icon

Problém vo vzťahu

veronika2704
14. apr 2017

Ahoj dlho som sa rozhodovala ci sem napisem moje problemy a vlastne ci by niekoho zaujimali kedze kazdy mame toho dost ale mozno sa niekto najde a mozno bude aj z ba jupiii kto ma tiez tieto alebo aspon podobne problemy...ide o moj vztah keby som to mala vsetko pisat tak cely den sedim za pocitacom...som s priatelom 8rokov z toho 4byvame v podnajme u nas je ten vztah ako talianske manzelstvo a hlavne sa stale hadame lebo cely tento vztah zacal velmi zle...on je rozvedeny ma syna 10rokov ku ktoremu som si nenasla cestu a asi ani nenajdem kedze co sa ma stat sa stane...co sa tyka jeho rodiny zo zaciatku umna snaha ale neskor cim vacsie hadky a medzi nami priepast a hadky to slo dolu vodou akoby som sa uzavrela nemam na nihoko naladu a chcem byt sama...tak napriklad teraz na sviatky maju prist no ja som v strese mam nervi pretoze ja som clovek uprimny a citlivy a to je chyba partner ma mal precitanu bol si a aj je mnou isty aj ked mi tvrdi ze nemam vomne istotu ze stale chcem len odist...ibaze nemam kam...vsetko je drahe...a ja teda nemam dajaky dobry vztah z jeho rodinou a on im povie svoju verziu ked sa hadame a moja ide bokom i ked pravda je uprostred...a tym padom ja chcem byt radsej sama doma a mat klud nez by prisli a aj s jeho synom viete on mi tvrdi ze som chora uraza ma uz navstevujem aj psychologicku a ta sama povedala ze je to tazke kedze sa to kopilo...zasa sme sa pohadali a hadame sa stale z toho tyzden v mesiaci ok...ja uz neviem co mam robit je to akoby som sa nevedela odstrihnut od neho nieze by som bola zavisla len asi slaba a zvykla som si byt samosplachovaci typ otriast sa a ist dalej...existuje niekto kto ma podobny problem? Zeny ako riesite doma muza ked nic nerobi neni ani technicky tip neni ani dajaky mrsny ze vas vezme na vylety lebo niesu peniaze a stale vam vycita ze si date jeden obed za 3,50e ked on robi v restike a stale neni navarene...alebo neni mi oporou neni spolahlivy a zodpovedny...bud je robote vecer pride naje sa a ide kukat do splane tv a ide spat...ja chodim do prace pridem a nachystam si veci mam rada system a poriadok obriadim sa vecer a idem do obyvacky...a jedine co chce pomne je sex...to sa ale umna neda len tak ked este pred dvoma dnami ma pourazal a poslal do p...viete tu uz padaju aj nadavky a uz som zufala tak som ho napadla aby ma pocuval a riesil somnou problemy ale ja ho nezaujimam kuka do mobilu a tv a povie nema naladu sa hadat a ze ja som ta zla ze ja mam problem a jeho oblubena veta: Ja som nic neurobil...no asi urobil inak by som to neriesila a nehadala sa a neplakala nekricala ze susedia musia mat radost taaa hanba...stale som smutna strhana a v strese a vela placem i ked zistujem ze slzy nemam...citim beznadej tvrdi mi stale ze som dosiahla svoje a ze on ma lubi ze to ja som ho nikdy nelubila a ze je tenka hranica medzi laskou a nenavistou a vyhrazky...i ked pes ktori steka nehryzie...no a ked neni v praci a ma volno je so synom a ked ja chcem byt sama s partnerom tak sa neda vraj musi zarabat a nemam peniaze...niesom typ zeny ze chce drahe kabelky atd...ale aspo by sa mohol inak chovat a vazit si ma viac...snazit sa najst strednu cestu a kompromis ibaze toto je nakopene a ja neviem co robit co robim zle a co zasa dobre potrebujem nestranny nazor vas zienky moje...🙂)) neviem co take este napisat,snad len to ze prinom sa mi zacali zdravotne problemy aj som pribrala aj som nemala pracu a prestala sa o seba starat...i ked teraz sa z toho dostavam ide to ale pomaly pracujem na sebe...zivot nemam lahky vyrastala som v detskom domove bez rodiny...on mi vycita len to ze ma to poznacilo a on si neprizna chybi neznesie kritiku...a sex vyzaduje on sa odosobni a ideme dalej ale ja to neviem a potom sa urazi...ten sex je fakt ze strojovi nech je pokoj...pisem len zle veci su aj pekne ale tych bolo na zaciatku a velmi malo vzdy to boli prekazky ako aj jeho syn neviem vysvetlit preco ho neviem zniest a prijat proste to tak je a nakopilo sa vela zlych skusenosti a neviem hrat dalej ale schulim sa a nech sa deje co sa deje rezignujem...vzdy som ja ta co pise a snazi sa mu vysvetlit ale on ma nechame a vzdy napise ze neurobil nic zle...som dnes smutna a som v robote nechcem to prenasat do prace kazdy den je taky isty a ja prezivam ani konicky nemam nikam spolu nechodime on mi povie ze zato ako sa chovam neni dovod ze mam byt mila a potom to pojde a potom ze syna vezmeme ale ja chcem byt snim a zazivat co zeny ked sa zoznamili s priatelom a zacinali pekny vztah...minule ma vraj chcel prekvapit a je vela tych prikladov...tak mi napisal ze ma pocka v robote a ze pojdeme autom spolu domov...tak sa tesim a za 10 osem mi pise ze ale vezmeme aj koleginu ze vraj koli nemu caka na osmu hodinu a ze ju zvezie...no domna nervi ze mohol sa ma opytat ci stym suhlasim i ked to nebolo daleko a predtym mi to nevadilo ibaze ja ked mam tu svoju chvilu asi hlavu nemam ok tak proste nechcem...tak mu pisem ze pojdem sama ze ja nejdem z jeho koleginou bud pojdem snim alebo sama...on sa namna vykaslal vzal koleginu a ja som sla mhd...dobre viem mohla som to prezit ale slo o princim nieco urobi a ani sa ma nespyta...a potom sme sa pohadali on to vecer nechcel riesit a vecer bol cirkus...a potom po 3dnoch nebavenia si aj trosku priznal chybu ale on chcel len pomoct koleginy lebo ho tam vraj ona cakala lebo robili len do pol osmej aby ma mohol vziat z roboty a ona zamknut firmu...nechapem mozno ja ale on si neni vedomi chybi...je toho vela kludne sa aj pytajte a prajem krasne sviatky 🙂))

