Problém so 16 ročnou dcérou mojej priateľky
Ahojte uz som zufaly... Som 40 rocny muz, mam uzasnu priatelku ktoru milujem nadovsetko, ktora ma 2 deti z minuleho manzelstva a jedna z nich ma 16. Problem je v tom, ze sa stale predo mnou vystrkuje, nosi tielka s velkym vystrihom, nehanbi sa predo mnou chodit aj v spodnom pradle, ked je v sprche tak ma vola nech jej podam uterak, zakukuje na mna stale, dokonca mi asi tyzden dozadu objednala darcek (mal som narodeniny) kupila mi podla nej sexy trenirky v ktorych ma vraj chce vidiet... neda sa to uz vydrzat, obcas rozmyslam, ci nema nejaky problem, ze hlada pozornost u vekovo rovnakych muzov ako jej otec.. Ona totizto nema otca, vzdal sa jej a napadlo mi, ze to moze byt tym... Obcas sa uz neovladnem a zacnem po nej kricat nech to nerobi pretoze je to neznesitelne... Priatelka o tom vie a ona mi na to zatial len povedala, ze s nou hadze puberta a ze blazni. Ponukala mi aj sex.. Je krasna, inteligentna a keby ma 18 alebo ja keby mam menej hned by som s nou bol... Majte ma za pedofila ale neviem sa uz obcas ovladnut. Je to tak uz cez 2 roky.
@judar ale prosím pekne a čo viete vy o našom vzťahu? 😀 vôbec ale že vôbec nič.. a čo je na tom že nosíme amstaff veci ? A čo je na tom že zarába 1500€ normálne lutujem že som založila tú diskusiu a chcela som normálne poradiť...
@viestta no daj ako frajerujem pres spolužiačkami? 😂toto by ma zaujímalo fakt keďže do školy sa nechodí a nemám to za potreby😉a keď už spomínaš tú zeleninu.. Ty si neni taká chrenica? ☺🤔a okrem toho vôbec nepoznáš môjho partnera aký je a taktiež ani mňa tak neviem čo tu hodnotíš....
@natyreggae :D uprimne?...vela...stacia tvoje velavravne sla dospelacke recicky krizom-krazom po diskusisch a clovek si hned spravi nazor ....a co je na tom? :D nic...len z cudzej vyplaty sa dobre Amstafuje telo stredoskolacky a este viac chvasta tym ze stary chren sem tam nieco kupil darcek :D
@judar no tak keď viem tak poradím od toho som tu nie?🤦♀️a to s kým si ja amstafujem a ako sa teba netýka😙a tie darčeky mi kupuje on dobrovolne.. ked budem chodiť do práce budem kupovať aj ja jemu😉
Boa mam dceru co ma 11 rokov... uz teraz hadzem bobky v akwj dobre zijeme....este pred tyzdnom som myslela ze na tikotoku su uplne zabavne videa.....omyl....zacsli tam vyskakovat videa tema tyranie zvierat ci nuaky plasticky chirurg ako si nataca vsetky operacie alebo ako sa robi oralny sex....skoro ma piclo.....hned som vymazala...nezajem 😡 kam ten svet speje.Uchylaci vsade
@viestta čoby sme nevedeli, čo je čistá láska? Ale ona už v mladom veku vie, čo je čistá láska k peniazom
@viestta nuž to je tvoj názor... 🤷♀️ ja s týmto niesom kvôli peniazom ale naozaj sa ľúbime ale to je jedno lebo to aj tak nepochopíš... pekný večer👋

@puertorico Mozno z toho vyjde aj horsie ako rozchodom. S takym obvinenim zo znasilnenia napriklad :D a bude sa tahat po sudoch