icon

Problémový vzťah

helena2248
6. dec 2014

Ahojte, chcem vas poprosit o vase nazory... som mamina rocneho syna, s jeho otcom nezijem a momentalne mam dvojmesacny vztah ktory je dost komplikovany... moj priatel mi na yaciatku vztahu tvrdil ze mu predosla priatelka zomrela, no po case sa priznal ze mi klamal a ze ma v skutocnosti 10rocny vztah ktory nefunguje a klamal mi preto, ze ma nechcel stratit. Ja som mu odpustila, lebo mi tvrdi ze ma miluje a ze chce byt so mnou. S dotycnou nikdy nezil ani nezije, ma s nou dom do ktoreho sa mali stahovat na buduci rok. Momentalne je stale so mnou, za nou nechodi, nevolava jej, proste nic... Co je ale problem je to ze ja som uz davno chcela aby to s nou ukoncil, stale si najde nejaku vyhovoku na to preco nie, teraz mi povedal ze to ukonci po vianociach aby jej ich nepokazil a ze na vianoce bude so mnou a s mojim synom...vraj to nie je jednoduche zahodit 10 rocny vztah pre 2 mesiace... co si o tom myslite ako by ste postupovali? Dakujem za vsetky vase nazory 🙂

helena2248
autor
6. dec 2014

@ivivaiveta tak v tomto to aj ja vidim rovnako...

ivivaiveta
6. dec 2014

@helena2248 a este nieco, citujem "vraj to nie je jednoduche zahodit 10 rocny vztah pre 2 mesiace"..to co tym akoze chcel povedat??..ze sa rozchadza kvôli tebe?..napokon, mne tato hlaska pride, ako keby mi povedal, ze ci si myslim, ze on sa rozide pre dva posrate mesiace so mnou...

mamulka211
6. dec 2014

@helena2248 : Teraz sa zamysli: On s nou nikdy nezil, nikdy si nevolali/v 21 storoci strasne divne/, stretavali sa len dvakrat do tyzdna ked ju viezol domov z prace a asi ti nataral, ze len k nej skocil na kavu a odisiel domov . Proste uplne vlazny vztah, nic moc..ale...maju spolu dom, ktory neviem kedy staviali, kedze sa stretavali len vlazne, neviem, ako to bolo s financovanim domu, kedze oni spolu nic nemaju, tak ako to platili? Na koho je ten dom, pozemok? Podla mna, on ti klame vo vsetkom, a jedina rada, ak chces vediet pravdu skor, ako sa popalis, chod za tou slecnou a porozpravaj sa s nou. Inac cely pribeh psychopaticky.

helena2248
autor
6. dec 2014

@junova nie z prace ju nevozi vobec... ona uz tusit nieco musi ale asi caka kym jej to povie stale mu to hovorim a nic sa nedeje... je v praci od rana do vecera a ked pride rovno ide za mnou a odchadza odo mna neskoro vecer takze nema cas za nou chodit ale ona sa zatial na nic nepyta asi nechce vidiet ze ju podvadza neviem...

mamulka211
6. dec 2014

@helena2248 Helena, ja poznam situacie, kedy muzi klamali v takych veciach, ze by sa ti rozum zastavil, ze muz siel k rodicom a klamal zene , ze pracuje v zahranici a poslal ju na postu vybrat si peniaze cez vymysleny kod a ona sa tam citila ako krava, na nu pozerali, ze co chce pre Boha...muzi su schopni kadejakych klamstiev a ty ver len tomu, co na vlastne oci vidis a obcas ani tomu never. Ty toho cloveka absolutne nepoznas.

ivivaiveta
6. dec 2014

@mamulka211 ja som v zivote poznala chlapov, co normalne dokazali fungovat v dvoch vztahoch roky a ziadna zo zucastnenych stran si nic nevsimla...normalne, ako dve rodiny...ty kokos...oni su majstri poniektori 😀

bubinko1506
6. dec 2014

kocky, tato tema je napinavejsia ako roman od stephena kinga 😀
este nerozumiem jednej veci - s tou dotycnou priatelkou sa nestretavaju, neziju spolu, stavaju dom, vraj spolu nespavaju, a pre neho je tazke ukoncit 10 rocny vztah? ako to tak citam uz druhykrat po sebe, aj tak som nepochopila aky vztah - ved spolu nic nemaju.
asi som nechapava 😀

ivivaiveta
6. dec 2014

@bubinko1506 my to tu velmi nikto nechapeme 😀 roman je o tom, ze dievca stretlo klamara, ktorému este aj preprcha a nechce si to priznat...

