Problémy so svokrom vyústili do žiadosti o rozvod
ahojte. mozno to niektore z vas bude zaujimat, mozno nie. dovolim si aktualizovat informacie, ako sme na tom teraz. Nase hadky sa vystupnovali natolko, ze na mna manzel dovtedy fyzicky zautocil. samozrejme, kvoli ocinkovi. cela nasa hadka zacala na tom, ze sa pytal svojho svateho ocinka, kde dala ta salena Pi..a malemu caj... co ma totalne nasralo, preco by sa mal takto o mne vyjadrovat. po fyzickom utoku som utiekla aj s dcerou ale syna som bola nutena nechat pri nom, lebo sa mi vyhrazal, ze ked budem chcie zobrat aj maleho, ze ma zabije... takze som usla iba s dcerou pri chvilke jeho nepozornosti... pri hadke sa stalo aj to, ze ma jeho otec kopol do zadku co som mu hned vratila, vtedy sa dobreze nezosalil, lebo si ocinka kopla... cele chore... jeho otec mal dni a tyzdne pred tym narazky sexualneho charakteru, az nemiestne, a raz chcel ostat spat pri mne v manzelskej posteli ked bol muz na nocnej... samozrejme, muz vsetko popiera a dokonca mi uz raz povedal, ze som sa mala s jeho otcom vyspat aby bol dokaz... podala som na neho trestne oznamenie a poziadala neodkladnym opatrenim aby mi bol syn zvereny.... byt po babke som mala k dispozicii, rodicia boli pripraveni pomahat.... ja hlupa krava som sa k nemu vratila, lebo maly bol pri nom a sud mi neschvalil neodkladne, vraj maly nie je ohrozeny na zivote... spolupracujem s kuratelou a policiou ale je to beh na dlhe trate... podala som odvolanie takze cakam.... situacia doma je na hovno, s muzom sa uz len dotahujeme, on mi robi na zlost, obcas mi nechce ani maleho dat na ruky, hucka ho proti mne... proste uplne odisiel od rozumu.... s rodicmi velmi telefonovat nemozem, nakolko on mi dal na vyber vraj bud on alebo moji rodicia... to ze zijeme pri jeho fotorovi a on s rodicmi komunikuje, nevadi... nemozem sem zobrat ani svoju dcerku, lebo nechcem aby to zazivala. cakam na papier od sudu, aby som si konecne mohla pobalit veci a vypadnut. Bolo to posledny krat ked som ako krava naletela na reci, ze sa odstahujeme a ze malu bude brat tak, ako chcem ja... tak velmi som chcela aby rodina fungovala, ze som totalne posliapala po svojej dostojnosti a hrdosti.... som pripravena zit zivot bez neho, preto som aj dnes, na radu vyssieho sudneho uradnika podala okrem toho aj ziadost o rozvod... poslednu dobu som uz pre neho bola len ku...a pi...a spina atd...
@perdulka7 nuz, keby som nebola taka hlupa povaha a nesnazila sa zachranit manzelstvo, nakolko jeden rozvod mam uz za sebou, asi by som bola ozaj v inej situacii. Som hlupa, lebo som doteraz nebrala ohlad na seba. Zil tam s nami len svokor.. Svokra je stastne rozvedena uz 20 rokov ... A ja zial budem tiez, lebo moj muz uprednostni radsej svojho fotrika ktory je tak charakterny, ze daval svojej neveste navrhy. Mala som odtial odist uz skor. Uz som sa poucila a v zivote si uz ziadneho kkta nevezmem na krk aby mi znicil zivot.
@mother221 Hlavne ze syna mas, viem, ze takemu blbcovi veci nemas chut nechavat, ale hlavne ze syn je uz u teba. Velmi sa tesim. A drzim palce pri pokracovani
Už neviem čo povedať... Bola som v situácii kedy som žila s tyranom... A poviem ti, bola som najviac šťastná, keď som mala pri sebe svoje deti, všetok nábytok a aj ostatné veci som mu nechala a sama začala od nuly... Nechápem, že nad tým môžeš vôbec uvažovať, ale možno si materialisticka, keďže aj predtým si spomínala viac nábytok než dieťa :(
A nechcel by vymeniť veci za syna?
