Problém so svadbou
Ženy chcem počuť váš nestranný názor.. Mám rozvedeneho priateľa ktorý má z predošlého vzťahu 3 deti 1-25r. dospelé a 2 -13 r. .V manželstve bol 22rokov, iniciátor bola jeho ex...S priateľ máme ročného syna a Máme v pláne sa vziať o rok ,a na to mi priateľ povedal že prečo sa nevezme až o 5 rokov dokým nebudú dospelé jeho deti , pretože na ne platí 300€ alimenty.. Že každý bude rozprávať a ohovárať ho že odkiaľ má peniaze 💸 atd.. Tým mal na myslí jeho ex a jej rodičov... Akože normálne má zarazil ,na tú svadbu si spolu šetríme...Povedala som mu že či si nejde náhodou vypýtať povolenie od ex.. Čo si o Tom myslíte?Mne sa zdá že stále nieje vysporiadaný .. Rozvedeny je 3 roky
@anjelicek26 započítava sa príjem novej manželky a nielen manželky, ale aj partnerky, takže v pohode sa pri prípadnom zvýšení výživného môže zarátať aj jej príjem. Je to u dôvodu, že keď povinný žije v spoločnej domácnosti s niekým, tak náklady na domácnosť majú znášať spoločne. A teda jeho disponibilný príjem je vyšší, ako keby žil sám a náklady teda znášal sám. A co sa týka výživného, nie je určená žiadna veková hranica, nie je to ani ukončenie štúdia, či už SŠ alebo VŠ, ale možnosť a schopnosť dieťaťa samé sa živiť. Takže v prípade napríklad zlého zdravotného stavu dieťaťa môže táto povinnosť trvať aj celý život rodiča, po zvážení teda všetkých okolností.
@majkabambulik Len tak pre info 😀Iniciátor bola jeho ex ,vymenila ho za mladší model, predomnou už priateľku mal rok( ževraj náplasť) ..Jeho ex začala pracovať na trvalý pracovný pomer až keď sa rozišli , predošlé roky bola doma a moc sa jej do práce nechcelo a to viem aj od jej známych ktorý k nám chodia na návštevu pretože sú s priateľom naďalej kamaráti.. Aj o ruku na požiadal tak že ma vzal do zlatníctva a tam mi rovno kúpil až dva prstene a spravil večeru (To bolo naše zasnúbenie😀) Na to že nieje až taký romantik tak sa stará o nás a aj o predošlé detí

@majkabambulik Ty poznas autorku prispevku a jej partnera osobne, lebo Tvoj opis je akosi prilis.detailny!? Alebo si tu len vylievas hnev, lebo si mozno cosi podobne Ty alebo niekto Tebe blizky zažil/a? Lebo inak takychto pribehov a vysvetlení sa da vymysliet na mraky a mozeme si dat sutaz o naj telenovelu....