ada1313
6. dec 2014

k tomu domu si sa stale nevyjadrila. planuje nastahovat sa donho s tebou? alebo caka, ze mu splatis hypoteku? ☹

svetluska82
6. dec 2014

@helena2248 ste spolu len krátko, ved ja ked som sa poznala s mojim po 2 mesiacoch sme vobec neriesili taketo veci, bol skor kamarat . Chodili sme na kavu, do kina anic, Ak nechces rozpisovat podrobnosti, tak ti tu asi nikto moc nepomoze. Skor nechaj tomu volny priebeh a uvidis.

ada1313
6. dec 2014

Helena, pozeram, ze ty mas asi dieta s cudzincom, ak sa nemylim, riesila si tu zapis otca cudzinca do RL. Nehrnies sa do podobneho podivneho vztahu? Nic v zlom, ale asi uz mas dost komplikovany zivot ....

helena2248
autor
6. dec 2014

@svetluska82 asi mas pravdu, necham to tak a uvidim ako sa to vyvinie.... viac riesit nebudem

ivivaiveta
6. dec 2014

@helena2248 bud ries tak, ze pojdes za dotycnou, alebo neries, mozno sa ti riesenie ukaze samo, kedze neteraz nemas objektivny pohlad na vec...

janinah
6. dec 2014

prečo si začínaš s chlapom,ktorý nemá ukončený predchádzajúci vzťah? už toto svedčí o jeho charaktere,zodpovednosti a prístupu k ženám 😒 a že vraj partnerka zomrela,ty kokso,silné kafé....baby ťa tu varujú,ja tiež,ideš do problémov....

sissy27
6. dec 2014

@helena2248 vážne by si išla do vzťahu s niekým, kto je schopný o svojej partnerke tvrdiť, že zomrela?? vieš si predstaviť, že toto raz povie o tebe?? a to sa ani nebudem radšej zamýšľať nad tým, čo povedal jej, prečo sa jej neozýva, nepríde... tipujem, že je na nejakej náročnej liečbe v zahraničí v absolútnej izolácii alebo na tajnej misii na marse... preboha žena, čo ti rozum z hlavy vytr..al? podľa mňa toto je typ človeka, čo ti nepovie pravdu ani keď sa spýtaš koľko je hodín...

lucny_konik
6. dec 2014

Baby, neraďte jej, nepomôže to! Neviem, prečo niekto žiada o pomoc a názor druhých, keď v zápätí má tendenciu obraňovať. Ak by som si chcela vypočuť názor ostatných, asi by som nereagovala takým spôsobom, že podrobnosti viem len ja sama. Ok, pardon, my analyzujeme len to, čo si nám napísala a myslím, že každý jeden názor sa v niečom zhodne. Možno nie je psychopat... ALE... Každému sa zdá prinajmenšom neľudské a choré, ak vyhlási svoju priateľku za mŕtvu. Páčilo by sa ti, keby si bola pre neho aj ty mŕtva? Nie je ľahké vymeniť 10 rokov za 2 mesiace?? Prosíííím???? Tak buď som s jednou, alebo s druhou. Žiadne iné zadné dvierka pre mňa neexistujú. A hlavne mám jasno vo svojich citoch, nie že sa s ňou rozíde až po Vianociach, lebo jej nechce ublížiť. Či ťa len testuje, či si ho hodná a uvidí, kam sa bude váš vzťah vyvíjať? A ak ho prestaneš baviť, bude si naďalej budovať svoje hniezdočko so svojou priateľkou, ktorú po 10 ročnom vzťahu len vezie do roboty? A čo je to ta ženu, ktorej stačí len vozenie do roboty, žiadna podpora, objatie, spoločné trávenie voľných chvíľ? Uvedom si jedno. Ak je schopný toľkých klamstiev po dvoch mesiacoch, čo bude o pár rokov? Nechceš radšej chlapa, ktorý sa nebojí postaviť sa k problémom s chladnou hlavou?

arizona
6. dec 2014

Co hovoria Tvoje kamosky na takyto vztah?

