Problémy s partnerkou
Ahojte milé dámy a slečny. Viem , že je toto skôr ženské fórum, ale možno mi mne chlapovi poradíte. Čo mám robiť, som už zúfalý zo vzťahu s partnerkou resp , životom v domácnosti.
Cez koronu som dostaval novostavbu rodinného domu, po dokončení som sa presťahoval, a ona teda ku mne, Nechcem ju uraziť, ale v podstate prišla do hotového. Problém je, že v podstate celý čas, ako bývame spolu mi príde ako veľmi lenivá. Pracujem v strojárskej firme ako inžinier kvality, v práci trávim cca 8 max 10 hodín denne, Problém je v tom, že ona okrem toho , že keď príde z práce doma absolútne nepomôže v domácnosti. Ja keď prídem domov z práce, tak doma musím pravidelne robiť všetky domáce práce, aj keď nerobí mi to problém, povysávať,pustiť prať, navariť niečo. Len som demotivovaný z toho, že keď je napríklad víkend, som na všetko sám, upratovanie domu, varenie, vonku práca okolo domu, kosenie trávnika ...atď, Minulý víkend som robil veľké pranie a upratovanie, umýval okná..........
Poradte, čo mám robiť, ona akože povahou nie je zlá, ale je to len ten typ ,že kávičky, somariny a žiadna pomoc. Ja som z toho unavený , ťahá sa to už dlho a a už mi občas rupli nervy, a to nie som nervák, podotýkam nie som typ chlap, ktorý by ublížil žene, nepijem, nefajčím, nie som agresívny.
Ďakujem za Vaše názory.
Pozri už len samotný fakt prišla do hotového mi príde divne Ak by to bolo naopak že ONA by mala byt doma nasťahuje ťa k sebe vtedy by to bolo OK. Proste normálne jej to povedz a ak nebude chcieť rozíd sa s ňou.
@ascedant Kedze si sa rozhodol zaobstarat si milenku, privest ju do tvojho domu a vo velkej casti vydrziavat, tak tu mas vysledok..
Zrejme je to mentalne nevyzreta zena, ktora nevie,co obnasa spravovanie domacnosti..Tak ste sa na zaciatku mali obaja dohodnut na podmienkach spolubyvania....Stale to mozete urobit a tvysvetlit, co si ty predstavujes pod spolunazivanim na ´kopke´ muza a zeny....a uvidis,ci tvoja predstava sa kryje s tou jej.... a podla toho sa zariad...
je ine obcas travit s niekym vikedy,ine zit v jednej domacnosti...
Však áno, všetky čo ste tu hovorili, máte pravdu, musím to radikálne poriešiť , inak to zle dopadne. Druhá vec, mne nerobí problém robiť domáce práce, ide o to ako písali mnohé, spolupodieľať sa na chode domácnosti,
V každom prípade ďakujem za Vaše názory a postrehy.
@ascedant este to upratovanie ok, Ved mozes zaplatit upratovacku ale to, ze mlada baba a sex 3-4x do mesiaca 😉😉😉 neee neblazni . To v dlhoročných manželstvách a po detoch mame viac sexu ako ty.
@betulinka1 Popravde predtým, ako sme spolu bývali, sexu sme mali viac, vždy keď sme boli spolu a tiež keď načnem tému deti..........škoda reči
@ascedant ak by Ťa mala rada, tak Ťa nenechá robiť všetko. Vyhovuje jej toto čo má pri Tebe. Ale kedy ste vlastne spolu, keď po práci robíš sám Ty všetko aj doma? Áno. Toto má vačsina žien doma a ku tomu ešte bonus potomka/potomkov. Nie je to normálne nastavenie v harmonickom vzťahu. Určite nebudeš mať problém si najsť partnerku, ktorá Ťa bude ľúbiť a všetko s radosťou bude robiť spolu s Tebou a pri dvoch za polovičný čas, takže budete mať aj viac času na seba. Veľa 🍀 a ❤️ želám.
