icon

Problémy s rodinou priateľa počas jeho choroby

jazuza
23. mar 2021

S priateľom sme spolu už pomali 10r. Najprv to bolo kamarátstvo s bonusom občasné stretnutie, Preto som nemala potrebu riešiť jeho rodinu. Deti má už dospelé, majú svoj život. Moje deti ho prijali v pohode rešpektujú moje rozhodnutie aj celá moja rodina. Nakoľko sme nemali potrebu
spolu bývať tak každý má svoju vlastnú domácnosť ale vykedny trávime spolu aj voľne chvíle. Problém nastal teraz keď priateľ ochorel, brala som za samozrejmé že sa budem o neho starať. Ale poznáte človek mieni, Pán Boh mení ☹
Jeho rodine nepripúšťa ani náhodou aby som sa o neho starala. Pritom jeho dcéra býva 200km v inom meste, prisťahovala sa k nemu a stará sa o neho a hlavny problém je že si nepraje aby som sa o neho starala a hlavne aby som za ním chodila. Jeho sestra ju v tom velmi podporuje. Priateľ je odkázaný na pomoc druhých.

Strana
z2
pribinak
23. mar 2021

@jazuza tato jeho choroba vlastne len ukázala že otec tých svojich dcér im nevie 10’rokov povedať, že toto je moja priateľka a ty budeš ju ako moju priateľku akceptovať. Nie je to pre mna cudzia osoba

0silvia0
23. mar 2021

@jazuza oznam im obom, chlapovi aj dcere, ze ak ta budu potrebovat, nech sa ozvu, ze si ochotna pomoct. Konfliktom by som sa urcite vyhybala a neviem, ci by som sa nevyhla aj chlapovi, ktory miesto toho, aby si urobil poriadok s deckami len gula ocami....

jazuza
autor
23. mar 2021

@elizabet173 vycúvať som chcela iba z toho dôvodu aby som nevyvolavala nezhodi medzi mnou a jeho rodinou ... Myslím dcéru a sestru

elizabet173
23. mar 2021

@jazuza ja by som vycúvala kvôli sebe, ponižovalo by ma, keby ma nepredstavil desať rokov svojej rodine a tiež by ma ponižovalo, keby som k nemu nemohla ísť preto, lebo je tam jeho dcéra

unicornlady
23. mar 2021

A ten muž je teraz ako na tom zdravotne? Chodiť teda môže, ochrnutý teda nijak nie je (lebo to by som chápala, keď len zagúľal očami, keď ťa vyháňali odtiaľ, ak by sa teda nemohol hýbať, že nemal možnosť ako zasiahnuť)

elizabet173
23. mar 2021

@jazuza teraz čítam, že ťa jeho dcéra vyhodila z jeho bytu a on len gúľal očami? To ako fakt? No viac by ma nevidel, zo slušnosti by som mu raz mesačne zavolala, ako je na tom zdravotne, aj to by som si strašne musela vstúpiť do svedomia. A to kvôli takémuto mužovi ťa trápi, že sa o neho nemôžeš starať? Ja by som bola rada, že sa nemusím. Veď ťa nemá za nič.

jazuza
autor
23. mar 2021

@unicornlady ja som ho naučila mať potrebu chodiť von za každého počasia ... Jeho deti a on sú naučeni sedieť doma na PC .. ja som turistka, bik a podobne čiže on vie že von sa dostane iba somnou, ja ho budem ťahať sa chýbať, čo jeho rodina asi týmto smerom nepôjde ... a dcéra je jeho krv ... Je my to jasné, že je slaboch. Ale že až takto to nechá dôjsť som netušila.

unicornlady
23. mar 2021

čiže tých 10 rokov si ten vzťah ťahala ty a teraz sa to ešte viac ukázalo

anetakovacova57
23. mar 2021

Nerozumiem prečo si za desať rokov svojho priateľa nepožiadala aby ťa zoznámil s dcérami . Alebo si to Sama nechcela?,no ak chces byť snim a miluješ ho mala by si sa porozprávať s jeho dcérami . A vysvetliť vás vzťah. A rovnako aj tvoj priateľ by mal vedieť či si pre neho dôležitá.

syslik81
23. mar 2021

@jazuza ona ta vyhodi z domu a on prevrati oci a ty nic? akoze tebe nevadi ze si ta nezastal? ak vie chodit do obchodu nech si zbali trencle a ide k tebe ak nemozete byt u neho .. ale ono to skor vyzera tak ze ani on ta tam nechce-lebo ak sa dvaja ludia maju radi najdu si k sebe cestu -staci chciet ... ty by si sa mala nad vami dvomi zamysliet .. ak aj napriek tomuto vsetkemu si si ista s nim ostat daj si ultimatum ze zacnete zit normalne a to spolu ... jeden z bytov do podnajmu a skusit to spolu ako vo vztahu nie ako kamosi s obcasnym sexom -lebo sorry za vyraz ale to si len rohozka pre chlapa a nie partnerka

elizabet173
23. mar 2021

@anetakovacova57
@syslik81 neviem, či by som s týmto mužom chcela ešte niečo riešiť.

syslik81
23. mar 2021

@elizabet173 no ja na jej mieste isto nie..muz ma byt muz..ale.. co mi vieme ake to tam v skutocnosti je .. a laska je slepa .. to nech si uz zhodnoti ona

elizabet173
23. mar 2021

@syslik81 je to samozrejme jej vec, mňa by to nesmierne ponižovalo

1andrea111
24. mar 2021

@jazuza očividne Ťa nechcú a Ty sa tam tlacis. Vyzerá že prichadzas o nejaké výhody, ktoré si mala, preto to riešiš. Chlap Ta mal na sex a to teraz nie je pre neho priorita. Do budúcna to s Tebou buď urovna alebo si nájde inú.

Strana
z2