icon

Problémy s partnerovou matkou: Ako to zvládať?

Včera o 16:56

Ked sme odchadzali od priatelovich rodicov priatelovi som kludne povedala co mi vadi a co sa mi nepaci. Boli sme u priatela na vikend u jeho rodicov. Chodime tam kazdy vikend. Jeho matka chcela byt somnou 24/7 a ked som nachvilu odisla do izby lebo uz som po 6 hodinach nevedela ocom snou tolko kecat tak sa urazila. Priatel prisiel zamnou ze mam ist za nou lebo bude nahnevana a ze sa urazi. Toto je vzdy. Vzdy ze musim urobit toto a hento lebo mamka sa urazi mamka sa bude hnevat. Toto sa mi nepaci. Potom sme boli na odchode dnes a dosla nejaka jeho vzdialena rodina prave v dverach sme sa stretli a jeho mama zacala hned ze mame este ostat ked uz oni prisli. Uplne cudzi ludia pre mna ja uz bez nalady a s kazdym som sa zoznamila vybozkavala a este 3 hodiny som snimi sedrla a kecala. Na konci priatelova mama ma vyobimala a vybozkavala co sa mi.nepaci kedze sme tam stale a pride mi to.prehnane..... taktiez cely vikend co som tam bola tak len ze Janka umy si ruky z vonku. Janka najprv si ustli ustlaj postel a potom tam lez. Bolo 8 hodin rano este som lezala.. stale chodila aj vecer do izby 100 x aj rano. Mne az srdce bilo rychlo.jak stale vtrhla do izby. Potom Janka ideme spolu varit. Varili sme a ona ze cibula sa tak nekraja kraja sa takto.. a ukazovala mi ako sa vari ryza ako keby som nevedela. Mam 32 rokov. Cely vikend moje meno zmienila asi 30x stale nieco chcela ze Janka.pod zavriet dvere lebo buchaju. Janka chod nakrmit psa. Janka chod chlapom pomoct na dom pracpbat.

Strana
z2
autor
Včera o 18:06
@tetapetra

@anonym_autor to máš fakt 32? Prečo tam chodíš? Nechodila by som. Prečo s ním si?

@tetapetra som nanom finacne zavisla kedze mam zdravotne problemy a to ma dost obmedzuje v praci. Pomoc od rodicov svojich nemam. Takze horor je ze sa snim ani neviem rozist lebo neviem z coho budem zit :((((

anonym_801169
Včera o 18:07

Nexitam diskusiu, ale ten zaver zabil. Ja ze mas tak 18-19 😅🤣 urpimnu sustrast, viac nemam co dodat.

Aha, edit, teraz citam prispevok nad mojim. Nuz tak ked s nim si kvoli tomu ze si na nom finacne zavisla a nerozides sa - tomu sa hovori obchod. On Ta zivi, tak Ty znesies maminkovanie kazdy vikend. Tomuto sa hovori Tvoja volba.

anonym_6fd1b3
Včera o 18:11

Máš nejakú psychiatrickú diagnózu?

autor
Včera o 18:12
@anonym_6fd1b3

Máš nejakú psychiatrickú diagnózu?

@anonym_6fd1b3 tazky stupen depresie a uzkosti.

enmery
Včera o 18:15
@anonym_autor

@anonym_autor Prosím Ťa, život po ňom existuje. Aspoň sa poriadne chráň, lebo ak otehotnieš, skončila si nielen ty, ale veľmi nešťastný život a vyrastanie v nezdravom rodinom prostredí pripravíš deťom. Veľmi Ťa prosím pre tie nevinné deti...keď to nevieš a nechceš ukončiť, žiadne deti. Všetko s nimi sa ešte zhorší. Vy nieste zrelí na rodinu ani jeden.

anonym_99ef5f
Včera o 18:16
@anonym_autor

@anonym_autor a ako a kde si zila predtym, ako si ho stretla?

autor
Včera o 18:16
@enmery

@anonym_autor Prosím Ťa, život po ňom existuje. Aspoň sa poriadne chráň, lebo ak otehotnieš, skončila si nielen ty, ale veľmi nešťastný život a vyrastanie v nezdravom rodinom prostredí pripravíš deťom. Veľmi Ťa prosím pre tie nevinné deti...keď to nevieš a nechceš ukončiť, žiadne deti. Všetko s nimi sa ešte zhorší. Vy nieste zrelí na rodinu ani jeden.

