Problém s ex manželom - za deň pýta aj 5x fotky a videá dcérky
Zdravim Vás žienky, prosím chcela by som vedieť názor na túto situáciu lebo niekedy si pripúšťam myšlienku že ja robím chybu. S ex manželom sme sa rozišli pred pol rokom, 3 mesiace máme od rozvodu máme spoločnú dcérku 2rocnu. Problém je ten že keď ju mám ja denno denne mi vypisuje že chce fotky videá malej za deň je to aj 5x čo si o to žiada, snažila som sa mu vysvetliť že ja niesom povinná mu posielať každý deň xxx fotiek a podobne úprimne niekedy mám problém ustrážiť ju keďže je živá a nie to ju ešte fotiť. Nemam problém mu poslať fotky ale toto už je na mňa priveľa, poraďte mi alebo povedzte Vás názor možno robím chybu ja ďakujem 🙏
@adaa233 skús argumentovať tým, že predsa ani pred to dieťa, pre jeho vývoj nie je normálne ho toľko fotiť, veď to musí vnímať, prípadne aj pózovať....
Ja s mužom síce rozvedená nie som, ale ked boli deti menšie, tiež chcel odomna fotky / videa keď bol v práci :D a prišlo mi to normálne, ze sa chce potešiť, pohľadom na svoje deti 🙂 ak by som sa na to pozrela z druhej strany a v opatrovnictve by mal dcérku tvoj muž, tak nechcela by si denne par fotiek? Jasne, ze mu nemusíš posielať fotky, ze kde sa nachádzaš, ak más pocit, ze ta kontroluje, ale tých 5 fotiek by som mu kľudne poslala, ved to trvá max. Minutku. Inak mne strašne prekáža (nemienim na autorku), ak si ženy narokuju na dieťa, ako keby to bol ich majetok a otec dieťaťa nemá pomaly žiadne práva. Myslím, ze rodicia by mali mať rovnaké práva aj povinnosti voči vlastným deťom 🙂
@adaa233 A ty ho poslúchaš ako pes a posielaš tie fotky ? Čo si nesvojprávna ? Veď ho ignoruj, alebo zablokuj, keď sa nevie správať...
Prvom rade nemám čas a basta nepošlem však sa za tú dobu nezmenila .ale teda 2 ročnú by som od seba na týždeň nepustila viem že otec a matka sú rodičia že reči by sa mala starať len matka atď ale mne by chýbala aj keby len celý deň si ju zobral .našťastie tento problém nemám ale o dcéru sa aj tak starám len ja nakoľko manžel stále v práci

@mikadooo Nemyslím si že špehuje bývame dosť ďaleko od seba. Aj keď čert nikdy nespí 🙈