sticker
Strana
z3
rojko
14. apr 2017

@veronika2704 tvoj príbeh som dočítala do polky...nechápem! Ako môžeš s takým človek byť! Uráža ta...a vselico iné...panebože...kopla by som ho do riti!! Nemáš kam ísť? Ja som odišla od exa do podnájmu z 9-ročným synom a zarabala som pred 5.rokmi 416€ aj z daňovým bonusom na dieťa a tu som! Prežila som a žijem ďalej! Našla som si priateľa, vydala sa...dá sa, všetko sa dá! Nič v zlom, ale daj sa v prvom rade do kopy psychicky a zbal si veci a odíď! Nech si nájde inú hlupanu, ktorá mu toto všetko bude trpieť! Čo myslíš??našiel by??
Nebolo to myslene v zlom, takýto chlap nestojí zato!!

moonlight1210
14. apr 2017

@veronika2704 vieš čo? Ty začni od toho, že začneš písať pekne s bodkami, čiarkami, odsekmi.

Jednak to bude čitateľne.

Jednak sa musíš zamýšľať nad tým, čo píšeš.

Jednak si vďaka tomu priebežne upraces v hlave, čo chceš ty.

A na záver, keďže takto sa ti samo vyjasní, čo musíš urobiť, ti už ostane iba otázka, či to teda ideš urobiť a začneš hľadať ako (tu ti vieme pomôcť), alebo si priznáš, že tebe by sa páčilo, keby sa ten vzťah tak nejak sám časom (rozumej do týždňa) prispôsobil tvojim predstavám a nemusela by si nič namáhavé, ani prevratné pre to urobiť (a tu ti nepomôže nikto, ani koník, ani psychológ, ani najlepšia kamoska).

mihula
14. apr 2017

@veronika2704 kolko platí na syna?