Ďakujem
nad čím rozmýšľaš? Toto nie je partnerka pre život
Napíšem ti skúsenosť môjho brata, ktorý si žiaľ našiel presne takúto. Prišla do hotového, neprispieva do rozpočtu nič, pretože môjho brata krásne zmanipulovala a ten ma pocit, že keď ide 4x do roka na chalupu jej otca, že tým sú ich výdavky plus mínus rovnaké 😂 Bola som dokonca svedkom, ako išla do potravín kúpiť niečo sebe, ale keďže kúpila bratovi do jeho bytu olej (ktorý používa na varenie pre oboch), predo mnou a mojou mamou si za ten olej od neho vypýtala peniaze. A on debil jej ich dal! Ale princezná si do bytu vypýtala klimatizáciu, tak ju kúpil on. Brat tam žil 10 rokov bez klímy v pohode.. Princezná nevarí, neupratuje, doma nerobí NIČ. Teraz majú 4 mesačného syna. Celé tehotenstvo sedela doma (nebola na rizikovom), chodila s kamoškami na kávičku a nákupy, brat prišiel večer z práce a išiel variť, aby mala princezná čo jesť. A tak je to doteraz. Ona je doma, malého dá kamoške, ide na masáž, brat príde večer domov a začína mu druhá šichta, pretože ona doma nerobí NIČ. Moja mama k nim chodí upratovať a žehliť, umývať okná, keď je brat so silami v koncoch, pozýva ich ku sebe na obed, aby si brat aspoň v nedeľu oddýchol. Lenže mana už pochopila, že princezná ich len využiva a svoju pomoc zastavila a teraz začínajú problémy, pretože brat už proste nevládze a princezná napriek všetkému neurobí doma nič. Malého začne za chvíľu prikrmovať a ja som si na 100% istá, že aj to bude v bratovej réžii. Brat už oči otvoril, je žiaľ neskoro. Ty máš ešte šancu nájsť si starostlivú partnerku, pretože táto Ťa naozaj len využíva a naozaj sa to nezmení ani príchodom dieťaťa, bude to len horšie. Ale myslím, že tvoja intuícia ti už sama našepkala 😉
mna mamina ucilal ze laskal vedie cez zaludok. Kym som nestretla muza, bolo to klišé ale ked sme sa zoznamili tak som zistila ze aj ked to nie je uplna pravda, nieco na tom určite je. Mala som 2 mesiace kym som sa k muzovi stahovala (do zahranicia do prenajmu) a chodila som domov na vikendy a ucila som sa varit. Cez vikend som navarila niekolko druhov jedal a nasi to jedli cely tyzden. Ale pre mojho som to robit chcela a dodnes to robim. Jasne občas sa mi nechce, ale proste to je raz za 2 mesiace a vtedy obsluzi muž mna. Vsetko mame neurcito podelene, ale hlavne sa doplname a nesedime na kopke ako bezdomovci.Princeznu posli do mamahotela odkial prišla, ze nie si jej hoden (zartujem, je to skor naopak)
♦️Nejsem líná, jsem chudokrevná💔😃
Komédia / Dráma
Česko, 1996, 1 h 12 min
Réžia: Dušan Klein
Scenár: Otto Zelenka, Miroslav Plzák
Kamera: Jiří Kadaňka
Hudba: Angelo Michajlov, Vítězslav Hádl
Hrajú: Zlata Adamovská, Jan Hartl, Tomáš Töpfer, František Řehák, Blanka Bohdanová, Jana Jiskrová, Václav Mareš, Jiří Havel
Hlavní postavou dalšího příběhu je Barbora Kotlíková (Zlata Adamovská), která si vždy zařizovala život, jak bylo pro ni v danou chvíli nejvýhodnější. V okamžiku, kdy vycítí šanci provdat se za muže, jemuž patří krásná vila, je schopna cynicky přetrhat všechny vztahy, které naplňovaly její život. Postupně se ale odhalí pečlivě maskovaná a těžko rozpoznatelná vlastnost
Vzdy som si myslela, ze taketo zeny si muza udrzuju sexom. Sa mi teraz otvorili oci😂 ak ti to nevyhovuje, tak ju kopni do zadku
Urob rozpis sluzieb 🙈😆
Ja byť chlapom asi sa mi takato osoba dosť znechuti. Budme uprimni.. k žene to trošičku aj patrí, má byť nežnejšie stvorenie, ma mať trošku potrebu aby domácnosť ficala, aby bolo upratane navarene atd... Neberme to uplne doslovne že preboha co som si to dovolila napísať.... ale neucia nás to naše maminy? Ako upratat navarit atd? Ked si chlap uvedomuje ze domácnosť nefunguje a ze on robí viac ako žena tak sa niekde stala chyba...
A že sa na to slečna urazí?... Akurát co by som sa riadne zahanbila keby takto vyzeram pred očami mojho partnera že ja idem telefonovať alebo za kamaratkami a on sa stará sam o všetko.
Koľko ma tvoja partnerka rokov? 🤔
Čiže ty upratujes a ona ide niekam vonku?
No uži si ešte jeden večer sexu a posli ju autobusom domov na prvýchovu.
A moja rada do života je nehľadaj si lenivu alebo takú ktorá strieda 10 nalad denne a budeš a mat dobre
A čo robíš, keď ti rupnú nervy?
@jennky13 ale kde termíny. Keď on upratuje a ona ide vonku?
To je osoba nepouzitelna do života. A v podstate ešte nežila a je znudena. Mobilná generácia.
Ju nepreberné ani facka od rodiča. Ju preberie až muž ktorý bude chodiť za slapkami, ktorý bude viac v krčme ako doma alebo na futbale. Potom bude tu vyplakavat na modrom koníkovi ako sa zle vydala q co na robiť..
Tam nech si ju berú rodicia domov keď vychovali co vychovali
@jennky13 joj tabuľku? Pre niekoho čo Ťa neľúbi a neváži si čo má? Ja by som hodila jedine rozhovor o tom ako rýchlo sa má pobaliť a nič si tam nezabudnúť.
Zbav sa jej. Sorry.
@bubik6x 🤣
Ďakujem Vám všetký ma za rady a postrehy, porozprávam sa s ňou a dám vedieť, ako som dopadol. Ešte raz srdečná vďaka.

@ascedant veď buď chlap boha...co sa cudujes ze to máš takto keď robíš doma všetko ako ta ona môže mať za poriadneho sebavedomeho chlapa keď si žena..
Sex na nič poriadkumilovna nieje platí ti v podstate nič..neviem načo ju máš kým nemáte deti a niesi k nej pripútaný tak sa rozid..príde lepšia