icon

Problém s matkou partnerovho syna

annnyjska
6. apr 2023

Ahojte , chcela by som sa poradiť, alebo skôr vyrozprávať . Môj partner má syna bude mať 11 rokov , ja mám s ním vynikajúci vzťah a aj dúfam, že to tak ostane . Mame ale problém s jeho matkou . Vieme , že sa k nemu chová zle , vydiera ho ako napríklad, ak niečo povie otcovi tak po celom dome bude lietať krv a ona ho vydedí. Že je len obyčajný falošnik , sem tam ho zbije , nadá mu , že ona sa s ním skončí a ak umrie ani na pohreb jej nemá ist, lebo on ju privedie do hrobu , lebo ma rad otca a takto tu mozem vypísať slohovú prácu o tom . Vieme , že niekedy je naňho extrémne milá a potom je extrémna hnusná . Malý sa začal trošku k matke zle chovať, sem tam jej povie : drž hubu, alebo nech sa pototo a po novom jej ukazuje aj prostredník. Človek by sa čudoval ale toto všetko mu ona toleruje a je ticho . Malého mi je strašne ľúto, vidieť na ňom, že sa trápi, on dokáže aj pri TV chytať také návaly dýchania a aj sa v kuse mrvi. Vieme , že sa mu moc k mame vrátiť nechce . Ale musí, skúšali sme to cez všetky možné inštitúcie ktoré sa dalo osloviť. Všetci nám povedali, ze aj keď matka dieťa psychicky tyra , všetci dajú od toho ruky preč, pretože ani jedna inštitúcia nechce preberať zodpovednosť, že bohužiaľ len čakať, či sa ona niekedy neuvedomí, ale trvá to už viac ako 3 roky . Je tam možnosť, že by sa malý vyjadril , že chce ísť k nám bývať, lenže psychológ nám na to povedal , že on tak ľahko toto nepovie, lebo je na ňu zvyknutý či sa nám to páči alebo nie , nepojde proti jeho jedinej istote a plus on vie , ze ak by sa to podalo na sud , musel by byt este isty cas doma s matkou a zažívať peklo. Obaja sme z toho KO , chcete pomôcť a neviete ako , skúsite mi poradiť ako toho malého presvedčiť, že nech sa odváži a nech odíde je to nepekne možno voči nej ale ta žena je extrému manipulátory a sociopat . Vieme , že dostala rakovinu prsnikov ale len ten 0 stupeň, ako úplný začiatok, už dávno je vyliečena ale každému hovorí, že je chorá a že sa stále lieči . Dokonca malý musí v škole klamať , že je ešte stále chorá aby ju učiteľky ľutoval . Alebo ked dostane horšiu známku napíše do školy , že ma chemoterapiu a tú nemá už dobré 4 mesiace aj viac preto ma malý horšiu známku , čo je už úplná lož a aj sa bojíme , že keď na to prídu , dajú to aj jemu pocítiť . Čo robiť?

Strana
z3
matussara
10. apr 2023

@karolina196 no ale to by matka musela sama chciet. Ked nevidi problem u seba, tazko ho uvidi u seba.

anonym811
23. okt 2024

Dobrý deň chcel by som poradiť mal som priateľku bola v 38 týždňu tehotenstva a povedala že ona chce rodiť tam skade je tak pôjde domov tak som jej to dovolil nakoľko ja chodím do roboty tak som ju navštevoval iba v sobotu a nedeľu mala bolesťi volala mi do roboty tak som ju navštívil a spolu sme to odrodili aj keď som bol iba na chodbe ? Všetko bolo dobré bol som 2x za jeden deň v nemocnici ale malého som nevidel lebo jak prišiel rad na mňa sestrička povedala že malý bol dlho von príďte zajtra tak som išiel na druhý deň doniesli malého do izby len som sa na neho díval išlo mi do plaču ale na ruky som ho nemal prišiel som domov ona mi píše že že nie som dobrý otec že so ho nemal na ruky ták na 3 deň som tam zas došiel Ana mi ho dala na ruky tak som sa triasol a srdce mi začalo silno búchať nemohol som sa ani dobré nadýchnuť a náras mi hovorí že sa ku mne s malým nevráti a nechce aby som jej podpísal otcovstvo ani výživné nechce dal som jej malého a zobral som si kabát a odišiel som jej mama volala doma máme že ona nechce od nás nič ani otcovstvo ani výživné naj sa nemám k nej ani ku malému priblížiť a postupne mňa aj moju rodinu zablokovali poraďte mi čo mám robiť ja malého chcem a aju chcem sa o nich postarať čo mám robiť. Ďakujem

cookie29
23. okt 2024

@anonym811 Súhlasne vyhlásenie o určení otcovstva pred narodením ste urobili?

Strana
z3