icon

Problém môjho švagra a jeho frajerky

elenolor
15. okt 2015

Ahoj zienky chcem sa spytat co si o tom to myslite vy .
Dnes som sa dozvedala ze manzelov brat co mal rok frajerku jej nieco nasiel na fb . Konkretne mal nejakeho citaka a pozrel si jej fb a nasiel tam videa ako si p.... Prstuje a posiela to nejakemu chlapovi a pisala mu ze tam chce jeho k.... . No chudam zevraj plakal v robote a volal jej a ona mu klamala a povedala ze ked ju opusti tak sa zabije . No ja som snej nemala vzdy dobry pocit ja som ju volala ze je cupka lebo mi nieco nesedelo na nej od zaciatku . A ked sa strasne hambila mojho muza tak mi to bolo divne . Prisla k nam na navstevu a kukala do zeme . Chapete to lebo ja nie . A este k tomu je skareda tucna a vizera ako chlap . Vas nazor na to

Strana
z2
timea7
15. okt 2015

@sardinka335 videjo.....skapeééééém.... 😎

moni244
15. okt 2015

Boze baby, idete 😀 a mozno nejde o svagra a jeho frajerku, ale nejaka vypisovala a posielala foto jej manzelovi, ked je taka nastartovana

caoli
15. okt 2015

a co to vlastne chcela od nas? uz si nepamatam 😀 😀 😀

timea7
15. okt 2015

@caoli vieš že ani ja neviem? 😀 😀 😀 😀 😀

jeennyv
15. okt 2015

Precitala som si prispevok zakladatelky temy a necudujem sa, ze si tu vela ludi mysli, ze temy su vymyslene, lebo ten uvod je napisany stylom nejakej 15tky co pocula klebetu o babe co neznasa, tak sup s nou do sveta.... a k jadru temy, nech sa kazdy zaujima o svoj vztach a nech si ho poriesi ako chce.... maju dost problemov a dalsieho riesitela do partie alebo niekoho kto by to vesal na net im netreba..

mawka
16. okt 2015

no ja mat svagrinu, co sa mi do vsetkeho sere a ide riesit, ci si ondím frndu a pred kym, tak jej jednu plestim a vybavene..

diabliq6666
16. okt 2015

ja neviem,ci je to len moj naroz,ale predpokladam,ze ziaden dospely chlap by takyto problem s frajerkou neriesil so svagrinou(aj ked sa mozno mylim,kazdy sme iny) a uz vobec by nebol nadseny tym,ze si to hodila tuna..a to ako vyzera jeho frajerka....pokial sa jemu paci,tak tebe moze byt jedno,ci je tucna a skareda...kazdemu sa paci nieco ine...

mawka
16. okt 2015

vies, ono je to tak.. mozes vyzerat ako heidy klum, ale pokial nemas v sebe naboj, chlapi si ta ani nevsimnu. naopak, moze byt baba 100 kilova a kedze ten naboj ma, vyzaruje nieco, tak sa okolo nej moze motat xy chlapov.
ale zboznujem take tie zakomplexovane, ktore rozdeluju ta je tucna, ta chuda a podla toho sa riadia. blleeeeeeeeeee. IQ zmznuta petrzlenova vnat.

diabliq6666
16. okt 2015

@mawka ze IQ zmrznuta petrzlenova vnat 😀 to je dobreeeeeee

mawka
16. okt 2015

@diabliq6666 ma napadlo, lebo potrebujem dnes do polievky 😀

cacianka
16. okt 2015

kozy ... 😀 😀 😀

barnica
16. okt 2015

Ja si myslim ze pred chlapom klopila zrak preto lebo vlastne to tvoj chlap natacal to video ako s ochechulu skrabka... a je to celorodinne tocoooo lebo ty si nasrata on je vyplakany ona spravena a tvoj chlop to bere tak ze stalo sa. Hehehehehhe asi dnes nezaspim

modrykonik1237
17. mar 2022

Vymyslená story. Už vidím ako sa pisateľ (partia dospievajucich) "rehocú" na odpovediach.

Strana
z2