icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

effie81
22. máj 2014

@erjona 😀 no ved som ho uz vycvicila,co si myslis.😀 esteze 4.dieta.Ale zas,potom by musel viac platit,no nie??🙂

erjona
22. máj 2014

@effie81 No veru, bol taky drzi a zaplatil mi ho 😀 A nie, ze by sa ma spytal, ci chcem este dalsich 5 aut, len toto jedno... 😀

erjona
22. máj 2014

@effie81 No zbal ho dva krat a on sa spamäta,,, sak vidis na nasej autorke, zaruceny recept - FUNGUJE TO 😀

erjona
22. máj 2014

@effie81 Tak je dobre, ked uz je vycviceny,,, tak potom si spis poziadavky a slavnostne mu ich vecer prednes, ked dotehlickuje,,, napis potom reakciu 😀

effie81
22. máj 2014

@erjona to preto,ze si si ho nevycvicila moja.Ved to sa takto neda.On ti v jednom kuse odopiera najzakladnejsie veci.Ja idem zavolat tomu mojmu nech je do 20 minut doma,lebo treba ulozit deti spat,ale ja ulozim len najmensiu,so starsou nech si robi co chce.

patriciaa32
autor
22. máj 2014

dobré ránko babenky 😉

erjona
22. máj 2014

@effie81 Tak spravne,,, chytila si to za spravny koniec 😀 Nech vidi, ze si po hlave skakat nenechas 😀 😀 😀

erjona
22. máj 2014

@patriciaa32 Dobre 😀 Akurat sme sa pytali, ci si chlap, ci zena, s takymi zdravymi nazormi na zivot 😀
Uz aj na Conchitu sme tipovali,,, tak co si ???

patriciaa32
autor
22. máj 2014

@ajka82 veru podnika

effie81
22. máj 2014

@patriciaa32 ahoj Patka🙂 prave sa tu dohadujeme,ze si vecer urcime poziadavky,ako budeme odteraz v manzelstve fungovat.😀

effie81
22. máj 2014

@patriciaa32 si nas uplne inspirovala.😀

patriciaa32
autor
22. máj 2014

ja viem baby, bavite sa tu na mne,čítam príspevky a pekne sa tu na mne odbavujete...včera som už mala všetkeho plné zuby, tak som myslela že to hodím na manžela,resp.na daku pubertiačku....ale poviem vam len jedno, všetko co je písané po cca asi 20strán je pravda....

libka1
22. máj 2014

@patriciaa32 to je dobre ze si to uviedla na spravnu mieru... mali sme v mnohych veciach nejasno a hned je nam lepsie ked vieme na com sme
aky mas dnes den? prepise dom alebo neprepise?

erjona
22. máj 2014

@patriciaa32 Neviem, ci ti to tu niekto uveri, ze to nie je vymyslene,,, podla mna sa tu chces bavit dalej 😀
Ale ja som za 😀

patriciaa32
autor
22. máj 2014

600€ mesačne na deti je super, nestažujem sa! v podstate bolo všetko v našej rodine relatívne OK, až na moment ked muž kupil pozemok a napísal na sestru...celý kameň urazu vidím v tom, že to nieje na nás normálne napísané!a nebola som tam ani raz,ani ma nič ohladom domu nezaujímalo a to z trucu proste som tvrdohlavá povaha!a teraz ked vidím, že muž je celé dni preč, a všetky jeho/naše peniaze idu do domu,tak jasne že by som chcela tam figurovat na LV.

patriciaa32
autor
22. máj 2014

kludne sa zabavajte, ja viem samá aká je realita...priznávam,možno som tu kopec vecí prepískla,nenapísala vhodne,ale ja som proste taka truba niekedy...

effie81
22. máj 2014

@patriciaa32 takze pokracujeme v tejto teme kym nebude nova?🙂

effie81
22. máj 2014

@patriciaa32 takze teda co bolo vecer?Porozpravali ste sa?Neprepise na teba dom?

erjona
22. máj 2014

@patriciaa32 Ale pobavilo ta to, no nie, priznaj 😀

jonki
22. máj 2014

@patriciaa32 😀 😀 😀 druhe kolo? no to uz budes mat tazke navodit tu atmosferu dovery v tej istej teme 😀 ale zabava je to dobra 😉

patriciaa32
autor
22. máj 2014

no prepísal by to,ale chce tu pozickou vyplatit, čo ja moc nechcem kedže som na materskej a nemala by som ju z coho platit

effie81
22. máj 2014

@patriciaa32 no tak mu povedz,nech tu pozicku si zoberie ta svagrina.Bude ju splacat,ved robi v zahranici,a tu pozicku co vam dala budete mat razom splatenu.Ja sa ti divim,ze ta este taketo nenapadlo.😀

effie81
22. máj 2014

@patriciaa32 myslis si,ze ked budes cely cas poslusne cusat v kute,tak sa ti splnia sny?Nesmies byt taka skromna,musis zabojovat,ved ako hovorila aj @erjona co ti patri,to ti patri! No nie?🙂

henikav
22. máj 2014

baby pokazil sa mi vysavac, ktora z vas mi kupi auto? Ale nie hocijake, aspon za 8tisic 😉

zabka1000
22. máj 2014

@patriciaa32 už je to trápne

erjona
22. máj 2014

@henikav Tak ten moj mi uz dlzi 5 aut,,, odomna veru nic necakaj,,, 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@henikav zavolaj manzelovi.Alebo Patkinmu.On to isti.😀

effie81
22. máj 2014

@henikav len sa s nim dopredu dohodni,nie ze ti kupi nejake sportove.Patka by sa s nim musela rozviest😀

henikav
22. máj 2014

@effie81 no dobry napad a nie ze mu zacnete vsetky vyvolavat, myslim tomu Patkinmu, pekne po rade, najprv mne a potom ostatnym 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@erjona a keby len 5 aut,co?🙂