@zuzika vcera som prisla s malym o 00:00 domov. Nechcelo sa mi tu preto dlho rozpisovat. On aj jeho brat a otec sa zrejme chystali na bitku. Necakali ze si dovediem posilu a policiu. Dal mi len maleho a jeho oblecenie a kocik. Ergonomicky nosic ktory som kupovala ja, postielku a vlastne vsetky spolocne veci aj veci ktore som dostala davno pred manzelstvom si ponechal.. Takze to budem musiet riesit inak. Samozrejme spravy typu ze sa zabije atd. Otrepane. Dakujem vsetkym mamkam ktore mi boli v tazkych chvilach oporou 🙂
@yanina1983 to je jeho problem co by chcel.
@katulik123 urcite je to tak. Na malom mi nikdy vlastne nezalezalo a som taka krkavcia matka... Ze som riskovala to ze ma napadne len aby som bola s prckom..
@perdulka7 Mala. Ale nechcel dat... Najprv mi pisal ze veci da a ked som prisla tak si to rozmyslel... A policajti povedali, vraj si po majetok mozem prist az po rozvode. A nie nie som materialistka, ale nevidim dovod k tomu, aby moje veci uzival stary had ktory mi rozbil manzelstvo
@perdulka7 nie. Btw cokolvek napisem, ty si aj tak najdes dovod preco kritizovat ... Prvykrat som bola za malym. Potom som isla domov lebo zas sa vyhrazal. A ked som uz bola v polke cesty volal mi, ze si mam prist po maleho ze mi ho dava. Mala som ale nejaky list na poste a myslela som, ze to je uz neodkladko a ze si mozem ist po syna. Po skusenostiach s nim som ale radsej chcela mat papier v ruke a asistenciu policie. A btw nikto o bezkrkych chlapoch nehovoril. Boli tam, keby nieco.
@mother221 a vydali to neodkladne? Ako si presvedcila policiu, aby ti isli asistovat? To neboli uz ti jeho madarski kamosi? A kolizna? Uz nerobila problemy?
Keď vidím ako reaguješ... Zbytočna škoda slov.
Riešila som horšiu možno situáciu a tiež to bol boj na dlhé trate a úprimne neľutujem, že som mu všetko nechala. Ostal mi svätý pokoj a on s majetkom.
Pomsta ako možno ty mieniš nie je asi najlepšim riešenim.
Ale hlúpa si, keď stále veríš, že za rozpad manželstva môže tvoj svokor, ktorý v tom celom hrá menšiu rolu než si ty namýšľaš. Tvoj manžel je niekto kto toto celé spravil voči tebe. Bojím sa, že po čase mu uveriš a skončíš opäť k nemu, keď ti navrhne, že budete žiť inde...
Z tvojich správ vidno, že sa chceš pomstiť, čo aj chápem, ale najlepšie urobíš ak ti budú ukradnutí a budeš si žiť svoj život. A prosím ťa už si nerob ďalšie dieťa s ďalším divným človekom, ale nauč sa žiť sama a nebyť odkázaná na niekoho, a silou mocou byť s niekym vo vzťahu. Lebo takto budeš stále s ľuďmi, ktorí ťa budú využívať...
@senta_sofia neodkladne este nebolo vydane. On mi ho dal dobrovolne ale po jednom dni uz sa pytal kedy si ho moze zobrat on... A pri tom vypisoval ze sa ide zabit ze si ho mam nechat
@mother221 a teraz ako? Ked ho bude pytat, pojdes zase za nim? Ci kde sa hodlate stretnut?
No ako tu pokracujeme?