Problémy s partnerom, podozrieva ma z nevery
Ahojte.Neviem ako to tu funguje.Práve som sa zaregistrovala s tym ze potrebujem pomoc.Jedna sa o pomoc s riešením partnerskej krízy a zaroven O gynekologicku pomoc.Jedna sa totiz to O to ze môj partner si myslí že ho podvadzam.Začalo to tým že som vcera začala krvacat.Na tom by nebolo nič zlé ale čudovala som sa aj ja nakolko som dostala menzes už minulý týždeň na dovolenke.Bolo to síce krátke krvacanie trvalo len dva dni A bolo aj slabe. No a môj partner si začal myslieť že to krvácanie sa mi spustilo po sexe s inym muzom. To je jedna s veci koli ktorej si myslí že ho podvadzam. Druhá vec pre ktorú má podozrieva je tá zevraj mu sem tam dole inak voniam A aj to pripisuje sexu s inými mužmi. Ja ho nepodvadzam som mu verná A milujem ho ale už somvycerpana s toho vysvetlovania keďže si ide svoje.chcem sa opýtať či náhodou neexistuje neake vyšetrenie pri gynekologovi čo by potvrdilo že spapam len s nim A nemám iných mužov. Možno vám to vyznie absurdné ale som zúfalá. Ak môj príspevok budete brat aj dotaz od nejakej hlupej ženskej tak V poriadku ale ja naozaj potrebujem poradiť A pomôcť. Ďakujem
Nie som žena sa vygumovanou hlavou.len som už bola naozaj zúfalá lebo ja jeho milujem A záleží mi na ňom. Zažila som s nim toto prvý krát tak som ani netušila čo povedať. Ja som mu neverná nebola ako sme spolu A áno pardonn kľudne sa do mňa navazajte aká som neinteligentna zato že ma v zúfalej situácii napadla taká otázka.
@dominika180591 zasa jedna, ktora riesi somariny a podstatu nevidi alebo nechce vidiet.
Klames samu seba, toto nemoze trvat 2 dni ako pises, za dva dni by ten tvoj bohatier nestihol urobit analyzu tvojich telesnych pachov.
Otvor oci, kopni ho do prdele a hladaj normalnejsi exemplar
Ja som nikde nenapisala že to ze inak voniam zanalizoval behom dvoch dní. Povedal že to zaregistroval dávnejšie ale bol ticho.
@dominika180591 aj keby nejake vyšetrenie existovalo na gynde ako potvrdenie že maš jedneho partnera, tak po každom upodozreni by si utekala aby Ti to potvrdil? Vieš, kto chce psa biť, palicu si nájde. O žiarlivcoch to plati dvojnasobne. A väčsinou su to zamindrakovani nepoučiteľni jedinci. Ak s nim chceš zostať aj napriek všetkym našim radam, tak Ti prajem aby to boli naozaj "len" slovne utoky vo vasom vztahu...nie viac ☹
@romiada Ďakujem ti.
@majkeel mk nema vplyv, ako si predstavujes. tak ako ani kamosky, kllegyne, matky,... pokial nie je dotycna vnutorne uz tym smerom sama naklonena, tak to ani neurobi. Mozes do nej hucat kolko chces. Skor sa este vzburi a bude si chlapa obhajovat.
Kopec bab sem naopak pride aj po roku a stale ten isty problem, s tym istym chlapom. Niekedy len uz v horsej faze.
@dominika180591 a teraz uprimne..ruku na srdce..tebe ro pride normalne?kazdy magor je na zaciatku skvely super partner..ale casom sa ukaze aky naozaj je...uz otvor oci..je to psycholat..nie jedna takeho mala...a kazda co takeho mala ti napise ze to nieje normalne...a ak by sisi vsimla toto spravanie je dost podobne u kazdeho ziarlivca...pozri nam tu moze byt srdecne jedno sci s nim ostanes alebo nie...ale kedno si zapamätaj..toto je len zaciatok.kazda jedna co mala debila tak bola zamilovana a videla v nom Boha(toto oni vedia...manipulovat a urobit debila svoji partnerku..za kazdu hadku moze len ona..on nic on muzikant)..no ale neskor pride vytriezvenie a potom nechapacka a otazka"preco som bola s takym debilom a este tolko rokov?"toto ke moja vlastna skusenost..do teraz nad sebou krutim hlavou aka hluoa som bola a kvoli debilovi som mala problemy aj v skole aj v rodine...ale ak toto chces...prosim..niktota nemoze nutit aby si od neho odisla ked ho taaaaak velmi milujes...ak xhces dokazuj mu vsetko na co si zmysli..ale ponizis tym len samu seba..a on?on sa bude citit ako Pan Boh ...lebo am hlupanu vedla seba z ktorej si moze robit hracku..a este jedna vec..moj ex mi zakazoval sa stretavat s kamaratkami a kamaratmi s kt.som sa poznala od plienok.nemohla som byt na ziadnej soc.sieti..daval si robit vypisy mojej sim karty aked sa mu nieco nezdalo bol ojen na streche..a nepresvedvila som ho ze to tak nieje..a vies prevo to robil?lebo on sa stretaval so svojou ex...a neskor ma podvadzal s mojou kamoskou...A je toho ovela ovela viac co so mnou robil...tolko k tomu..
@magmaggie otázka ale znie či si vážne slintala na ulici po iných chlapoch, lebo ak áno, tak ja by som na jeho mieste urobila to isté= upodozrievala by som ťa z nevery.
Po žiadnych chlapoch som neslintala. Predo mnou by mohol byť dav mužov ktorých som nereagovala lebo milujem jeho.
