icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

jonki
21. máj 2014

@patriciaa32 polemizovat o zivote a moznostiach jeho zivota 😉 hm tak ak je toto tvoja jedina forma zabavy....oj tak to je potom este horsie ako ta story co si si vymyslela 😉

ale inak super....tipovala som ze to potiahne tak 20 stran 😉 nabuduce treba trosku viac premysliet taktiku a das v pohode s prehladom aj 40 😉

vela stastia v realnom zivote 😉

nice202
21. máj 2014

@aduskatt ja som si to myslela od zaciatku, preto som radsej ani neprispievala. Sledovala som, co este vypadne z tejto "Patricie".

ajka82
21. máj 2014

@nice202 este som sa tam nedostala 😉 zacala som citat postupne od zaciatku

nice202
21. máj 2014

@ajka82 staci poslednu stranu 😀 a mas to jasne...

zibi
21. máj 2014

tak to vyvrcholenie debaty a rozlusknutie zapletky je viac ako smutne 😒 ... kde je stary dobry snazilkovsky konik z pred par rokov... ?kde sa neriesili extremne rodinne problemy, kde sa nevymyslali historky ako na beziacom pase, kde sa rodinne problemy neriesili anonymno-verejne a debaty sa viedli len o hliene, teplotach, ovu testoch , tehu testoch, detoch, cikani a kakani pripadne papani a bazare..ach jaj

ajka82
21. máj 2014

@nice202 uz vidim 😀 ale ked som nasla tuto temu bolo to este pred 19tou... potom uz somn nepozerala, lebo som okolo deti behala a mala temu od zaciatku 😝

veki23
21. máj 2014

@patriciaa32 Mne sa nezdá, že je toto až taký výmysel. Poznám nejednu ženu , čo muža k takým veciam dokopala a celé rodiny im zobali(zobú z ruky) a deti sú ich rukojemníci, ktorými môžu vydierať. Také šikovnice často ako najväčšie svätuškárky sedia v kostole v 1. rade. A tí muži podpapučníci si to nechcú pripustiť.

moonlight1210
21. máj 2014

Najprv patricia co jedna mimo misu s realitou ludi, kam mala akoze patrit.
Potom patrik, co potrebuje pozehnanie z MK, aby si dal ziadostv o rozvod.

A nakoniec sa z autor/ky vyklul hermafrodit.

Ale kedze sa zastraja v buducnosti ze da este lepsi blog, tak radim zacinajucemu autorovi/ke - mat po ruke pero a papier vedla kompu a pisat si poznamky. naozaj sa pera a paiera nemusi bat, nehryzu.
A uplne na zaciatok - prstudovat si psChologiu postavy. Ak ma byt uspesna, musi konat logicky v sulade s nacrtnutou povahou. Inak ho zas len odhalia a nezmoze sa na viac nez streckvat ako zajac pred brokovnicou - co uz je ostatne dost nudna taktika, lebo to tu praktizuje kazdy snazilkosnazilka o pribeh roka. Ani jeden este nevedel odist s graciou skutocneho autora.
Vzdy za nim nakoniec padla trapna opona. Cloveka napada okridleny vyrok z peliskov: to muselo dat prace... A pritom takova blbost, ze?

irin12
21. máj 2014

uz na zaciatku som vedela, ze pribeh je vymysleny......... ved autorka nebola pevna v pisani pisala od veci co koment to blbost, precitala som si prvu, 19 a 21 stranu to staci.......... diskusia na vymazanie.

bronia13
22. máj 2014

neviem aj mne sa to nezdalo realne ked som potom citala jej prispevky ako sme ju "drbkali" a ona nic len v klude odpisovala svoeje, stala si si skratka za svojim ani raz nezvisila "hlas' len furt svoje mlela tak neviem co vy na to???? mozno to je vsetko vymislene????

