Problémy s partnerom, podozrieva ma z nevery
Ahojte.Neviem ako to tu funguje.Práve som sa zaregistrovala s tym ze potrebujem pomoc.Jedna sa o pomoc s riešením partnerskej krízy a zaroven O gynekologicku pomoc.Jedna sa totiz to O to ze môj partner si myslí že ho podvadzam.Začalo to tým že som vcera začala krvacat.Na tom by nebolo nič zlé ale čudovala som sa aj ja nakolko som dostala menzes už minulý týždeň na dovolenke.Bolo to síce krátke krvacanie trvalo len dva dni A bolo aj slabe. No a môj partner si začal myslieť že to krvácanie sa mi spustilo po sexe s inym muzom. To je jedna s veci koli ktorej si myslí že ho podvadzam. Druhá vec pre ktorú má podozrieva je tá zevraj mu sem tam dole inak voniam A aj to pripisuje sexu s inými mužmi. Ja ho nepodvadzam som mu verná A milujem ho ale už somvycerpana s toho vysvetlovania keďže si ide svoje.chcem sa opýtať či náhodou neexistuje neake vyšetrenie pri gynekologovi čo by potvrdilo že spapam len s nim A nemám iných mužov. Možno vám to vyznie absurdné ale som zúfalá. Ak môj príspevok budete brat aj dotaz od nejakej hlupej ženskej tak V poriadku ale ja naozaj potrebujem poradiť A pomôcť. Ďakujem
@magmaggie ja som sa len pýtala 🙂
Presne, priama trefa do hlavy, myslíš si, že je správne vkuse niekomu niečo dokazovať? Kde je dôvera? Bez dovery a tolerancie vzťah nemá význam. Co bude robiť potom? Bude sa ti vyhrážať zabitím sa?!
Sústredila by som sa skôr na seba, nechať sa vyšetriť u lekára, kvôli tomu krvácaniu, nie na vysvetľovanie partnerovi. Mala som rovnako žiarlivého manžela, teraz som rozvedená.
dominika180591 dobrý večer ja mám síce len 22 rokov ale žijem aj ja v Tom že má partner podozrieva z nevery a to máme spolu 10 mesačnú zdravú krásny dcérku ale nič mu nieje dobre stále si ide len a len svoje stále to ma v hlave tak už to s nej nedostane ani keby čo bolo .. som na Tom skoro rovnako
Ja sa nad tým už nepozastavujem, sĺz už som stratila veľa ale nepomohlo len to zle prospieva dieťaťu tak som sa seklaa a prestala to už riešiť nech si žije svoj život keď mu tak bude lepšie , vykraza sa mi že mi vezme dcéru k sebe ale ja budem dáko Bolívar aby sa to nestalo pri mne jej nič nechýba má naozaj všetko no keď jej to ja sama nezabezpečim, inak by nemala nič nestará sa o ňu nevie ju ani prebaliť ani hrať sa s ňou ako normálny zdravý otec, dospelý človek popritom ja dostávam len 305,88€ rodicak a on výplatu 700 alebo 800€ a nieje schopný kúpiť svojej vlastnej dcére čo potrebuje napr mlieko (Beba) čo stojí 20€ radšej povie že potrebuje niečo do auto a keď kúpi tak ešte pýta odomna peniaze tak to môžem rovno ísť kúpiť sama, prosím ženicky aký máte názor vy na takéhoto chlapa dobre rady vždy pomôžu ... Ocením veľmi každú dobrú radu ĎAKUJEM

@katkazocele si ma pobavila..takze ked ja "slintam" nad Keanu Reevsom vo filme tak som s nim aj automaticky spala? Kua
@magmaggie klud..ona patri k tej kategorii ako zakladatelkin partner...pozeras sa na postara=urcite s nim spavas!!! 😂😂😂