Problém ohľadom sťahovania
Ahoj 😒
Nneviem ako ďalej a nikto mi neporadí každý mi tvrdí že sa mám rozhodnúť sama ale ja neviem ako sa mám rozhodnúť ☹ .. Čakam bábätko s ktorého som veľmi šťastná 🙂 ale teraz mám taký problém že priatel chce aby som odišla bývať k nemu no býva 500km odtiaľ kde bývam teraz ja .. ale mamka povedala ze by bolo lepšie aby som ostala tu a prišiel aj on tu ale on to nechce ma tu svoju mama a s nou má problémy nechce prísť sem kvôli neje ako ja to chápem ale ja neviem ako ďalej .. nechce tu prísť stále sa hádame kvôli a zase ja nevie či tam mám ísť alebo nie keďže tam nikoho nemám len jeho a k tomu a mám pocit že už ani to bábo nechce a ja som v koncoch .. porade mi prosím ☹
@svetluska82 A mozno by si sa aj nasla v nejakej tej teme ako : Svokra je mrcha 😀
@svetluska82 tym padom nemoze nevesta u vas ani prespat pokial spolu chodia..lebo aj vtedy ju rano stretnes napr v kuchyni
@nivea777 presne tak, nebudem byt menit na hodinovy hotel. 😉 Ale nie vazne, nevidim dovod preco by mala u nas prespat, auta existuju, pokial by nebola cudzinka. Na par dni by mi nevadila, ale keby som si predstavila ze bude u nas napr. rok tak tam by bol problem
@svetluska82 u nas je normalne,ze spime u nas alebo u nich..ani na jednej strane s tym nie je problem..uvidiime ako to bude ked zacneme spolu byvat :D
@nivea777 Zachadzas dost do extremov...to, ze prespi pocas chodenia je ina situacia ako ked sa nasackuje s rodinou automaticky, lebo ONI prave vtedy chceli deti. Aj docasne by to clovek akceptoval (napr.mesiac), cert ho vzal, aj s rodinou, Ale potom by museli hladat riesenie. My budeme stavat dom coskoro. Vsetko popredame. Navrh svokry bol, ze mame ist docasne k nej. No nepojdem 🙂 A vies Preco nepojdem ? Pretoze chodi do roboty, k tomu aby jej tam pistali moje dve deti. Myslis si, ze je to to, Co si naozaj zela...? Ja si to nemyslim. Dokonca nam dala ponuku, ze na Hypo by bola ochotna zalozit vlastny byt, aby sme nemuseli predat tento, v ktorom sme a byvat v podnajme. V zivote by som tuto ponuku neprijala ! Stat sa moze cokolvek. A Co bude potom ? Ja na svokru ziadnu zodpovednost za nase zivoty nebudem.

@charlie1980 ja si neviem predstavit, zeby som mala prichylit nevestu a syna. Ked si realne predstavim, ze rano by sami motala po kuchyni ina zena, s inymi navykmi a krivo by na mna pozerala, jednoducho si to neviem predstavit.Nejake eura synovi setrim, ak bude normalny a nesklzne do nejakych zavislosti, tak ich aj dostane, a potom je na nom ci zvoli najom, alebo hypo.