icon

Problém menom svokra

muchacc
3. sep 2014

Ahojte je tu niekto kto sa kvôli svokrovcom rozišiel s partnerom alebo manželom?

kikush1811
3. sep 2014

Takmer... Moja diskusia ma nazov-Svokra mi znicila rodinu.

guinevre
3. sep 2014

@muchacc Ozaj, nebol problem medzi vami? Naozaj by to bolo perfektne manzelstvo keby neboli ti svokrovci? Stale sa mi nechce verit, ze vam ti svokrovci tak vedia rozbit vztahy... Tak porozpravaj nam ako sa to stalo.

muchacc
autor
3. sep 2014

ona stale niečo v kuse už tam ani nechodím....huči muža proti mne a on syn svokri furt sa jej zastava...

mima4
3. sep 2014

@muchacc
ja som toho nazoru, ze svokry nencia manzelstvo. Nici ho nepripravenost a nezrelost na vztah, kde muz ma niest zodpvoednost za rodinu a plnit si svoju rolu hlavy rodiny. Pokial to nedokaze, tak je stale priputany, aj ked len psychicky k svojej matke.

muchacc
autor
3. sep 2014

@guinevre
@kikush1811 ona ma talent všetko prekrútiť proti mne a tak príde akoby nič....A teraz žiješ s manželom či vás rozoštvala?

guinevre
3. sep 2014

@muchacc Nie, ja zijem s manzelom, svokra zije v svojom byte v rovnakom meste ale my mame super vztahy, je to skvela zena a mam ju rada. Moja mama ma tiez vyborny vztah so svojou nevestou, teda mojou svagrinou, a myslim si, ze je dolezite navzajom sa respektovat. Aale nechapem, ako to dokaze niekto iny znicit niekomu vztah, to musi byt problem najprv MEDZI VAMI. Inak, ked si bola neprijemna na manzelovu rodinu, neakceptovala si ich, nerespektovala, a vycitala mu kazdy hlupost, hadala sa, tak sa nedivim, ze sa vam vztah rozpadol. Nehovorim, ze si to robila, ale velakrat je to tak, treba byt toho vedomi.

muchacc
autor
3. sep 2014

@guinevre ale kde ja som sa snažila a ona nonstop ma nerešpektovala,obliekla som malu k lekárovi ona ju prezliekla ako jej sa pačilo,ona je generá ak človek neskáče ako ona chce nebude niako...asi tak

muchacc
autor
3. sep 2014

@guinevre My sme spolu ale každá hádka je vôli tamu že sa začne navážať do mojej rodiny a tak aj ja do jeho a to je ten problém...

lulu369
3. sep 2014

@guinevre V niečom máš pravdu, ale bohužiaľ máloktorá svokra je taká ako tvoja (v dobrom ti väčšina z nás môže len závidieť)...Moja svokra za 6 rokov nevie, že som jej nevesta, manžel je synom len vtedy keď treba niečo robiť, inak nie a naše deti nie sú pre vnúčatá, dokonca teraz čakáme 3. bábo a ju vôbec nezaujíma ani to kedy sa má narodiť.A to má manžel 2 bratov, ktorí sú synovia a to jeden je darebák a alkoholik prvej triedy, dokonca ho ešte aj teraz chová a to má 36 rokov, no do roboty sa vôbec neženie, veď mamička ho vychová!!!! A druhý no tak to kapitola sama o sebe, no jeho dieťa je vnúčatko o ktorom vie svokra všetko (o našich deťoch nevie ani to kedy majú narodeniny a už vôbec ju nezaujíma koľko majú rokov) ale on naj synáčik.
No ja som mojej svokre nikdy neublížila, aj keď je pravda, že ma sere (z prepáčením za výraz) môj manžel je taký idiot, čo vždy pozerá na mamu aj keď už si aj on uvedomuje aká je ale ide to pomaly...A čo sa týka mojich rodičov to tiež nie je veľká sláva, vzťahy sa nám tak pokazili, že svoju mamu niekedy sama nespoznávam (no všetko sa pokazilo pred dvoma rokmi, keď mi moja mama dala za vinu, že zomrel jej otec - zomrel v deň keď som ja prišla z pôrodnice so synom)...

lulu369
3. sep 2014

@muchacc ako tak číta, tak to nemáš vôbec ľahké...viem to pochopiť, u nás je to podobné ale nás to, že si nerozumieme s rodičmi (ani svokrou, ani mojimi) viac spojilo. No manžel je niekedy ešte stále slepý čo sa týka jeho mamy ale už konečne dostáva rozum a vidí ako je to naozaj, no ešte sa svokre vždy podarí ho oblbnúť...

