icon

Problémy s rodičmi

lenuska333
22. feb 2022

Ahojte skor som tu pisala článok o tom že bývajú u mňa rodičia. Ale stále sme sa hádali predtým než sme kúpili dom, sme bývali u nich a bolo to peklo napriek tomu som ich vzala bývať kumne. Lenže aj tak sa nezmenili oni chcely rozkazovať otec nadáva na môjho muža pretože on ho od začiatku nemusí tak odišli naspäť do svojho domu lenže všetok nábytok bol môj, ich bola len ich spálňa čiže sú tam bez všetkého otec nemá ani robotu mal ale mama naňho žiarli robila mu scény tak proste vzel výstup z práce. Napriek tomu som mu poslala žiadosti do troch firiem a už mu aj zavolali čiže prácu by už mal. Dnes my ale mama volala ze ci nerozmýšľam ich vziať naspäť ze oni už taký nebudú ze prečo ich nechávam trpieť a také blbosti a pravdaže dala do toho aj slzy. Lenže manžel ich tu už nechce a ja ak sa mám priznať tiež veľmi nie mám z nich stres a hlavne keď si môj otec vipije mam 2 deti 9 a 2 ročne a tretie čakám robím zle mama ma stále otravuje s tým aby som ich vzala naspäť no ja som len ticho ako je mi ich ľúto ale nechcem aby sem prišli znova bývať a som ochotná im aj pomáhať vo všetkom len moja matka je veľmi dotierava a herečka brutálna. Ďakujem za každý názor radu potrebujem to nemám sa komu zdôveriť

Strana
z2
lenuska333
autor
23. feb 2022

@mijo53 Otec mal pn a mama 60 euro ale otec už má nastúpiť do práce

lenuska333
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2