Problém s peniazmi a hroziaci rozvod
ahojte.mám veľký problém s mojim manželom.a to taký,že on stavia dom,ktorý tvrdí že je náš,financuje ho on,ale je napísaný na jeho sestru.podniká a vraj sa bojí daňovákov,kedže sme mali ešte jeden starý domček a 5 áut...tento starý domček sme predali,polovicu mi vyplatil aj ked viem že tie peniaze boli jeho,za ktoré sme ho kúpili,ale chceme nový tak preto sa predal! no a teraz sa vadíme,teda mna najviac štve, že je skoro stále preč,buď v práci, alebo na novom dome.bývame momentalne u mojich rodičov, a jemu to vadí,preto chcem čím skor dostaviat dom a odist tam.nasi su u nas každý den,pomáhaju mi s detmi,ostala som na ne sama...a dost sa hádame, dala som mu podmienku, ak ten dom jeho sestra neprepíše na nás, tak je koniec a rozvod! on vsak chce darovaciu zmluvu,kedže značnú časť penazí mu na dom požičiala jeho sestra!vobec neviem čo robiť a ako ho ukecať nech to na nás napiše! ja s ním jednoducho nebudem ak to nenapíše aj na mna!!!poradte, co urobit ,ĎAKUJEM
@sashabb, mas snad pocit. ze sa tolko zarabat neda? Samozrejme bezny clovek tolko nezarobi, staci byt kamarat s niektorymi ludmi a hned mas peniaze. Ale za aku cenu..... A nepisem o dealovani drog teraz. Lebo toto nerobil. Ale su veci, ktore logicky ani na web pisat nebudem a verit mi vobec nemusis, tiez som kukala jak puk, ale staci poznat detaily a clovek precitne. Potom niet divu, ze sa clovek uzenie k infarktu a potom je druha skupinka, co sa ani infarktu nedozije lebo mu na druhy svet zas pomozu ini, ale to uz asi vies o com hovorim.
Waw,,, takze mame novu temicku 😀
@zvolsiinylogin 😀 😀 "takychto debilkov viacej". Pouzila si nove slovicko co si sa naucila (submisivna) 😠
Ty tiez budes nejakeho mdleho myslenia ako autorka diskusie
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD fakt sa smejem, bucham za hlavu, nadavam si popod nos.... to co uz toto je ? :DDDD
@katka1981 ja som nikde nepísala, že sa takto zarábať nedá. No pokiaľ niekto zarobí 10-tic.€ mesačne! tak nebude bývať v 2-izb. byte, nebude mať autá na leasing a nebude dávať manželke IBA 350€.
Ale tak počítam, že toto je tiež "jedna pani povedala". Sama si napísala, že čo si počula ... 😝
Kokoooos a keby blbost kvitla tak ty si rozkvitnuta jak ceresna!!!!! Ja z teba nemozem. :D:D a daj mu precitat vsetky prispevky nech sa aj manzel pobavi, alebo zaplace co ma doma za trubu....
@sashabb, je to rovno pre teba nelogicke ako aj pre mna, ale rovnako nelogicke pre mna je, ked si niekto zacne so zenatym muzom. Daval jej vreckove 350 eur, ale vsetky ostatne naklady platil logicky on, nakolko ona NIKDY nepracovala. A by si sa divila kolko je tych co maju jednoizbak a k tomu na leasing auto za 3 miliony (SK). Ked nepoznas, tak prosim ta aspon neobvinuj niekoho ze klame. Ja som zial az prilis na rovinu a moc uprimna, co sa moze mnohym nepacit. Aky mal prijem viem od jeho brata a ten s nim robil. Ale ty si vobec nepochopila podstatu, co som tym chcela povedat. Takze nestracaj cas rypanim do mna, lebo to ozaj k nicomu nevadie. V zivote som na kona bachorky nepisala ani nikam inde. Nie je to moj styl. Nie kazdy zije tak ako ty, alebo tvoja rodina, tvoje kamosky, alebo ja, kazdy ma ine priority. By si sa divila kolko chlapcov zije na dlh, rozbija peniaze v bordeli, vezme si hypoteku aj na rodicovsky byt a nakoniec okrem dlhov a frajeriny nemaju nic. Tiez ma ale vela veci denne prekvapuje, ja som az nedavno konecne pochopila naco si niektore nechaju spravit decko aby sa zabezpecili, ja by som to nedokazala, ale kazdy sme iny. Tak to prosim, nenavazaj sa do mna, pokojne si mysli svoje, mas na to pravo. Su ludia, kt. budu mat radsej brutalne dlhy a honosny zivot, ini zase radsej poskromne, len aby sa nezadlzili, je kopec veci daleko divnejsich ako som tu napisala, tak sa uz prosim ta necuduj. Este ta v zivote kopec veci prekvapi, a prekvapuju aj mna, neboj, aby si zas nemala pocit, ze za koho ta mam. Nie kazdy si potrpi na dom, radsej si nakupi auta. Je to kazdeho slobodna volba. Poznam aj cloveka, co sa cely zivot vozi taxikom, lebo mu to viac vyhovuje. A nemusis tomu verit. Nikto ta o to neprosi.
@wato, ono ani nie je zle byt uprimny, len sa niekedy ta huba nezavrie vcas a niekedy aj tie prsty pisu viac nez by clovek chcel 😀 nenavidim klamarov a ked mi niekto povie, ze klamem, juuuj, ani nevie aky trestny cin spachal 😀 Ale sak len pretvarky su oblubene, pomaly sa ucim s tym zit 😀
@sashabb, dakujem Bohu, ze nie som hlucha, inak by som to pocut nemohla. Co ti mam napisat, ved je to pravda - pocula som - tak ako ty teraz citas, tak ja som pocula, v tej oblasti je to uplne bezne, boze ja som ajtak napisala viac ako bolo potrebne, ti co ho poznali, tak vedia a nebudem to tu dalej riesit, svet je maly, nech odpociva v pokoji chudak, aspon ma uz od vsetkych hyen pokoj. A tak ak si nepocula, tak chod k usnemu, uz ozaj neviem co k tomu dodat. (pocula som to z ust jeho brata, kt. teraz vsetko musi po nom riesit) ano pocula, prepac. A ja som ani nemala potrebu u teba obstat, takze sa tym netrap, rovnako ako ja sa netrapim tym, ci tomu veris alebo nie. Rovnako u teba nemusi stat, ani slovo veta - videla som. A tym by som to ukoncila. A pekny den ti prajem, ked uz nic ine, ale ako vazne, nech sa ti vydari vikend. A myslim to uprimne, pa.
pozeram, že diskusia sa rozbehla poriadne 😲
@patriciaa32 ved to bol tvoj zamer,nie?
no nečakala som tolko príspevkov veru 😕

@effie81, nevedela som nemam cas vsetko citat, ale vymyslene to nie je. To napisala len preto, aby jej nikto nenadaval. Lebo chcela pocut ako ma ona pravdu. A ze jej muz je ten zly. Lahsie teraz klamat, ze si to vymyslela. A ma akoze pokoj, je ocistena. Ak je to ako pises, aspon potvrdila svoj charakter... a teraz bude hrat mrtveho chrobaka., lebo jej baby napisali co si myslia. Urcite nelutujem co som napisala, lebo sa najde vela ludi co si to precita a zamysli sa. A netreba ani pozerat Modre z neba a slzy pri tom ronit 🙂 Ale som si ista, ze to co napisala, nie je vymyslene. Svet je velmi maly, mozno ju aj niektori spoznali.