icon

Problémy s partnerovou matkou: Ako to zvládať?

15. mar 2026

Ked sme odchadzali od priatelovich rodicov priatelovi som kludne povedala co mi vadi a co sa mi nepaci. Boli sme u priatela na vikend u jeho rodicov. Chodime tam kazdy vikend. Jeho matka chcela byt somnou 24/7 a ked som nachvilu odisla do izby lebo uz som po 6 hodinach nevedela ocom snou tolko kecat tak sa urazila. Priatel prisiel zamnou ze mam ist za nou lebo bude nahnevana a ze sa urazi. Toto je vzdy. Vzdy ze musim urobit toto a hento lebo mamka sa urazi mamka sa bude hnevat. Toto sa mi nepaci. Potom sme boli na odchode dnes a dosla nejaka jeho vzdialena rodina prave v dverach sme sa stretli a jeho mama zacala hned ze mame este ostat ked uz oni prisli. Uplne cudzi ludia pre mna ja uz bez nalady a s kazdym som sa zoznamila vybozkavala a este 3 hodiny som snimi sedrla a kecala. Na konci priatelova mama ma vyobimala a vybozkavala co sa mi.nepaci kedze sme tam stale a pride mi to.prehnane..... taktiez cely vikend co som tam bola tak len ze Janka umy si ruky z vonku. Janka najprv si ustli ustlaj postel a potom tam lez. Bolo 8 hodin rano este som lezala.. stale chodila aj vecer do izby 100 x aj rano. Mne az srdce bilo rychlo.jak stale vtrhla do izby. Potom Janka ideme spolu varit. Varili sme a ona ze cibula sa tak nekraja kraja sa takto.. a ukazovala mi ako sa vari ryza ako keby som nevedela. Mam 32 rokov. Cely vikend moje meno zmienila asi 30x stale nieco chcela ze Janka.pod zavriet dvere lebo buchaju. Janka chod nakrmit psa. Janka chod chlapom pomoct na dom pracpbat.

Strana
z3
anonym_bb065b
16. mar 2026
@anonym_f167a2

@anonym_autor Čiže si nezamestnaná a zrejme aj nezamestnateľná, keďže podľa písomného prejavu máš maximálne učňovku. K tomu depresie, úzkosti a podobné viac-menej výhovorky, prečo nepracuješ. Rodičia sa ťa zbavili, pretože ťa živili skoro 30 rokov a nič z toho. A tento chlap si ťa zavesil na krk, živí ťa, platí ti bývanie a ty taká lemra, že nedokážeš a nechceš pomôcť jeho matke? A ešte nie on zlý? Maximálne je sprostý, zlý určite nie, inak by ťa už dávno vyhodil na ulicu.
Ako ti tu radia, ukončí to. A neuľaví sa len tebe, ale hlavne jemu a jeho rodine. Takúto potenciálnu nevestu nechce nikto. Hoci ti tu píšu povzbudzujúce omáčky, neverím, že niekto by si pustil do domu takýto ženu a tešil sa z toho, že syn si ju vybral. Veď ty si zbytočná starosť na celý zvyšok života. Neschopná, lenivá ženská, ktorá otvára zobák v dome, kde jej nič nepatrí a na ľudí, ktorí ju živia. A pritom sa nedokáže postarať ani sama o seba.

@anonym_f167a2 a ty si takto v poriadku, alebo ti dali vychádzku z Cajly ?!

anonym_41224a
16. mar 2026

@anonym_autor toto sa nezmení veď vyskúšaj naplánovať iný víkend koľko bude telefonátov od svokry a aký bude partner.Uz dávno si to mala spraviť.Mas 32 nie 22

anonym_41be10
17. mar 2026
@enmery

@anonym_autor Prosím Ťa, život po ňom existuje. Aspoň sa poriadne chráň, lebo ak otehotnieš, skončila si nielen ty, ale veľmi nešťastný život a vyrastanie v nezdravom rodinom prostredí pripravíš deťom. Veľmi Ťa prosím pre tie nevinné deti...keď to nevieš a nechceš ukončiť, žiadne deti. Všetko s nimi sa ešte zhorší. Vy nieste zrelí na rodinu ani jeden.

