icon

Problém vo vzťahu: Ako ďalej postupovať?

vendywillis
8. feb 2024

zdravim. po roku aj niečo písania a kontaktovania, som sa dala dokopy s jednym chlapikom, ktorý býva trochu dalej odomna, už to budu asi 3 mesiace, čo sa stretáme....ale vysvetlím situáciu

bola som aj u neho viac krát aj on u mna , aj dlhší čas, chodíme spolu kade tade na výlety, drží ma za ruku, proste všetko to čo robia normálni ludia vo vzťahu... aj o mne hovoril rodine a priatelom....ale s nikym ma ešte nezoznamil, a on už pozná všetkých okolo mňa...

len ešte nejak po mesiaci som sa ho pytala, že ako to teda mam brať, či je môj frajer, a on že sa nad tým ešte nezamyšlal, že sa môžeme o tom porozprávat... ale potom sme tú tému už nikdy neotvorili

len teraz nastala taka situácia, ktorá je pre mna celkom nepríjemna, a vobec neviem čo mam robiť... minulý týžden sme došli zo spoločnej dovolenky, na ktorej sme sa k sebe nechovali uplne pekne (resp. ja skorej, ale on teda nezaostaval tiež) nič hrozne,...ale proste nebolo to medzi nami moc pekne... a odvtedy mam pocit že sa ku mne chová nejak inak, resp. ono to začalo už asi týžden-dva predtym ked som od neho odišla a potom sme sa nejak dlhšie nevideli ...
(p.s. viem že v tom nie je ina žena) a viem, že ma realne povinnosti, a nie vždy sa dá na den isť 2 hodiny hore dole za mnou alebo čo... ale prišlo mi to, že posledne týždne len hlada nejaku zamienku ako to nejde, nakolko predtym s tym nemal problem ani v noci, ani len na par hodin...
a teraz ked spolu komunikujeme je chladný, píše mi vždy skoro prvý a vždy odpíše, aj ked niekedy neskoro, je milý a relativne je všetko normálne... ale vidim obrozvsku zmenu ako to bolo predtym, nepíše mi ako mu chybam, ako sa na mna teší, a vobec neplanuje už čo budeme robiť dalej, ani nenavrhuje nič dalej... a na všetky taketo moje podnety reaguje dosť biedne.....

dalšou vecou je, že ja odchádzam na mesiac preč, a potom bude zase on pomaly 2 týždne na cestach ... a proste sa takto pomaly 2 mesiace budeme míňať vlastne v každej možnej príležitosti kedy sa vidieť ... bojim sa že ho uplne stratim...

rada by som vedela, čo by ste mi zo svojich skusenosti poradili, ak máte ...

je to normálne? mam sa v tom rýpať a snažiť sa z neho dostať prečo je to tak? alebo mam proste zaradiť spiatočku a jemne ho ignorovať, resp. nebyť moc "needy" ?

Strana
z2
girl2524
8. feb 2024

@vendywillis uz len to ze ma nezoznamil s jeho rodinou a ze ma nepovazuje za sboju frajerku by bol pre mna varovny signal, nemysli to s tebou vazne

marseillefan
8. feb 2024

@vendywillis nie si paranoidná... len proste nemáte vzťah a ani ste ho nikdy nemali a to randenie ho už zjavne prestalo baviť.

simona20201309
9. feb 2024

@vendywillis ešte raZ a v skratke. Mať nezhody po 3 mesiacoch, to je proste v trúbe od začiatku. Chápeš?
A to ze ste sa nešli valat neznamená, že si mala byť k nemu nepríjemná... po 3 mesiacoch???

janickacrazy
9. feb 2024

@simona20201309 presne, my s mužom po 3 mesiacoch sme lietali dva metre nad zemou od zamilovanosti a prvý raz sme sa pohádali až po svadbe a narodení dieťaťa 😁

Strana
z2