Problémy so švagrinou
Zamkli vsetky temy kam som prispievala , lebo ste mi vsetky nadavali. Len vam chcem povedat , ze tema vazne neni vymyslena. Ja nedokazem pochopit , preco surodenec zijuci daleko nechce predat svoju cast domu. Z mojho okolia to nechape nikto. Vsetky problemy a ignoracia svagrinej zacala tymto. Ale dobre , ved ak som jedina ta zla , ktora chce oberat o majetky , kaslem na to. Len to nechapem , v com je problem predat cast domu , ked ju svagrina nepotrebuje. Ani vo sne ma nenapadlo , ze to moze byt tak velky problem. Na 3 izbovy byt mame , takze to zacneme riesit , aspon na tom budem trvat. Tolko nepochopenia som necakala. Neprispievajte uz prosim , len som to chcela povedat. Ak ma niekto pochopil , tak dakujem.
Inak ja len cakam ked zisti ze muz nechce ziaden 3 izbak kupovat lebo teraz ke ten 2 izbak pisany na neho tak preco by sa mal o neho delit
To len bude rososo
@ha_space @lutam12 @viestta @h2
Diky baby za dost vyrazne priblizenie situacie a toho, co vlastne autorka popisala. Netusila som, ze to moze zajst az tam. A veru autorka, nedakuj mi...unahlila som sa, priznavam. Iked ja som v podstate riesila len fakt, ze nie je nic zle na tom, ze byva so svokrovcami a aj tak tu polovicu nevlastni. Fakt ma ani vo sne nenapadlo, ze clovek s priemernou inteligenciou by mohol chciet davat svagrinu na sud kvoli domu, ktory nie je jeho a nema nan ziadne pravo. Ja som riesila len to, co som sa docitala. Avsak uz vo svojom prvom komente som vyjadrila nesuhlas s tym, aby riesila to, ze svagrina este nechce druhu polovicu a ze by ani nepredala, atd. To je vysostne jej vec. Nech zije v zahranici az do svojej smrti, na svoju cast domu ma rovnake pravo ako jej brat a autorka sa moze aj na usi postavit, ziadny pricetny sudca by nerozhodol v jej prospech 😀.
@miadi Ak si nahodou narazala na mna, ja som sa jej nikde nezastavala, ze nic zle nechce. Nikde som ju nepodporila v tom, ze ano, svagrina by mala chciet tu druhu polovicu a predat im ju. Ja som riesila len to, ze nie je nic zle na tom byvat so svokrovcami, pokial to tak chceli a ze je tretikrat tehotna, ze je uplne v poriadku, atd. Keby som si precitala celych 55 stran predoslej diskusie a aj tak by som si ju obranovala a este ju podporovala v tom, ze nech tu svagrinu na sud da a ze je to spravne, potom by si mohla povedat, ze som rovnaka ako ona. A trapne sa veru necitim, chcela som sa zapojit do diskusie ale naozaj som nemala cas precitat si celych 55stran. Som rada, ze mi baby v kratkych komentoch a slusne priblizili, ako sa vlastne autorka vyfarbila a uznavam, ze je pekne mimo.
@hope87 nemyslela som nikoho konkretneho ale vseobecne. Hoci v tejto diskusii si bola tusim ty ta jedina co ( sorry nepamatam si tvoj Nick ) hnet dala grcajuci smile a mala pocit ze svokrovci chcu snou vy ebat. Ak si citala co bolo v tejto teme na prvej strane napisane tak z toho sa v ziadnom pripade neda usudit ze svokrovci chcu s Autorkou alebo hocikym vy ebat.
Celkom by ma zaujimalo, ci si autorka pre pokoj vsetkych v rodine uz zabezpecila samostatne byvanie

@viestta ale zas netreba to brat až tak prehnane. Je to len diskusia, je to ich život ich problémy každý si napisal názor ale zas celý deň sa tým zaoberať je blbé . Autorka ty už podobne diskusie nezakladáj pre tvoje dobro.