sonka14
14. apr 2017

Ahoj,precitala som Tvoj clanok do konca.Poviem Ti len tolko,mozno mame nieco velmi podobne.Som vydata,mam 2 krasne a zdrave deti.Dokonca parik chlapcek-dievcatko.S trojrocnym odstupom.Deti su doslova vymodlene.Mne zacali zdr.problemy.Nalez na.stitnej zlaze a dokoca zhubny.Svet sa mi otocil uuuplne od zakladov.Nasledovalo bolestive odstavenie dcerky od mlieka.Mala len 4 mesiaciky.Muz mi vzdy povedal ked som ho poprosila aby sa mi vyjadril,ukludnil ma...ze ked sa nam nieco zle od lekarov potvrdi potom sa vyjadri.Ked sa nieco aj potvrdilo,stale to takouto odpovedou odsunul.A ja som bola uz zufala,potrebovala som objatie,nakopnutie,postavenie sa na nohy.No od neho som sa toho nedockala.Len od priatelov a rodiny.Ked sa potvrdil zhubny nador a dokonca s metastazami,mne sa svet zrutil uuuplne.Mala.som 4 dni na odstavenie dcerky.Islo to strasne rychlo.No on sa len dival co sa robi.Moji rodicia ucinkovali.Staranie sa o deti,odstavenie dcerky.Teda zase nemozem povedat,ano navari,hra sa s detmi,venuje sa im...ale tu ide aj o moje city...ja viem,ze ked su deti,mozno vsetko ide bokom,ale to co.sa vo mne dialo,bolo hrozne.Vyrevala som si to.Prihlasila som sa na.VS -pedagogicku.Ucinkuje tu s pomocou hlavne moja rodina.Jeho rodina povie, "no ked si sa na to dala,musis to zvladnut"....alebo "ci ma nemrzi,ze pojdem platom dole" ,kedze chcem po materskej dat v praci vypoved.Ale to,ze sa tam robi na smeny a pri detoch je to tazko.Som im povedala,aky by som mala cca mala mat plat v skolke.Muzova sestra je ucitelkou na zakladnej skole.A ma 2 vysoke skoly.A moj plat by mal byt 60 eur viac ako jej.No ona nema rodinu,deti,priatela ci muza.Zije stale s rodicmi.A oni mi idu toto zavidiet.A takychto veci bolo viac.NENAVIDIMI JEHO RODINU!!!No opat som sa rozpisala.Ale tu ide o to,nemas s nim dieta,predstav si do.kedy budes toto znasat.Predstav si ,ze sa postavis na vlastne nohy,zacnes sa venovat sebe a svojim zaujmom a bez neho.Dokazala by si to?Odstrihni ho.Vsetci priatelia mi povedia,"ze ten hore,ti naklada na plecia len tolko kolko unesies"..vravim ,ze tak to teda dakujem...zena s tridstakou na krku.Poviem Ti,uz davno by som s nim nebola,keby sme nemali deti.Byt v ktorom byvame je moj.On sa ku mne nastahoval.No samozrejme sa prerabal aj za jeho peniaze.A boli sme zobraty.Toto to mozno trosku komplikuje.

lula26
14. apr 2017

@sonka14 prepáč, troška od témy. Učiteľka v škôlke zarobí viac ako učiteľka v ZŠ?

sonka14
14. apr 2017

@lula26 nemyslim si,ale svagrina robi na dedine..ktoru asi malokto pozna.

juliet86
14. apr 2017

@veronika2704 radim ti absolvovat vela prevela terapie. Vseobecny ti moze predpisat zadara plus na urade prace ta mozu zadara zaradit len sa na to pytaj. Skus si precitat kvalitnu literaturu o sebalaske o detoch z detskych domovov. Napr. Antikvariat na kocelovej 16 kusok od mileticjy otvoreni vecer a poobede. Dalej skussi najst konicek. A priatelov. A byt dobra na svoju dusu a telo. Drzim palce

alerka
15. apr 2017

@veronika2704 ja som precitala cely tvoj prispevok a aj prvu stranu.. ❤ NEBOJ SA 🙂 tvoj stav je pochopitelny, nakolko si pod dlhorocnym tlakom kde si sa vkladala a nic nedostavala.. sla si na vlastne zdroje ktore sa minuli.. takze si len ZDEPTANA.. toto prejde hned ako jo opustis.. na 100% pocitis naval energie a budes sa citit stastnejsia.. tak sup do toho ide leti aby si nacerpala novych sil a zivotneho optimizmu..

veronika2704
autor
16. apr 2017

❤pekne sviatky prajem...kazdej🙂

Strana
z3