@tinaa64 jasné že mi to nepríde normálne ale dúfam že to bolo s jeho strany jednorazový skrat ktorý V ňom pukol následkom iných starosti.
@dominika180591 napisala si, ze jeho podozrievanie trva kratko, len druhy den. Mozno pred dvoma dnami ta obvinil, ale muselo to v nom klicit dlhsie, kedze to dava do suvisu aj s telesnymi pachmi.
@majkeel aj mne to príde takéto pokrytecké, ako keby muž nemohol ani pomyslieť na to, že mu je jeho žena neverná, ale keď je to naopak, tak radia aby snorili :D
@0silvia0 Áno ako som napísala už pred týmto on povedal že to už dávno mi chcel povedať ale teraz to tak došlo tak mi vykričal Všetko možné aj nemožné
@dominika180591 takže žiadne lichôtky od kolegov z práce v sms? žiadne zasnený pohlaď na pekného muža na ulici nebol? vážne si mu nedala žiadny dôvod?
@katkazocele nie nič s toho nebolo.vlna žiarlivosti sa spustila po tom čo som opisala na zaciatku
@dominika180591
A aj pre ostatne,v zúfalstve sa clovek pyta hocico.
Ja som kedysi doma mala na rovinu ze ideme ku gynekológovi ze on musi vediet s kolkymi som spala, a na to som reagovala iba uplne jednoducho: ano pi.. ma počítadlo a pocita mnozstvo penisov.
Chorobná žiarlivosť je velmi zla choroba,vypočúvanie,vysvetľovanie,ci urobis A alebo B on si vymysli C.
@dominika180591 mala by si sa upokojit a uvedomit si, tej do tej “zufalej” situacie ta dostal on, lebo on ti neveri.
Takze ty nie si povinna vymyslat blaznive riesenia, ako ho presvedcit, ze si verna. Jasne?
To on si musi v hlave upratat. A ak to sam nedokaze, mozes sa aj pokrajat, aj certifikat vernosti mu doniest. Neuveri ti.
@moonlight1210 ja viem že nie som povinná nič vysvetľovať ani dávať dôkazy. Ja mám V tomto smere svedomie čisté. Len ma to mrzí s jednej strany.pokiaľ sa toto nestalo on bol strašne Dobrý muž. A verím že ním aj stále aj je.že to bol skráť s jeho strany A že sa všetko vráti tak ako to bolo.možno som zaslepena ale ja ho neskutocne milujem A som mu vdacna za veľa vecí.
@dominika180591 no a ked to prepuklo po tom krvacani, co tomu predchadzalo? Bola si niekde sama bez deti a bez neho, ze mal.dovod ai mysliet, ze mozno.s chlapom?
Zbal si veci a rýchlo preč, ten chlapec je chorý 🤮
Ako môže normálny chlap toto vypustiť z huby
Toto nevymyslis 🙄 nic mu nemusis dokazovat... rychlo sa odlaskuj, toto fakt nepotrebujes mat popri svojom boku, fakt nie!
@dominika180591 toto neporieši žiadne vyšetrenie. Tvoj priateľ je pravdepodobne chorobne žiarlivý. Chorobne. Je to normálna diagnóza s ktorou si neporadíš ani s trpezlivosťou, či láskou. Teraz mu prinesieš potvrdenie od gynekológa, zajtra bude podozrievať aj toho gynekológa, z toho že s tebou spí, alebo si ho podplatila. Fakt sa zamysli, či ti takýto vzťah stojí za to. Niektoré takéto dievčatá totiž končia s guľkou v hlave, alebo dobodané, lebo sa milo pozdravili poštárovi. Nie v detektívkach, nie v Amerike, ale aj tu u nás... Daj mu ultimátum, buď s tým okamžite prestane a začne sa liečiť, alebo sa s ním rozídeš. Iné riešenie ja osobne nevidím.
Baby ..podla mna je uplne zbytocne jej tu vypisovat ze jej partner je totalny magor a psychpat...ona je teraz velmi zamilovana a nevidi to resp.nechce vidiet..u mna to tiez bolo tak..kazdy mi hovoril ze je to debil a psychopat ale co som mnou mohli robit kedze som ho vtedy"milovala"(teraz viem ze to nebola laska ale nejaka zavoslost na nom.on ma tak zmanipuloval aby som bola na nom zavisla)..nevidela som aky v skutocnosti je lebo ma presvedcil ze on je ten dobry a chce mi dobre a moja rodina a kamarati su tí zlí a ublizuju mi..no opak bol pravdou..tahala som to s nim necele tri roky.a myslim si ze kazda co bola so ziarlivcom tak im takto fungoval vztah...autorka musi prist na to sama ze ma po boku idiota...len do kedy to takto vydrzi neviem...
@dominika180591 vies ze nie si povinna a aj tak to robis...ja som s takym psychosom zila daaavno..asi polroka som to vydrzala..a taky skvely chlap to bol a ja pi..som si to nevazila..co on vsetko pre mna urobil ako sa obetoval..jezisku ked si teraz na ro spomnem ze som toto vobec dopustila zo sebou nechat robit...na ziarlivca plati snad len kedno ( okrem kopnutia do zadku) ..prestat sa vyvinovat..aj tak sa nikdy nevyvinis
@katkazocele to myslis vazne? ziaden dovod som mu nedala...on si kludne kukal po inych babach..do vystrihov nazeral..na nohy ked mala suknu....a ja ze som slintala?? ty asi nebudes tiez celkom ok..