Problém s peniazmi a hroziaci rozvod
ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM
Mat takeho muza ruky nohy mu bozkavam ..
bohuzial,nič nieje vymyslene, kiež by!!!
@marcelka932 a kedy by si mu ich bozkávala, keď on nikdy nie je doma lebo si ukladá tehličky 😀
@patriciaa32 a ty kde pracujes? ako prispievas do domacnosti financne????????? Ci len cucat z koho sa da? rodicov vyuzit na opatrovanie deti, byvanie, muza na vsetko ostatne, ved ten chlap je chudak pri tebe!!! a rodicia ta mali davno kopnut na ulicu a chod poveceroch do skladu a makaj aby si mala na najom.
@fidka79 registracia dnešna z dovodu toho,že nikdy som tu nebola nepisala,len citla a uz som nemohl viac vydržat tak sa zaregistrovala a zadala diskusiu až sa viem poradit s ostatnými
Nezaskodilo by trocha pokory. Vaz si co mas. Nie ze by si bola rada ze budete mat vlastne byvanie ale vzdy len spominas prepis na seba. A to ze si navrhla splacat po 100 € lebo sa nechces zadlzit to sa neda komentovat. Sa zamysli ci by sa ti pacilo ze tu polovicu z predaja by ti mm splacal takou formou.
@barla5 😀. 😀 😀 si ma pobavila dobra trefa 😀 boooze ja neverim ze tento jej chlap je normalny musi byt bud slepy hluchy sprosty neviem... Byt nim kopnem ju do zadku a ani sa za nou neobzriem
@zabka88 a čo je zúžene BSM?nchápem ale asi nemame nič take
@patriciaa32 u vás muselo asi riadne piect slnko,že??my mame tiez rozdelené peniaze ale z mojho menšieho platu čo chodim do práce len vtedy ked je :
1, moj doma z prace,pozriem si v kalendári ci nema nejakého koníčka aby mohol zostat chvilku s dcérkou
2,možem ist len vtedy ked je dcerka v škole,lebo v zahraničí je bez starých rodičov sakra ťažko :/
Chodim vačšinou na nočné a z týchto penazī sa snažím čo najviac pomoct manželovi poplatit všetky šeky čo môžem a ty sa stažuješ,že maš 600e na domácnost a tvoj ti stavia dom v ktorom si ho nebola ani len pozriet,ani si mu tam neodniesla nejaky zákusok??a este povieš ze mu perieš??ani by som sa mu nečudovala keby tam uz nejakú tú gazdinku (milenku)mal...ja som sa mojmu mužovi 2roky starala o otca az kym nezomrel 2roky som sa od neho ani len nepohla,nebola som doma na Slovensku ale nikdy by som od mojho nežiadala za to aby mi prepísal dom aj na moje meno.z tvojho príspevku cítim len chlad ,co budem mat z toho všetkého ja,čo všetko robim ja ... Samé ja,ja,ja.
@tova som na materskej si predstav,rada by som vypadla a šla pracovat...neda sa a tiež si dokazem zarobit slušné prachy
A ked to nie je vymyslene,tak je to veru smutne.Ze ma niekto muza,ktory jej dava 600 eur na domacnost,postavi dom bez hypoteky a este ma chudak doma takuto zenu.Naozaj ho mozem len lutovat.
Tak si preco tak velmi proti pozicke na vyplatenie svagrinej,ked manzel tak dobre zaraba a ty ked pojdes do prace,tak tiez zarobis pekne peniaze?
ale pochopte, on ten dom nestavia mne alebo nám, ale jeho sestre!!! je vlastníkom len ona,nikto iný!!!
@patriciaa32 uz si nevidrzala a musis sa poradit ? Tak otvor oci a citaj co ti tu vsetky radime sa spametaj !!! Si uvedom ze tvoj muz robi vsetko preto aby si mala kde zlozit tvoj lenivy zadok !!! Aby ste boli ako rodina nie zit aj zo svokrovcami hoobdivujem ze este je s tebou ja byt nim tak ta kopnem a ani sa za tebou neobzriem normalne neverim ze ziju taketo furie ...