kamajka
22. máj 2014

Baby ved je to uplne jedno, skoda nad tym aj polemizovat,jedno vam ale musim povedat,ja som sa vcera vecer v posteli rehotala strasne na hlaskach niektorych bab,az mi slzy tiekli. No fakt strasne som sa bavila, bazen,auto,vysavace.... dakujem! :D

effie81
22. máj 2014

@kamajka ved prave o to ide.Vsetky sme vedeli,ze je to len vymyslene,neslo tu o samotny pribeh,ale o tie hlasky.Aj ja som sa dobre pobavila,takze ja Patke ci Patkovi bez brady dakujem za zazitok.🙂

libka1
22. máj 2014

@effie81 napodobne a dalsia tema od tohto autora je vitana... predpokladam ze s poctom tem bude rast aj ich kvalita. uz sa vopred tesim 😀

zabka1000
22. máj 2014

@zibi súhlasím s tebou...niekto sa nudí a ešte si dovolí povedať, že nabudúce vymyslí niečo lepšie....netvrdím, že som sa miestami nepobavila, ale potom sem príde niekto so serióznym problémom a hneď ho tu všetci sprdnú, že je to ďalšia vymyslená story....a to všetko kvôli nejakej trubke, čo zrejme nemá čo robiť 😠

effie81
22. máj 2014

@zabka1000 mas pravdu,ale uznaj,ozajstne problemy a ich prezentacia vyzeraju uplne inak.Tu sme vedeli od prvej strany,ze je to vymyslene a preto sme tak aj reagovali.

effie81
22. máj 2014

@libka1 noo,kvalita bola nizka,ale mozno prave to dodalo teme caro.😀

zabka1000
22. máj 2014

@effie81 veď ja viem, ja som to tiež tvrdila, že taká tupaňa nemôže existovať....

nataliaslivkova
22. máj 2014

@patriciaa32 ty si riadne trapna/y ....len aby si sa vedel/a raz popasovat aj naozaj so zlými vecami a udalostami ti prajem ... či vlastne clovek bez IQ tomu to je jedno....haha 😉

marse
22. máj 2014

a ako to nakoniec skoncilo?

janinka007
22. máj 2014

@marse z Paťky sa vyklul Paťko a z toho nejaká potencionálna Vasilková,ktorá si všetko vymyslela...howgh 😝

marse
22. máj 2014

@janinka007 niektorým to prve slnko pekne pripeka.... kazdý nový clem MK by mal povinne prejst nejakými psychotestami

moonlight1210
22. máj 2014

@bronia13 je to vymyslene.

ten, kto to pisal (pisala?), priznal, ze si to cele vymyslel, tvrdil, ze si to nevymyslel, ale ze je len ta druha postava v pribehu (manzel), tvrdil, ze si to vymyslel, tvrdil, ze si to nevymyslel, tvrdil, ze len niekolko dni venoval volny cas vymyslaniu falosnej story, tvrdil, ze sa iba zabaval a vsetkych dostal. kdesi medzi tym priznavanim "vymyslel/nevymyslel" uspesne stratil prehlad o vlastnom pohlavi a sexualnej orientacii. tak potom radsej uz pisat celkom prestal. 🙂

effie81
22. máj 2014

@moonlight1210 lepsie sa to zhrnut ani neda.😀

sissmiss
22. máj 2014

@moonlight1210 presne, ta agresia tych pisalkov ked sa to vsetko odhali a prevali...to falosne hrdinstvo, normalne dejavu a zakladna skola 😕 Co za tym je? Urcity strach? Ze cikali do bazena a vedeli ze to nie je zrovna hrdinstvo, ale malo to prichut rebelie...na viac nemam, ale som aspon zly? Alebo nejaky konflikt, natahuju to koliesko na strunke, natahuju, pretoci sa, napatie sa uvolni a idu znova niekde natahovat?

marse
22. máj 2014

upalit ho !!!! 😀 😀 😀

erjona
22. máj 2014

Inak s tym vysavacom bol najlepsi hlod - mne sa pokazilo 6 vysacavov behom jedneho roka .... 😀

marse
22. máj 2014

@erjona naco si ich tolko zhavila 😀 😀 ??

effie81
22. máj 2014

@erjona tak by si mohla mat uz 6 aut.😀 Nasa prostredna zaspavala 14 mesiacov pri pustenom vysavaci.😀 Ale ten vysavac je fakt vykonny,este stale funguje.😀

havedka
22. máj 2014

@patriciaa32 paneboze take somariny tu riesis prepac ale asi fakt nevies co je este zivot a manzelske starosti,nevies co chces,si nevdacna a vymyslas,viem som hnusna ale uprimna,tvoj muz sa snazi ako somar a ma doma nevdacnu ,vyhrozujucu nespokojnu zenu,chudak muz,chod mu pomahat na dom,no a ked neni napisany na teba vas,ani ja sa uz necudujem ze preco?No nic idem varit,bud sa zamysli ty nad sebou a zmen pristup,alebo sa zbal a chod,prepac to len moj nazor, 😠

effie81
22. máj 2014

@havedka klud,je to len vymyslene.🙂