Chcem len podotknut, co tu bolo parkrat napisane... pokial niekto tvrdi o niekom, s kym stravil 1/3 zivota, ze je mrtvry, a pritom spokojne zije, je to psychopat. Nemyslim nadavku, ale psychiatricku diagnozu. Taktiez by som si precitala znaky manipulatorstva. Viem, ze to autorka nechce pocut, ale je tu na MK par podobnych pribehov... keby bol iba klamar alebo by sa bal, ako to nova partnerka zoberie, tak ju bud zataji uplne alebo povie, ze sa prave rozisiel alebo sa rozchadza... ale smrt?!?! Trosku scestne...
Zit 10 rokov vo vztahu, ktory ani vztahom nie je, lebo dotycni okrem domu nemaju nic spolocne a nechciet to vymenit za nieco funkcne, je tiez na zamyslenie... o co tu vlastne ide???
A ze sa vecer vracia k rodicom domov... 😀 aky ma problem prespavat u teba, ked vie o vasom vztahu aj jeho rodina? Ved nema 15, ani 18...

puklica13
6. dec 2014

😂😂😂😂😂.....no a teraz tú o šípkovej princeznej....😂😂😂😂😂

pebu
Autor odpoveď zmazal
ivivaiveta
6. dec 2014

@arizona ja myslim, ze k rodicom sa nevracia 🙂 ale ona vela veci vidi po svojom...skoda, ze nam uz neda vediet, ako to dopadlo, ale ja by som s takym pripadom cas nestracala...

arizona
6. dec 2014

@pebu
@ivivaiveta on jej ten clovek moze pomahat, moze jej byt oporou, moze jej aj financne pomahat. Navonok to moze vyzerat ako idealny vztah. Urcite to tak bude vyzerat mesiace, pomaly si ju bude spracovavat a obracat na svoj obraz. A stale mu bude zobat z ruky, lebo ju vytrhol z letargie a depky a predsa ju lubi a je jeho jedina (co aj moze byt pravda, nie hocikto sa totiz moze stat obetou takehoto cloveka). Presne o tomto je manipularstvo.
Ale tiez ocakavam pokracovanie, ci sa nieco nedozvieme 🙂

ivivaiveta
6. dec 2014

@arizona absolutne suhlasim...chodila som s chalanom, ktory si vymyslel, ze zomiera a nechal ma v tom mesiac..ja som myslela, ze si oci vyplacem a potom mi povedal, ze to si vymyslel, aby videl,ako ho lubim...no koniec!..to su jebnuti ludia, manipulatori, psychosi, fakt diagnoza...takze ja myslim, ze on nie, ze nevie, co chce...on vie presne, co chce,aj ako sa veci maju, len jej to zabudol povedat 🙂 ...

irusa
6. dec 2014

len aby aj teba nepochoval ...... 😖

arizona
6. dec 2014

@ivivaiveta kokso, toho tvojho ex by som nakopala do riti spredu 😠 😠
poslednou vetou si na 100% trafila klincek po hlavicke 😉 (teda aj ostatnymi 😀)

ivivaiveta
6. dec 2014

@arizona taku som mu pleskla po papuli, az ma ruka zabolela a dovi...debil drbnuty, ved to nie su normalni ludia...inak mi je jej aj trochu luto, lebo si fakt stoji na kabli... 😒

moonlight1210
6. dec 2014

@helena2248 neviem ako poznas jeho rodinu. Bud len tie dva mesiace a menej alebo z videnia.
Lebo ako inak by si nevedela, ze ma 10 rokov priatelku?

bbroskynka
6. dec 2014

@helena2248 Aké iné silné stránky má niekto, kto povie, že mu priateľka zomrela. Ty kokso, je mi z toho zle, kam vedia ženy klesnúť.

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
blondiee83
6. dec 2014

@moonlight1210 presne to mi bolo cudne. Helena Pozná jeho rodinu, on pozná jej rodinu, helena pozná dokonca aj ju, dotyčnú zomretu priateľku, presne vie, kto to je.... Ako je potom možné, ze uverila tomu, ze priateľka zomrela? Tak ked niekoho poznam, tak viem, ci zomrel????
Akosi tu niekto uz nevie, co napísal a začína sa zamotavat do svojich klamstiev. Žeby nebolo presne vsetko tak, ako nam tvrdí? Nemôže byt verzia ta, ze cely cas o priateľke vedela, no teraz tu hra "svätú", lebo nechce byt titulovana ako rozbíjačka vzťahu?

ivivaiveta
6. dec 2014

@blondiee83 mozno ju spoznala az potom, ako vstala z mrtvych....ved to je cele na hlavu ...neviem..