@marcelka932 😀
@marcelka932 ja neviem fakt 😢 odisiel od nas uz par krat a ja v nom uz nemam istotu že to nespraví znova...vieš keby to napíšeme na nás, už by neodchádzal isto, lebo by prisiel o polovicu domu v prípade rozvodu.to že to ma na sestru, to ma take zadne dvierka
Tak to musi byt naozaj pekny vztah,ked ti bude stacit,ze nebude odchadzat od vas preto,ze sa bude bat aby neprisiel o polovicu majetku.
A nezvykla si sa zamyslat nad tym,preco od teba odchadza??Nemoze byt,ze keby si sa prestala spravat takto,tak by mozno neodchadzal?
pozrite baby, asi začínam chápat že táto moja uvaha o dome nieje dobrý nápad, tak mi poradte co urobit.ist tam s nim bývat alebo ako? neviem,,, povedala som mu, že keby sa to na nas prepíše,tak mu dám tie peniaze z toho prveho domu,ale tam uz moc mi neostalo,kupila som si auto a dake veci do domacnosti...ja mam teraz cca 10tis
@patriciaa32 600e málo ???? niekto zarobí 400e a má uživiť 5 člennú rodinu.... asi si zvyknutá na luxus...a prečo by mala jeho sestra prepísať dom na Vás ak ona doň vrazila 40 tisíc ???? ja neviem mali ste si zobrať pôžičku a dom by bol od začiatku prepísaný na Vás... ak chceš niečo v živote mať, tak musíš niečo aj preto obetovať. napríklad spoločný čas..nemôže predsa muž v robote pracovať, na dome pracovať a ešte tebe sa venovať...skús poprosiť rodičov nech ti detí postrážia neviem aké sú veľké ... nakopni prdel a choď robiť spolu s nim na tom dome...tak budeš mať možnosť byť s ním...strávite čas spoločne...a čo sa týka tých 600e málo ????...skús sa obmedziť a trošku a šetriť... ja sa čudujem tvojmu manželovi, že on nenavrhol ten rozvod, ale ty 😒
@effie81 no podla mna nikdy nema odchadzat, aj ked sme sa povadili,týžden som ho nepozdravila,nespavala s nim a čo ak odisiel,užil kade tade po nociach a po dakom týždni sa vratil.stale mi hovorí,že aby sme sa odstahovali kdesi bokom,aby naši neboli pri nas,ale on nechape kolko roboty je s 3malými detmi 😖
@patriciaa32 ale tebe to furt nedochadza ved sa zamysli najskor nad sebou aka si mu ty zena a matka ! Ved uz len podla tych sraciek co tu pises mi je zle ako moze zit takato leniva lakoma a uboha zena a este sa tu prezentujes ako zufale neviniatko ... Nedivim sa ze tvoj muz od teba uteka nech bezi cim dalej od teba a dufam ze ti nenecha ani cent aby si zistila co je to mat pracoviteho muza a mat peniaze ..alebo zit len z materskej ...a mozes mi dat na neho cislo prosim ????
Tak dajte 10tis svagrinej a zoberte si uver na uplne splatenie a dom bude potom uz len vas.Vies,ako ja chapem to,ze ta stve,ze je to pisane na svagrinu,ale asi tvoj manzel videl ako najlepsie riesenie toto.Z toho ako si pisala,vyplyva,ze mas na zivot inaksie nazory ako vacsina ludi.
Ale nevidim dovod,preco si nezobrat uver a vyplatit svagrinu.
@aneri66 keby bol dom napísany na nas, nemam problem,ale ja mu budem chodit pomahat staviat dom jeho sestre??? hmmmm nech ho prepíse na nas a aj mu niečo navarím nech tam nemusí jest rožky s treskou! no nie?

@fidka79 kym som dopisala,si ma predbehla.🙂