Problém s dospelým synom
Zdravim mam 56 rokov a chcel som sa opytat co robit s dospelym synom som s neho nestastny . Syn zije strasnym zivotom a odmieta sa zmenit . Syn ma 29 rokov , slobodny bezdetny . Odmieta vztahy so zenami si uziva , nechce deti .Doma nic nerobi odmieta robit poriadok a vsetko riesi cez peniaze . Hovori ze on ma odrobene ked pride z prace a uz nemusi robit nic . Povysava si iba ked ma fakt bordel ziadna pravidelnost robenia poriadku . Bojim sa ze ostane sam ved to ho ziadna zena nebude chciet ak je taky . On hovori ze zeny ktore ho neakceptuju taky aky je na take kasle a ze bordelarov je dost tak ze si taku najde a ze budu zit v bordeli ale spokojny . Nechapem jeho uvazovaniu . A posledna kvapka bola ze som mu nasiel v izbe drogy ktore zrejme uziva pravidelne pretoze s nich ubuda . Neviem co mam robit . Mam sa proste zvyknut ze mlada generacia je taka a ze je fakt spokojny s tym ako zije ?
@lindusss2016 necitala som diskusiu. Takze neviem.
Tak nakoniec je panko moc autoritativny?
Mimochodom, kde pisem ze ostatni co maju jednu pracu su lenivejsi?
A kde pisem ze jedna praca nas neuzivi?
Moj muz ma prace dve z inych pricin ako financnych.
🙂
@madamcoco
No len som narazala na to, ze pristup panovho syna si oznacila za detinsky. Pritom z dalsich jozefovych prispevkoch sa prislo na to, ze mlady je celkom ok, akurat otec ma na neho prehnane poziadavky a chce, aby zil mlady podla jeho predstav.
Ved pisem, ze vy poznate svoju situaciu a viete sami, preco ma muz dve prace. Niekomu staci, ze ho jedna uzivi a ma viac volneho casu a niekto ma aj ine naroky, kazdy sme nejaky, na to nic.nie je.
@lindusss2016 keby som citala diskusiu, asi by som nenapisala co som napisala.
Vychadzala som len z uvodneho prispevku.
Nuz..moja chyba.
😕
@madamcoco
No prave, castokrat sa problem javi uplne jednoznacne a postupne, ked vyplavaju na povrch aj ine skutocnosti, je to inak.
Syn ma dokonca podla Jozefovych slov vlastny byt, do ktoreho by sa aj rad odstahoval, ale otec ho tam z doposial neznamych pricin nechce pustit. S matkou ma vraj vztah dobry, co Jozefovi tiez prekaza. No ja to vidim na chorobneho hundrosa, ktoremu nie je dobre vobec nic. Syn mi pride uplne normalny mlady chlap, ktory sa zatial nehrnie do zakladania rodiny, ale takych je v jeho veku este velmi vela.
@madamcoco písať cudzej osobe na diskusii "miláčik" je asi vrchol detinskosti. Keď už. Tak si precitaj diskusiu, keď sa chceš vyjadrovať a posudzovať človeka. Ten jeho syn porobi, aj poperie pre všetkých. Ockovi, ktorý sedí doma a nepracuje, kto vie odkedy, ale prekáža, ze syn obeduje v kantine za stravenky a pod. Syn má kde bývať, ale ocko ho chce pri sebe, aby sa necítil sám. A vadí mu, ze syn je slobodný človek. Ocko by si mal nájsť koníčky.
A neboj, o tvojho muža starosť nemám, môj je tiež mlady, máme pekný byt aj tie dve autá ako posed, aj navarene a poprate a to nemusí mať ani dve práce, potrebuje sa totiž venovať aj športu a hlavne rodine 😅
Ale chalana, čo žije inak, no pritom pracuje a živí sa sám nebudem označovať ako detinskeho.
BTW tu podľa otecka aj ty si lemra lenivá, ako jeho syn, ak nevaris čerstvé jedlo každý deň. To si asi necitala. To mu tiež vadí. Že syn navarí a dá aj do mrazaku na inokedy. No môže toto normálnemu človeku vadit? Za toto nadávať synovi do lenivych? Ocko je jeden frustrovaný rozvedený starnúci chlap.
@lindusss2016 zakladat rodinu nemusi. Kazdy si svoj zivot predstavuje inak.
To suhlasim.
No takze otecko by rad komandoval 30 rocneho chlapa? Nechce ho pustit do svojho bytu??
To co je? Novodobe otroctvo?
A oteckovi neprekaza ze buzeruje syna?
Chudak chalan.. myslim.si, ze je v blbej situacii. Vyhoviet aj otcovi aj zit si po svojom..
@stella333 urcite to nie je len o vychove(ja a moj brat sme uplne rozdielny ako anjel a cert aby ste ma pochopili) a vychovavali nas tí istí rodicia 😉 vela robi samotna osobnost cloveka 😉
@jozef1473 a vam pan Jozef drzim palce nech si vas syn najde inu,lepsiu cestu na zivot ma dost rokov na to aby nad sebou porozmyslal a aby si to urovnal v hlavicke ked nebude chciet on sam nik ho nezmeni

@madamcoco
Ale otec sam povedal, ze mlady si navari, nakupi, perie aj pre neho, takze to nie je tak, ze nerobi nic, nakoniec sa ukazalo, ze iba neskace, ako otec piska a to sa staremu panovi nepaci.
To, ze tvoj muz ma dve prace, je len jeho vec, vy viete, aka je vasa situacia a kolko musite pracovat, ale zas na druhej strane, nemozes odsudzovat ludi, ktorych uzivi aj jedna praca, to neznamena, ze su lenivejsi.