@enmery nie nechcem snim deti ked viem aka je situacia.

autor
Včera o 18:17
@anonym_99ef5f

@anonym_autor a ako a kde si zila predtym, ako si ho stretla?

@anonym_99ef5f zila som v zdielanom byte lenze to moj psychicky stav zhorsovalo nakolko sa tam striedali spolubyvajuce a pili robili bordel. Tak som sla byvat sama

anonym_6fd1b3
Včera o 18:19

Liečiš sa? Je cítiť z tvojho prejavu, že potrebuješ psych. pomoc.

marca12
Včera o 18:25

@anonym_autor Musis si nastavit hranice. Napr.ja takto krajam cibulu a hotovo. Prisla navsteva,ok posedim 15 minut a idem prec. Nie ze co ona povie,to poslusne splnis. K tomu,ze priatel krical sa nevyjadrujem. Nemal by sa tak spravat,ale pises,ze mas depresie a uzkosti. Takze si myslim,ze aj on moze mat nervy v kybli z tvojich stavov. V klude sa porozpravajte,ked obaja vychladnete a nadalej si vsimaj jeho spravanie. Ci je bezne pri praci vybusny,ako komunikuje s okolim a aj jazda autom ti napovie,aky je clovek.

autor
Včera o 18:25
@anonym_6fd1b3

Liečiš sa? Je cítiť z tvojho prejavu, že potrebuješ psych. pomoc.

@anonym_6fd1b3 akeho prejavu ? 😀 pisem normalne pokial viem

luccys
Včera o 18:28

Su take "svokry", ze by druhym rozkazovali aj to, ako maju dychat. Tato je ocividne jedna z nich a ked je synova priatelka submisivna, financne na nom zavisla a celkovo "ina", tak to dopadne takto- katastrofou. Proste cele zle.

anonym_99ef5f
Včera o 18:36
@anonym_autor

@anonym_99ef5f zila som v zdielanom byte lenze to moj psychicky stav zhorsovalo nakolko sa tam striedali spolubyvajuce a pili robili bordel. Tak som sla byvat sama

@anonym_autor a ked si byvala sama, ti to vyhovovalo? Odkedy mas psychicke problemy? A on ti nezhorsuje psychicky stav? Myslis, ze ta miluje, alebo je rad, ze ma poslusnu frajerku a dostupny sex?

enmery
Včera o 18:40
@anonym_99ef5f

@anonym_autor a ked si byvala sama, ti to vyhovovalo? Odkedy mas psychicke problemy? A on ti nezhorsuje psychicky stav? Myslis, ze ta miluje, alebo je rad, ze ma poslusnu frajerku a dostupny sex?

@anonym_99ef5f Samozrejme, že jej psychický stav zhoršuje...to sú otázky.

anonym_6fd1b3
Včera o 18:41
@anonym_autor

@anonym_6fd1b3 akeho prejavu ? 😀 pisem normalne pokial viem

@anonym_autor píšeš s chybami, čo ti skomplikuje hľadanie nejakej adekvátnej práce. Ale dôležitý je obsah textu a tam je cítiť neschopnosť rozhodovať sa a konať tak, ako ty chceš. Spoliehala si sa na partnera, že sa o teba postará, ale prerastá ti to už cez hlavu, no nie si schopná to zmeniť

anonym_99ef5f
Včera o 18:49
@enmery

@anonym_99ef5f Samozrejme, že jej psychický stav zhoršuje...to sú otázky.

@enmery otazky vedu k sebauvedomeniu autorky, aby si sama zodpovedala otazky a posunula sa nimi niekam. Ale vyzera to tak, ze sa len postazuje a bude fungovat v povodnych kolajach.

anonym_c7d8b8
Včera o 18:58

Táto určite nič nezmení. 32 rokov a absolútne nesamostatná osoba, závislá na partnerovi a ešte sa čuduje, ako sa s ňou baví svokra. Asi sa ani inak nedá, tu nie je len depresia, ale aj nejaká “jednoduchosť”.

