icon

Problém so 16 ročnou dcérou mojej priateľky

23. mar 2021

Ahojte uz som zufaly... Som 40 rocny muz, mam uzasnu priatelku ktoru milujem nadovsetko, ktora ma 2 deti z minuleho manzelstva a jedna z nich ma 16. Problem je v tom, ze sa stale predo mnou vystrkuje, nosi tielka s velkym vystrihom, nehanbi sa predo mnou chodit aj v spodnom pradle, ked je v sprche tak ma vola nech jej podam uterak, zakukuje na mna stale, dokonca mi asi tyzden dozadu objednala darcek (mal som narodeniny) kupila mi podla nej sexy trenirky v ktorych ma vraj chce vidiet... neda sa to uz vydrzat, obcas rozmyslam, ci nema nejaky problem, ze hlada pozornost u vekovo rovnakych muzov ako jej otec.. Ona totizto nema otca, vzdal sa jej a napadlo mi, ze to moze byt tym... Obcas sa uz neovladnem a zacnem po nej kricat nech to nerobi pretoze je to neznesitelne... Priatelka o tom vie a ona mi na to zatial len povedala, ze s nou hadze puberta a ze blazni. Ponukala mi aj sex.. Je krasna, inteligentna a keby ma 18 alebo ja keby mam menej hned by som s nou bol... Majte ma za pedofila ale neviem sa uz obcas ovladnut. Je to tak uz cez 2 roky.

hindakus
24. mar 2021

Mal by si odtial odisť. Matku bohvieako rád nemáš, keď by si kľudne bol s inou, a ak si vyberieš dcéru, vezme ti posledné produktívne roky a dochodcu kopne do pr...

puertorico
24. mar 2021

Podľa mňa dcéra robí naschvál, ty ju pretiahneš a bude mať zámienku aby ťa jej mama vyhodila z domu. Asi ťa neznáša a len to hrá na teba chce sa ťa zbaviť

avril299
24. mar 2021

inteligentna? myslela som, ze inteligentni ludia sa chovaju inak 🙈

jaskolka
24. mar 2021

Bud si vymýšľas úplne bludy a píšeš tu na zabitie dlhej chvíle a bavis sa na diskusii... Alebo si divný patrón, ktorý je síce vo vzťahu, ale "kľudne by bol s inou". Čiže divne to je v oboch prípadoch

janickacrazy
24. mar 2021

@matkahelka no by si sa čudovala, napr. ja poznám dievča, čo v 15 chodila s 38-rocnym chlapom a bola do neho úplne poblaznena, kupoval jej darčeky, no jej otec bol od neho mladší, sú všelijaké prípady

natyreggae
24. mar 2021

@janickacrazy aj ja som v 15 bola s 38 ročným😀 teraz mám 16 a som s 33 ročným 😉😊

natyreggae
24. mar 2021

No tak sa jej páčiš😊🤷‍♀️ keby si bol kludne s ňou keby bola staršia tak naozaj ti na jej mame nezáleží a radšej sa rozídte a kľudne môžeš prášiť mladú😉

matkahelka
24. mar 2021

@natyreggae predpokladam, ze aj ex aj sucasny stoja za pasom vo fabrike a zarobia 1000€/ brutto a ty s nim z cistej lasky 😉

matkahelka
24. mar 2021

@janickacrazy ved to, ze darceky 😉 laska ako hrom 🤣

natyreggae
24. mar 2021

@matkahelka no bývalí zarábal okolo 4000€ bol bohatší ale potom ma už moc ani nepriťahoval ale s týmto súčastným niesom kvôli darčekom zarába okolo 1500€ ale sme fakt spolu z lásky🙂 aj keď občas mi niečo kúpi

viestta
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
24. mar 2021

@matkahelka aj láska k peniazom je láska 😂

natyreggae
24. mar 2021

@viestta no predstav si že už dovolil😊

viestta
Odpoveď bola odstránená
natyreggae
24. mar 2021

@viestta to nieje tvoja vec😉

zirafienka
24. mar 2021

@viestta slzy mi tečúúú😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
zirafienka
24. mar 2021

@viestta možno sa držia príslovia "Čo sa za mladi naučí, na starosť ako keď nájde" a ešte keď dieťa starí chreni finančne zabezpečia. Ale áno, máš pravdu..., na takéto niečo musia byť hrdí.

elizabet173
24. mar 2021

@viestta tatinko či chren 🙂 🙂 🙂 sa tu rehocem ako celý kolektív 🙂🙂🙂

elizabet173
24. mar 2021

@viestta
@zirafienka a je mi do smiechu aj vtedy, keď taký pár stretnem na živo, aj keď je to vlastne skôr do plaču

viestta
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
24. mar 2021

@viestta oddelene od zubov, tebe ide karta !!!!

katkabg
24. mar 2021

Tak davam toto 📍 ono v telke nic zaujimave staci otvorit modreho kona,pukance a pifko v ruke a citam a cakam co bude 😂

mandarinka555
24. mar 2021

Je len otázkou času, kedy ju pretiahneš 😝

katkabg
24. mar 2021

Inak pocula som za mladi jedno porekadlo....je na tebe ci pouzijes aj v praxi.... na mladej sa cvici,na starej sa ....... nici 😂😂😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
judar
24. mar 2021

@viestta tú jej platí chreníček odetý v Amstaff teplákovej súprave :D to je taký láskyplný život sopláčky na strednej s 1500€rovo zarabajúcim postarším chlapom

viestta
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
24. mar 2021

Vies co, jedna po papuly by sa jej zisla od mamy a tebe tiez.. ako spravate sa ako male deti obi-traja :D este ze nema 18, elbo by ste si to aj v 3 mozno rozdali.. ako chore... normalne len uvazujem, ci toto moze byt realne 🙄

judar
24. mar 2021

@viestta samozrejme :D úplne stačí čítať čo tu herečka píše rolou ako nejaká "rozumná tridsiatnička" :D pretvarovať sa pred rovesníčkami že prcá s postarším to je taká dnešná móda láskyplnej pedofílie...taká to cukrová lolitka pri sušenom chrenovi