@enmery myslis, ze ked jej priateľ/jeho mama zaveli, ze si urobia dieta, ona proti tomu nieco zmoze? Bude dalej suchat nohami a priputa sa k nemu este viac. Aby bolo este ťažšie odísť.

anonym_41be10
17. mar 2026
@anonym_autor

@aurelia2000 asi to vnimas tak ze ked som psychicky chora tak lezim cely den a nic nerobim a mam nejake extra stavy. To tak ale nieje. Normalne fungujem upratujem varim zehlim vsetko. Ak mam stavy tak sa prejavuju tak ze si potrebujem lahnut alebo ist spat a nejak to prezit. To neni ze robim histeriu alebo sa mi menia casto nalady. Moj chlap praveze si ani nevsimol ze mi nieco je. Ani okolie. Ja zijem sama. A neviem odkial mas ze sa neznasam so svojou matkou. To som nikde nepisala tak prosim neklam tu. Pracu si hladam na skrateny uvazok. Takze tolko asi k tomu. A nieje slusne aby si sa vyjadrovala ze som poklad ked nic o mne nevies a kvoli tomu ze mam chorobu. Trochu emaptie by nezaskodilo.

@anonym_autor co sa zmenilo od poslednej témy a xy rad, co si tam dostala? Ked mas cas muklovat doma mas cas na liecbu a prácu. Ja ti velmi držím palce, keby si sa rozhodla zmeniť svoj život. Bohuzial je tu velmi vela žien, co sa len vyzaluju na mk a ziju si svoj život rovnako.

anonym_ed8d1b
17. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_db49a1 sak toto ze on tam potrebuje byt kazdy vikend cely tyzden sme v praci nevidime sa a vikend konecne mame volny pre seba a on ho chce travit u rodicov. Lenze mam pocit ze s tym nic nezmozem :( uz som mu vela krat rozpravala o tom a nic sa nezmenilo povedal ze je to jeho rodina a ze ich neodsekne kvoli mne...

@anonym_autor Môj manžel mal kedysi tiež predstavu, že každý víkend budeme u jeho rodicov makať na záhrade,lebo chodila tam sestra s rodinou,tak budeme i my Slusne som manželovi vysvetlia,ze kým jeho sestra nechodí do práce,ja áno a k tomu na zmeny,z čoho vyplýva, že nie som ochotná drieť pred nočnou, ani po nej a v prípade, že mám jeden víkendový deň denku, druhý noc, nebudem to malo voľna tráviť u jeho rodičov v záhrade a potom ešte doma variť, prať.Jeho sestra chodila s celou rodinou,vystravovali sa a ešte v nedeľu večer si vzali jedlo aj na pondelok, švagriná nemala starosť o jedlo, ani o to, že musí do práce.Uzila si víkendy, poopaľovala sa,do záhrady nahnala manžela, víkend u mamy pre nu znamenal odpočinok,ore mna nie,a tak som odmietala byť každý víkend u svokry.Manzel pochopil a nenútil ma do toho, kým ja som bola v práci, on siel mame pomôcť a tešil sa, že keď budem mať voľno,budeme spolu

brendaa
17. mar 2026

@anonym_autor Problémy s partnerovou matkou: Ako to zvládať? Myslíš že názov témy máš dobrý?
Nie je problém iba matka svojho priateľa.....ten tvoj frajer/partner je hrozný... takéto správanie? Uff toto chceš?! ...matka je rada že jej syn má niekoho a z teba si urobila slúžku...
Ako sorry toto v žiadnom prípade neakceptujem, aj keby bol princ na bielom koni...s kopou peňazí

anonym_ea3838
18. mar 2026

Utekaj, kym nie su deti..

anonym_ea3838
18. mar 2026

Kedy chodite do kina, na prechadzku, veceru, vylet?🤔

cacianka
18. mar 2026

Primárny problém je s tebou, lebo nevieš žiť svoj život, urobiť si poriadok v hlave a nastaviť svoje hranice. Potom je problém s priateľom, ktorého máš a neviete komunikovať, nevieš si s ním nastaviť hranice, veľmi sa mu podriaďujes a necháš sa manipulovať.
Jeho matka je problém až na poslednom mieste, aj to preto že si tam vlezena každý boží víkend, akoby si nemala svoj život, svoje potreby, predstavy ako stráviť víkend, bez nej , bez neho.
Takže ries hlavne seba

Strana
z3