icon

Problém s peniazmi a hroziaci rozvod

patriciaa32
20. máj 2014

ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM

erjona
22. máj 2014

@effie81 Ale co si,,,, naco by jej platila,,, ved ona im tie peniaze aj darovat chcela, len to ma hacik - po rozvode jej nic neostane, lebo musi vratit 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@henikav vies co,ja ani nechcem,nesoferujem,tak ja vam velkodusne ponuknem aj to co by mne kupil.🙂

henikav
22. máj 2014

@effie81 mohlo by byt aj sportove, ale to co sa mne paci, no neviem, za 8tisic by mi mozno vysli aspon pneumatiky nan, musel by pridat este niekolko vysavacov

effie81
22. máj 2014

@erjona aha,mas pravdu.Ona im to chcela darovat,len po rozvode treba vratit.No ale keby zobrala na seba pozicku,tak by uz nemusela darovat,ved by sa vlastne sama vyplatila a potom by si to mohli prepisat na seba a po rozvode by nemuseli vracat svagrinej.

wato
22. máj 2014

@patriciaa32 mast tam chybu nie kruta ale tupa DDDD k...a

effie81
22. máj 2014

@henikav tak mu povies a hotovo.Mozno ked mu povies,ze budes rada za auto a nebudes sa s nim hadat tak ti aj kupi take ake chces.

effie81
22. máj 2014

To je tvoj stary nick s prvym prispevkom Patka?🙂

erjona
22. máj 2014

@effie81 Nejaka som dopltena z teba - 😀 😀 😀 😀 Ved boze chran pozicku - kto by platil uroky???

effie81
22. máj 2014

@erjona ale tu pozicku by si brala svagrina,aby si z toho vyplatila tie peniaze a ona by tu pozicku splacala.Jezis,nechcem aby si brala tu pozicku Patka.Co si.🙂

erjona
22. máj 2014

@effie81 Jaj,,, uz mi to dava viacej logiky 😀 😀 😀

vefi89
22. máj 2014

riadna schiza toto 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@erjona no dufam,ze to takto pochopi aj Pata a konecne buchce doma na stol a vyriesia to takto.😀

effie81
22. máj 2014

@vefi89 ale kde.😀 Ona len pocuje hlasy ked telefonuje.😀

tatko_bebe
22. máj 2014

patricia Teba by som hnal svinskym krokom a este by som zo seba spravil socialny pripad aby mi sud urcil minimalne vyzivne, lebo nic ine si nezasluzis a chlapikovi sa vobec necudujem ze ma dom napisany na segru, lebo Ta ho neoje ba bre 😉 mnohe rodiny nemaju dokopy 600eur mesacny prijem a Tebe je to malo? 😀 odkial si prisla? sa ZOBUD

erjona
22. máj 2014

@effie81 Az bude mat po akom stole buchat,,, sak uz sa s nou nechce ten jej muz rozpravat... chuda,,, takeho hnusaka mat na krkach 😀 😀 😀

erjona
22. máj 2014

@tatko_bebe Sak 1000 eur je viacej, no nie , co sa tu budeme trocharcit 😀

tatko_bebe
22. máj 2014

no jo je ale tak niektori jedinci dokazu preje kabit mesacne na pikacoviny aj viac 😀

wato
22. máj 2014

@tatko_bebe DDDDD presne aj mna to napadlo by letela cez zavrete dvere. Nechapem ako niekomu takemu dovolia mat potomstvo.

erjona
22. máj 2014

@tatko_bebe Ale kde, nasa patka ledva vyzije,, len do domactnosti kupuje,,, 😎 😎 😎

tatko_bebe
Odpoveď bola odstránená
effie81
22. máj 2014

@erjona nie nie,ona si niekedy aj pre seba kupi daco.Zas jej nekrivdi.😀

effie81
22. máj 2014

chlapi,to vy len zavidite tomu patkinku muzovi.Co by ste vy dali za taku zienku.🙂

erjona
22. máj 2014

@effie81 Ups,,, to mi uslo 😀 Dnesny den to bol velky zaplav informacii naraz na mna 😀

effie81
22. máj 2014

no konecne zaspala aj starsia dcera,ja ju zajtra fakt nabalim manzelovi,nech si ju berie so sebou.Alebo nech na nu zacne platit.Strasne ma vyuziva..

erjona
22. máj 2014

@wato
@tatko_bebe
My sme to uz s @effie81 poriesili a nacerpali dostatok inspiracie a hurrra, od dnes to bude veru v nasich domactnostiach inak fungovat 😀 Rady nad zlato, toto tu 😀 😀 😀

effie81
22. máj 2014

@erjona to este vcera pisala predtym nez sa stala stala a potom opat zenou.🙂

effie81
22. máj 2014

@erjona veru tak.Aj mu idem napisat sms,ze sa vecer musime porozpravat,tak nech netehlickuje dlho.

erjona
22. máj 2014

@effie81 OK,,, uz som v obraze 😎

effie81
22. máj 2014

@erjona ked este budes mat nejasnosti kludne sa pytaj.🙂 sice s tym pohlavim nie som ani ja v obraze,ale zda sa mi ze aj sam/a zakladatel/ka,takze na tom ani nezalezi.🙂

erjona
22. máj 2014

@effie81 Len bezkaj.... 😀 Idem aj ja veru,,, a ked tam do textu udam, ze sa musime VAZNE porozpravat - tak hadam aj nejaky prsten donese s diamantom pre istotu - treba ho drzat v neistote, nech nevie na com je 😀 😀 😀