Autorka - vráť sa nazad k rodičom, ty potrebuješ dohľad a neostávaj s niekym, s kým si len preto, že ťa živí.
Ak ti to živenie od partnera vyhovuje, tak ti neostáva nič iné ako strpieť víkendový pobyt u svokry, to je business - niečo za niečo - on ťa živí a ty skáčeš, ako on píska.

anonym_66a1ee
Včera o 19:10

ty si s nim kvoly penizom a nic ine vas nespaja.. najst si lepsie psychiatra -nastavit liecbu a ist makat .. nova praca,novy ludia a menej problemov -starosti-mensie depky .. nemozes sa na niekoho zavesit len preto,ze sama si neschopna.. on sa nezmeni a ani jeho mama.. a ty mas dalsi dovod na depky .. otazne je ci si diagnostikovana,alebo je tolen novodobe-sama som si vygooglila a preto viem,ze som chora?

ghoul_
Včera o 19:27
@anonym_autor

@anonym_autor a toto je kazdy vikend. Ja som to uz nezvladla a povedala som slusne.priatelovi co mi vadilo. Co vsak ma prekvapilo nemilo ze priatel za volantom na mma doslova vrieskal ze co donho rypem ze vsetko mi vadi a krical cely cas az som sa bala ze to strhne do stromu. Pritom som kludnym hlasom rozpravala. Mam strach ze keby mame deti takto krici aj pred nimi.kebyze mame vymenu nazorov. Ostala som v soku ako na mna krical az sa mi zrychlil tep a bala som sa ho. Mala som dokonca pocit ze mu nechyba vela a capol by mi.jednu. to takto budeme riesit pronlemy ? Krikom???. Som v soku.

@anonym_autor ujdi od nich, oni sú j3bnutí

reanda
Včera o 19:28

a este jednu radu ti dam.. ak nie si standardny typ osobnosti, nepis si o pomoc na konika.. tu ta tak dojebu, ze nebudes schopna uz ani spachat samovrazdu 😀

anonym_28b52b
Včera o 19:43
@reanda

a este jednu radu ti dam.. ak nie si standardny typ osobnosti, nepis si o pomoc na konika.. tu ta tak dojebu, ze nebudes schopna uz ani spachat samovrazdu 😀

@reanda vsak stara ju hned precitala, jej syn ako jankyna posledna sanca, nic nema, zavisla na nom, tak ju aspon ugniavia "laskou"... Moze jej robit zle a tym ju odpudit a moze jej robit "dobre" na nervy, soky s otvaranim dveri a neduzivanim jej mena, Stara sa vyzna🤣

anonym_ac3dc9
Včera o 19:47

@anonym_autor urcite by som tam nechodila, a teda rychlo si to partner rozmysli, to je na mna moc toxicke.. a to este ked budete mat decko, to len bude poúčanie.. takže bude sa porozpravaj s parnterom alebo dovi toto je pre mna no go

anonym_5c5755
Včera o 20:04
@anonym_28b52b

@reanda vsak stara ju hned precitala, jej syn ako jankyna posledna sanca, nic nema, zavisla na nom, tak ju aspon ugniavia "laskou"... Moze jej robit zle a tym ju odpudit a moze jej robit "dobre" na nervy, soky s otvaranim dveri a neduzivanim jej mena, Stara sa vyzna🤣

@anonym_28b52b Identifikovala slabeho jedinca a vyziva sa v dzubani do nej.

anonym_f41446
Včera o 20:33
@anonym_autor

@anonym_autor Ani sa nedivím. Vyliečiš sa, ak s nimi pretrhneš putá a okovy.

anonym_53f144
Včera o 21:00

Zrejme ťa má rada ale čo je veľa je veľa . Porozprávaj sa s priateľom aby ste tam chodili menej nebude to robiť dobrotu do budúcna medzi vami

Strana
z2