Problémy s partnerom, jeho mamou a otcovstvom
Ahojte. Tak som si pekne "zavarila". S partnerom už spolu nie sme, lebo ma viac krát fyzicky napadol, riešila to aj polícia. Teraz sa snaží byť milý, že sa zmenil, chce byť rodina. Tomu neverím, už som mu na to naletela príliš veľa krát a vždy to skončilo tak isto - zle. Za otca ho uznať nechcem, ani neuznám. Lenže... Jeho mama je moja šéfka. Posiela sa kópia rodného listu bábätka zamestnávateľovi? Bojím sa, čo bude, keď sa to dozvedia. Ona je na mňa teraz strašne zlá, že som si všetky veci o ňom vymyslela atď. Vyhážala sa mi, že ak nestiahnem to trestné oznámenie nanňho, tak ona podá na mňa, že si vymyslí, že som bola v robote s cudzími ľuďmi, zničila som jej tam software a pod. Vzala mi aj prémie, lebo som teraz kvôli napadnutiu a aj malej na PN, takže som dostala "výplatu" 250 eur, chce ma donútiť, aby som dala výpoveď. Som zúfalá, po tom všetkom zlom, čím som si prešla (to psychické týranie, zlé výsledky, dve amnio, nekonečné hádky), som si teraz spomenula ešte na toto a neviem na to prestať myslieť ☹ Ak má nirktá z vás podobnú skúsenosť, prosím, napíšte. Ďakujem.
@pribinak Sudca by taku zalobu ani neprijal, lebo plati prva domnienka otcovstva a tu moze napadnut len manzel, manzelka alebo dieta. Nie biootec. Je to jedna z chyb v zakone o rodine a v tomto pripade posluzi dobremu ucelu. A matka nikde neklame. Len sa vyda a tak bude otcom jej manzel, s ktorym sa moze po porode rozviest.
Skus este porozmyslat nad dalsimi problemami. ;)
@7zahrad myslím, ze by si to otec presadil, ale nebudem to tu s tebou rozoberať, zakladateľka témy ma zdravý rozum a situáciu vyrieši aj inak ako tvojim "fakt skvelým" nápadom - svadba s bratrancom
Uz iné baby ti tu napísali, ze si to predstavuješ Jak Hurvinek valku, nemám co dodať
Okrem toho dieťa bude rast a treba riešiť situáciu tak, aby sa raz nechýbalo za hlavu, co za koninu rodicia povyvadzáli, ale ona vyzerá OK
@pribinak Ked by biootec podal na sud zalobu o zapretie otcovstva manzela zakladatelky temy, sudca by nevytycil ani pojednavanie a zamietol by ju, lebo plati prva domnienka o otcovstve.
A ked sa Ti nepaci slovo bratranec, tak si tam dopln slovo kamarat.. Proste ktokolvek rozumny, kto nebude vdaka otcovstvu terorizovat zakladatelku temy a jej dieta, aby ju trapil. Ak by bol biootec v rodnom liste, moze ziadat sudne striedavku alebo zverenie dietata do svojej starostlivosti len aby sa mstil. Preto si myslim, ze je rozumne v tomto pripade biootca z rodneho listu svadbou pred porodom vysachovat a bude klud.

@pribinak Nie? V com konkretne vidis problem?