zuzanka.zuzu
3. sep 2014

@muchacc nič s tebou nie, neboj sa, si v poriadku.... zbožňujem keď začnú dávať rady tie, čo majú super svokru a nevedia, aké je to mať svokru potvoru 😠 ja mám tiež beštiu, zbytočné písať, lebo takto by to možno vyznelo ako malichernosti, ale v skutočnosti by to vadilo KAŽDEJ (každá bývame vo svojom, čiže o spoločnom dome nie je reč)

tu je každá rada drahá, ja manželovi nechávam voľnosť (veď koniec-koncov je to jeho mama, takže by som nikdy nedala ultimátum buď ja alebo...) ale akonáhle zacítim problémy, tak začnem riešiť. lebo my dve sa pohádame, ona odíde a zlosť nám v dome nechá, čiže by utrpel náš vzťah s manželom a to ja nechcem, lebo medzi maje je všetko oukej 😎

p.s. nenechaj sa tu znechutiť uštipačnými poznámkami vševediek

muchacc
autor
3. sep 2014

@lulu369
@zuzanka.zuzu presne zžňujem tie matky roka múdre....Ako nieje zlá žena len mňa neznáša 😀 čo už ak tam chce ísť manžel poviem chod,aj malú mu tam dám na noc nemám problém ale moja noha tam nevkročí....už len tie ich posmešné pohľady ked prídem a to myslím celú rodinu....

bonaqa2013
3. sep 2014

ja som od prvého manžela odišla, aj sme sa po čase rozviedli a možem povedať, že majú na tom zásluhu aj svokrovci u ktorých sme bývali. už ma nebavilo počúvať tie ich hlúpe hádky typu kto zjedol svokre klobásu, alebo svokra nás upodozrievala že sme jej ukradli mrkvu z mrazničky, rozbili hrnček.... Pre mňa to boli nezmysly, ktoré nestáli ani za povšimnutie. Ale oni ako rodina sa vedeli hádať pre všetko a o všetko. bola som naučená žiť inak a takýto sposob života mi nevyhovoval. Zobrala som malého syna a buchla dvermi....

guinevre
3. sep 2014

@lulu369 Fuha, tak to mi je luto, ze v rodine v podstate nemate normalneho, dobreho stareho rodica. Minuly tyzden sa mi jedna starsia zena "chvalila", ze doslova nema zaujem starat sa o vnuca a robit niekomu sluzku, tak je to smutne, su aj take "babky", nehovorim ze nie.

janickacrazy
3. sep 2014

@muchacc Moja kamoška sa tiež rozviedla a prispela k tomu dost jej svokra, nuž bola vdova, osamelá, tak stále synáčika volala, že toto potrebuje tamto potrebuje. K nej sa správala naoko pekne, ale pritom ju neznášala a syna stále manipulovala, napr. mu navrhla, že prečo jeho žena nejde niekam do zahraničia, že tam dobre zarobí a také bludy a to len preto, aby sa jej zbavila. Vrcholom bolo, ked chcela, aby jej syn spal s nou v spálni a jeho žena na gauči, ked prišli k nej na návštevu. 😖 No už sú rozvedení.

lulu369
4. sep 2014

@guinevre no čo už narobíme...bohužiaľ aj také vzťahy bývajú...Mne dokonca moja vlastná mama povedala, že keď som chcela aby mi z deťmi pomáhala, tak som mala čakať do 40.-tky ☹ Ale urobím všetko preto aby som ja nebola taká svokra ako je tá moja a aby som nebola taká aká je moja mama...

lucia_242
4. sep 2014

@muchacc ahoj...u nas to nie je svokra, kto nam stale narusa vztah,ale skor manzelova babka...o babku musi byt stale ukazkovo postarane,babka musi mat vsetko hotove v dome aj celej zahrade...ale u nas doma netreba nic...mame malu velmi akcnu dcerku,ktora nemoze byt chvilu bez dozoru a nic sa pri nej neda robit....a ked ani netreba nic robit,tak s nami cas netreba travit,ale s babkou ano ☹

muchacc
autor
4. sep 2014

@lucia_242 aj my mame taku akč dcérku tak ťa chápem 😉

lenbea
4. sep 2014

@muchacc takych je vela. je to ťažké. ja sa k svojej ani nejdem vyjadrovať. a pozri si film "tchyne a uzeny". svokra proste v zachvatoch žiarlivosti je schopna všetkeho. a ešte nevesta ma vyčitky, či jej nekrivdi...

muchacc
autor
4. sep 2014

@lenbea Presne je to tak!!! ona sa ani nevie s tým zmieriť že sme neostali bývať u nich!!! že si vybral život so mnou...A ked sme odchadzali tak mu vravela" jaku ši chcel taku máš....A ona nevedela že počujem a ja zakričala" a presne a sebe na toto nenadavaj 😀