icon

Problém so susedmi - veľký hluk

jarkapa
26. dec 2014

Ahojte. Napísala som tu už niekoľko príspevkov, čo sa týka susedov...ale potrebujem vedieť, či sa tu nájde niekto, kto si skutočne so susedmi poradil - hlavne s tými, čo bývajú nad nami. Či našli nejaký účinný spôsob, riešenie, ako sa zbaviť hluku od nich. Okrem odsťahovania samozrejme, pretože to sa mi vyriešiť teraz nedá...sú tu vo fóre písané rôzne diskusie, čo sa tohto týka, rôzne rady, ale ja potrebujem vedieť, či sa to niektorej z vás aj podarilo.

Strana
z3
blumonday
24. feb 2022

Sused ma chvíľu obťažoval hlukom, najmä zvukmi televízora až do neskorej noci. Ja som však v krátkom čase stratil nervy a hneď som sa obzeral, či by som mohol zatepliť strop. Voľba padla na 30 mm expandovaný korok. Celkom dobre stlmil izbu a ja už nechodím s tmavými kruhmi pod očami.

lolitha
21. júl 2024

@henikav To je veľmi milé riešenie problému.Ja mám takú psychiatriu susedu podomnou že v noci si nechala prerabat parkety v byte!!!

zlotka
Včera o 20:35
@maslenka47

@emili162
ach jaj, uvedomujes si, ze mozno to, co si prave ty popisala, pocituju AJ z tvojej strany susedia, ktori byvaju zase pod tebou. Kurnik sopa je uplne normalne, ze ludia chodia po byte! Tiez je uplne normalne, ze o sviatkoch ludia maju navstevy. A je normalne, ze deti su hlucne a za par rokov ti mozno pojde prasknut hlava z toho tvojho. A tiez je uplne normalne, ze chodia z domu o pol siestej rano a mozno sa aj ponahlaju, ale to asi nepochopis, ked si cele dni doma. Ty by si asi mohla zacat troskou tolerancie aj z tvojej strany, kriste pane nie si jedina, ktora ma dieta alebo ktora ma nejake problemy! A evidentne sa ani nesnazis pochopit tych druhych, lebo vidis len seba. Skus trosku pouvazovat o tej chrbtovej kosi... Necakaj, ze niekto bude k tebe zhovievavy, ked miesto snahy pochopit a dohodnut sa, na nich prides stekat, ako si dovoluju chodit po vlastnom byte a mat vo vlastnom byte navstevy bez tvojho dovolenia.

@jarkapa Obavam sa, ze si nepomozes, ani prestahovanim ani nicim. Dokonca aj keby si sa prestahovala do rodinneho domu, stale budes riesit susedov (hluk, smrad, opekacky do 4 rana, nervozneho psa, rano o 6tej kohuta.. ) Sancu mas len dohodou so susedmi, pripadne tym odhlucnenym. Nam tu tiez susedka akurat teraz pred chvilou montovala na stenu nejaku policku. U nich trosku klepkanie, u nas rachot, ako keby sa snazila preburat stenu. Vela krat si ludia ani neuvedomuju, ze to, co robia, moze u susedov byt aj 100x hlucnejsie, ako sa im zda. Ale s vacsinou sa da dohodnut, len treba chciet a zvolit na kazdeho ten spravny sposob.

@maslenka47 vraví asi tiež jedna s tých čo sú bezohľadní k susedom.

Strana
z3