Problémy a bývanie oddelene dva mesiace po svadbe
Ahojte, musim sa vyrozpravat som uplne na nervy z tohooo...preboha brali sme sa pred 2 mesiacmi a uz toto?zijeme zatial u jeho rodicov a staviame (teda stavia dom). Od zaciatku po svadbe boli problemy - a to v tom ze si nechcel teda nemienil vyknut na to ze uz ma pri sebe manzelku a ze je potrebne aby sa s nou rozpraval a vedla nej zil a nie len prezival......trvalo to 3 tydne kym sa spamatal a doslo mu to......ale to nebol koniec...kedze som momentalne nezamestnana tak samozrejme ze cakam ze mi niekedy peniaze da---ale opak...odkedy sme sa vzali schovava peniaze (a to viem kde ich stale mal ked sme boli pred svadbou), nedava mi ani korunu, akurat co mi kupuje kazdy den cigarety a dost....vraj mi nic netreba lebo nerobim....potom mam auto a myslim e je normalne kede nemam pracu ze sa manzel o mna trosku postara - odmietol mi dat peniaze na tankovanie (on ma svoje auto) vraj nerobim tak si ho nemozem dovolit a on peniaze na to davat nebude (financne ale na tom vobec zle nie je)......kedze studujem externe a pri skuskach si potrpim na sladke (nutellu) tak tto mi zakazal jest.....ked som sa ohradila ze preco mi zakazujes ked ja ti nic nezakazujem? tak uz to pretocil na neskutocnu hadku kde kazdy den sa hadame a on nema chut z prace domov chodit a ani na mna pozerat) ...nic si neda vysvetlit.....ani malovat sa nemozem....a ked sa namalujem (aj to len ked niekam idem) tak je z toho cirkus ze nic co mi hovori nepocuvam....ze vraj ho mam na haku...ale ja predsa mu nezakazujem ze je po praci na PC ze si ide zacvicit..... a uz take veci ze som hlupa zasrana a nula lebo nearabam...ked chcem niekam ist tak sa ma opyta mas na to? Nie? Tak si dovýletovala.... vraj kvoli mne su hadky same...ale preco to on dava do hadky ked mu nieco poviem? to preto ze nerobim tak musim pocuvat vsetko a za kazdych okolnosti? ved ma depta tym ako mi vravi ze keby vedel ani si ma nevezme a ze nehovor o decku, najprv odrobis aspon rok a potom......kvoli jednemu incidentu (za ktory som ja ale nemohla) postavil to, ze si ho ja ani moj otec nevazime a ze teraz uvidime ako si vazi on nas...a ironicky sa smial...a tak mi vcera oznamil e sa mam zbalit a odist si k rodicom a ze mozem im skakat po hlave a robit nepokoj ale nie tam (pritom nic take som mu nerobila, len reagovala na tie jeho nezmyselne zakazy...a aj na to ze preco nic doma nenecha ze nemam doma pre istotu ziadne peniaze.....take bol este taky mily a pomohol mi veci nalozit do auta vcera......dnes som si rano vzala i dalsie veci......a aky on je hrdy ako to on vyriesil...vraj sa nerozvadzame ale pokial nebude dom hotovy vraj budem byvat u rodicov az ked sa dom postavi tedy spolu budeme byvat....no je toto normalne?co je toto preboha za manzelstvo??????
@happy32 ak by si chcela... http://www.zlatapodkova.sk/work.php - akurát včera som to náhodne našla... brigádne 🙂 nie je to moja firma, neviem podmienky
@happy32 V prvom rade vyhladaj psychologa. Pokial ty hladas chybu v sebe, ze ti manzel nieco zakazuje tak potrebujes pomoc, aby si od neho dokazala odist a najst si naozajstneho manzela a partnera.
O tom, ze on je psychopat nemusime ani debatovat. Musi byt velmi zakomplexovany , ked si riesi svoje zlyhania tym ze teba drzi ako svojho podriadeneho, nie ako partnerku.
Ak dufas v zazrak, ze zacnete od znova a vsetko bude dobre, zobud sa cim skor!!! Pokial nie si tehotna a nemate deti, inak ty skoncis v blazinci a on bude za hrdinu.
Utekaj! Navždy a daleko!
