Problémy s partnerkou
Ahojte milé dámy a slečny. Viem , že je toto skôr ženské fórum, ale možno mi mne chlapovi poradíte. Čo mám robiť, som už zúfalý zo vzťahu s partnerkou resp , životom v domácnosti.
Cez koronu som dostaval novostavbu rodinného domu, po dokončení som sa presťahoval, a ona teda ku mne, Nechcem ju uraziť, ale v podstate prišla do hotového. Problém je, že v podstate celý čas, ako bývame spolu mi príde ako veľmi lenivá. Pracujem v strojárskej firme ako inžinier kvality, v práci trávim cca 8 max 10 hodín denne, Problém je v tom, že ona okrem toho , že keď príde z práce doma absolútne nepomôže v domácnosti. Ja keď prídem domov z práce, tak doma musím pravidelne robiť všetky domáce práce, aj keď nerobí mi to problém, povysávať,pustiť prať, navariť niečo. Len som demotivovaný z toho, že keď je napríklad víkend, som na všetko sám, upratovanie domu, varenie, vonku práca okolo domu, kosenie trávnika ...atď, Minulý víkend som robil veľké pranie a upratovanie, umýval okná..........
Poradte, čo mám robiť, ona akože povahou nie je zlá, ale je to len ten typ ,že kávičky, somariny a žiadna pomoc. Ja som z toho unavený , ťahá sa to už dlho a a už mi občas rupli nervy, a to nie som nervák, podotýkam nie som typ chlap, ktorý by ublížil žene, nepijem, nefajčím, nie som agresívny.
Ďakujem za Vaše názory.
Takže dopadlo to nakoniec tak, že mal som s ňou dlhý rozhovor. Povedal som jej, že proste takto si nepredstavujem spolunažívanie, že proste sa to odrazí na mojom fyzickom a duševnom zdraví, Som jej otvorene povedal, že ona proste nie je dievča do domu, že to bude trápenie pre nás oboch. Proste mne to za to nestojí, že lepšie bude , keď každý pôjdeme svojou cestou. Ku podivu to zrejme pochopila, pobalila si veci, naložil som všetky jej veci, a to si myslím, že som nebol chrapúň som ju zaviezol aj s vecami k jej mame.
Verím, že nebudem ľutovať, ale musím si pár dní nechať na usporiadanie myšlienok,
Tak šťastnejšiu ruku pri ďalšom vybere prajem.
Inak zisťujem, ze chmelove, zemiakové ci letné brigády mali niečo do seba.
Kto okope 2 km riadok repy doobeda, a siahne si na dno síl... nebude hnily umyť okná.
Ale dnes mnohé ženy považujú za prácu len vložiť A4 do stroja a v domácnosti sú nepouzitelne😃🙋♀️

@ascedant 🤣