@happy32 ...som vydata 20 rokov, spolu sme 24 a zazili sme vselico, aj nezamestnanost, aj malo penazi, aj choroby, aj unavu, aj krizy ... ale nikdy sme sa k sebe nespravali tak ako popisujes, u mna by to bol dovod na rozvod, jednoznacne. Zazit takyto pristup po 2 mesiacoch od svadby urcite sa uz nevratim a rozvodove papiere by uz lezali na poste...ani nevies aku dobru sluzbu ti urobil ked ta zbalil a vyexpedoval k rodicom, vyuzi toho. Po rokoch zistis ze to bolo to najlepsie co ti mohol urobit. Lebo o par mesiacov tu budes zase plakat do klavesnice ale s deckom mozno dvomi na krku.
ja idem do kolieeeeeeen 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 opat tema, kde prislo na mawkinho byvaleho....
@mawka neber to prosim osobne, ale ten tvoj byvaly je proste pojem 😀 😝
@happy32 preco tu riesime nutelu? pretoze je to idealny priklad niecoho, co ty mas rada a co ti ZAMERNE odmieta dopriat tvoj manzel, pretoze nepracujes.
a prepac, ale tento jeho postoj sa nezmeni. On takyto bude vzdy. A teraz si predstav, ze sa ti nedajboh cosi stane a ostanes invalidna... A tvoj prijem invalidny dochodok nejakych 130 eur mesacne... A on ti NEDA !!!!! nie preto, ze by ste nemali, ale preto, ze ON to tak CHCE.
akoze dievca zlate, potupa nepotupa -- v style ze si iba 2 mesiace po svadbe - ale fakt ries rozvod. Daj si poradit od zien, co uz toho zazili a preskakali fakt podstatne viacej ako ty.
Tu ide o princip... ty by si mohla mat rada iba obycajne chipsy z lidla balik za 55 centov - ani na tie by ti nedal. Chapes??? On ta ma na haku, tu je rozvod fakt jedine vyustenie tohto celeho...
@vika35 pohar original nutely stoji okolo 5 eur, ta velka... 🙂
@tykat neviem co z toho prispevku bojo jasne ze som od narodenia natahovala ruku.....nikdy som nebola naucena sediet na riti....uz od 14 som brigadovala kade tade kde sa dalo....a to ze som nezamestnana 3 mesiace je taky velky problem? ved to moj riesil so mnou, povedal mi ze mam odist lebo toto si v praci ku mne dovolit nemozu...a vy tu vsetci tocite o tom, aka ja som naivna ako som si chcela ulovit bohaca atd....ano od narodenia som nikdy netrpela biedou, musim uznat mala som co som chcelka - ale ak si myslite e vsetko len tak tak sa mylite - musela som si to zasluzit- a od 14 rokov som bola hrda na seba ze ked som si chcela nieco kuit, nemusela som tym zapodievat rodicov, ale som hrdo ukazovala co som si kupila. ale ja viem, baby pozeraju iba na to, ze som spomenula ze peniaze nie su problem a myslia si ze som si toto myslela e budem cely zivot sediet na zadku a nic nerobit...je tazke to tu vysvetlovat ako to je, kazdy si z toho vezme iba to, ako to jemu v tu dobu pasuje....a sanozrejme ze je tazke mi uverit kede ani jednu z vas osobne nepoznam...tak Vam to tu pride ze sa mozem opisovat tym padom ako chcem.....
@happy32 dievca zlate X krat si tu mala poradene, ze mas od neho odist , lebo on sa nikdy nezmeni. NIKDY! Rozumies? Vzdy budes prenho len handra, ktora ma byt rada ze do nej utrie topanku.
Z tvojich reakcii mi vychadza, ze bud sa nudis a vymyslas si tragicky osud - lebo ty neriesis problem, ty sa dokola pytas ci ti moze zakazovat ked ty jemu nezakazujes.
Alebo uz mas fakt nim premyty mozog. Prepac ostre slova, mam vsak pocit , ze ty nechces pocut nic ine, iba to ze vsetko bude oK, on ti nesmie nic zakazovat. Take nezrele detske zmyslanie.
Verim, ze sa rozhodnes spravne.
@happy32 a ja zas netusim, odkial mas, ze si vsetci myslime, ze si naivna zlatokopka 😲 . to som nikde nepisala. akurat, ze ta tvoj MANZEL vyhodil z domu a este ti aj zbalil vsetky veci. ako keby ta poslal k rodicom stylom, nech mas klud na ucenie mno este ako tak. ale on ta vyhodil a mozno o par rokov ta nastahuje do predpokladam jeho domu, kde mas istotu, ze aj odtial ta lahko nevypoklonkuje pripadne aj s dietatom? a uz sa vobec nevyjadrujm k zakazom a roznym obmedzeniam vidim, ze to nema zmysel.
Ja ti zelam, nech sa to vyjasni medzi vami ale neviem, nemam pocit, ze to poviedie k dobremu. mozno jemu vyhovuje, ze ta presvedcil na odchod z prace ostala si na nom zavysla, to je raj pre manipulatorov :P
@mima4 doobeda ma napadlo to iste, ale nechala som si pre seba 😀 😀 😀
tak toto nechapem,davno by som sa zbalila a podala ziados o rozvod a vlastne takeho chlapa by som si nikdy nezobrala,pretoze uz davno predsvadbou si musela vediet,ze nie je normalny
@happy32 radit ti nebudem, lebo co aj poradit? Len sa tak zamyslam... Co keby ta tvoji rodicia zaniesli naspat, ze sice je to nasa dcera ale TVOJA manzelka. My sa o nu starat nemusime.
A co by bolo, keby on ochorel, dlhodoba PN, alebo pride o pracu? Potesilo by ho, keby si sa podobne zachovala k nemu? Odnesies ho k rodicom, lebo nema prijem a pod. ?
Co v pripade, ze najdes pracu a budes zarabat lepsie ako on? povies mu, ty zarabas menej, das si len suchy rohlik, ja budem mat s nutelou. ( ked sa uz tolko spomina)
a to sa ako dlho poznate? zo dna na den po svadbe toto? 🙂 ci ako... ? 🙂))
@kaktusik007 vies co je na tom dobre? ze v podstate neni az taky kkt akeho dokaze zo seba robit tymi neuvazenymi cinmi. uplne super je na tom to, ze ho konecne nejaka dala do pozoru. a najlepsie na tom som ja, ze som po rokoch ten rozvod dokazala dotiahnut do konca a nielen o tom snivat 😀 ano je pojem. tolko kokotin narobil, ze des a hruza. ale nepije, negambluje, nefetuje, nikdy sa ma nedotkol nasilnicky. toto je to. ze vlastne on je taky dobry, akurat ze ma rad cicky, to je jeho zavislost a kvoli nej narobil kraviny. este to nie je v zozname zavislosti? diagnoz? ze profi kurevnik? 😉
@mawka sak ja nic, mne to len prislo strasne smiesne... ze opat sme pri teme mawkin byvaly 😀
@kaktusik007 sak lebo on je tri v jednom, chapes 😀 sak on sa da pouzit ako ucebnicovy priklad pre vsetky tie ako si ich nazvala masochistky.. ako ja neviem, proste tu su stale dokola tie otazky, zena trpi, ale sniva alebo si obhajuje muza debila. xy zenskych a nie len ja im daju priklad z vlastnej skusenosti, ze to teda je cez ciaru, ze to na 90% nedopadne dobre a tie baby si melu aj tak svoje a neriesia, co by riesit mali. totalny odchod prec.
nedaju si povedat a nedaju no... ani ked im stare strudle poradia.
@mawka to je zivot. 🙂
Zrejme si ho zle odhadla.Je cas porozmyslat nad odchodom cim skor.Drz sa🙂
Je mi ta ľúto takeho chlapa mať, podla mňa ta nebere ako rovnocennu , on musi mať podla mna vždy navrch, aby ta po 2 mesiacoch zbalil a poslal , k rodičom, to je trochu prisilne, na to by musel mať extra silný dôvod, a ziadala by som ho aby mi to vysvetlil, (podľa mna ani žiadny neexistuje), ja by som uz na toto nemala nervy ešteže som rozvedená(šťastne)
@happy32 vies co, je jedno kvôli comu mate problemy, lebo to ako sa k sebe spravate, z toho uz nikdy nebude rozumny vztah. nevazite si jeden druhého, to je vopred odsudene na neuspech. rozvedte sa kym nemate deti a hladajte si iny vztah. napravit vztahy trva niekolkonasobne dlhsie, ako ich pokazit. tie vase su pokazene kvalitne, takze ak by ste z toho chceli normalne fungujuci vztah, pripravte sa na niekolkorocne vzorne spravanie. ak na to pripraveni nie ste, skoncite to cim skor 😉

@vika35 nutelu mi zakazuje jest.....a ja ju jem...ved predsami toto nemoze zakazovat ja mu nezakazujem vcobec nic....