Ako riešiť agresívneho partnera a rodinnú situáciu?
Ahojte potrebujem poradiť, žijem s priateľom 6 rokov máme spolu syna 1,5r. ,. O syna sa starám v podstate len ja lebo jeho otecko nemá čas to ani tak neriešim, nerobí mi problém postarať sa o svoje dieťa. Ide o to, že jeho otec teda môj priateľ je v niektorých situáciách agresívny. Malému neublížil ale mne áno už sa stalo viac krát že ma fyzicky napadol ale nikdy som nedokázala od neho odísť pretože som si nevedela predstaviť, že už s ním nebudem. Sme spolu skoro 24/7 a možno to už ani nie je o láske ale o zvyku. Keď som otehotnela tak fyzické útoky prestali no po narodení malého sa už párkrát stalo, že ma znova udrel. Dokonca aj keď som mala malého na rukách mi strelil takú že mi v uchu vrnďžalo ešte pekne dlho po tom... Samozrejme vždy to potom ľutoval a s plačom sa mi ospravedlňoval ale aj tak to neskôr spravil znova. Vždy to bolo pri hádke. Z drobnosti vznikla extrémna hádka a ja som už posledne nereagovala inak len tichom alebo som si s malým na rukách pohmkávala no nikdy mi to nepomohlo... Keď som chcela odísť tak sa mi vyhrážal povedal mi že môžem ísť ale bez malého. Odkedy je malý na svete tak mi s ním moc nepomáhal a ani nepomáha. Či som bola chorá či som bola zdravá tak som sa o malého starala ja a to pri tom môj priateľ bez práce takže času má až až naňho ale on sa zaujíma oňho až keď dojde k hadke vtedy sa hrá na neviem akého svätého otecka alebo keď bola u nás návšteva. Vraj mám vypadnúť do p... Ale bez malého. Mám strach pretože ja som sa nasťahovala k nemu a nemám kam ísť a keby som si aj niečo našla a došlo by k súdu nedajú prednosť otcovi ktorý má rodinný dom a jeho rodicia mu finnancne pomáhajú? Keby nie som rodič neváham už nie a bez všetkého by som odišla ale trz keď mám s ním syna a on mi povedal že malého nikam nevezmem bojím sa atak to trpím. Ale už som unavená veľmi unavená
Chora na hlavu si ty, ked si s nim po opakovanych fyzickych utokoch otehotnela.
Chora na hlavu si ty, ked si s nim po opakovanych fyzickych utokoch otehotnela.
@anonym_460ac0 presne
Jasne, bez dietata by si odisla, ale kym ste ho nemali, tak si sa v pohode dala otlkat a ostala si, dokonca si otehotnela. Nejak ti to nevychadza...dobre, nebudem ti dalej nakladat. Stalo sa, treba riesit terajsiu sitiaciu. Nemozes ist k rodicom napr.?
Po prvé - on o dieťa nejaví záujem a ty si naozaj myslíš, že by bol schopný sa postarať o dieťa a byť s ním 24/7? Veď by zošalel. Jemu je jedno čo bude s TVOJÍM dieťaťom, on ho má na saláme, len sa snaží prezentovať pred okolím ako vzorný rodič. Máš svedkov, že ťa niekedy zbil? Nemyslím očitých svedkov, ako napríklad kamošku ktorej si sa zdôverila - v prípade, že by došlo na súd, mohla by ísť svedčiť. Predpokladám, že aj v správach sa ti niekedy vyhrážal? Ulož si screenshoty a nevymazávaj, všetko sa ti zíde.
Dieťa za nič nemôže, narodilo sa do rodiny kde ho mama ľúbi a otec nejaví záujem - v dnešnej dobe bohužiaľ čoraz častejšie.
Poviem ti tak, choď k rodičom. Teraz ti dával len facku, ale nabudúce ťa bude škrtiť. Žiješ s kktom. Na 99,9% ti garantujem, že on sa len vyhráža, že malého ti nedá, aby na teba mal páku. Kamoška mala to isté. Nakoniec povedala že ok, tak teda malá bude v striedavej starostlivosti a chlapik sa tak zľakol, že jej povedal nech sa spamätá, že na to nikdy nepristúpi. Bohužiaľ (našťastie) niektorí muži majú len plné ústa 💩 a skutek utek. Ak sa iné dokázali postaviť na nohy, dostaneš sa aj ty. Aký príklad chceš dať do života svojmu synovi? Vzor nepracujúceho otca bez záujmu o rodinu, čo trieska matku aby si pohonil ego?
prepáč, ale napádal ta a ty s nim otehotnies? on nemá prácu? z coho žijete? to ta realne taky priťahuje? čím? dokedy?
Po prvé - on o dieťa nejaví záujem a ty si naozaj myslíš, že by bol schopný sa postarať o dieťa a byť s ním 24/7? Veď by zošalel. Jemu je jedno čo bude s TVOJÍM dieťaťom, on ho má na saláme, len sa snaží prezentovať pred okolím ako vzorný rodič. Máš svedkov, že ťa niekedy zbil? Nemyslím očitých svedkov, ako napríklad kamošku ktorej si sa zdôverila - v prípade, že by došlo na súd, mohla by ísť svedčiť. Predpokladám, že aj v správach sa ti niekedy vyhrážal? Ulož si screenshoty a nevymazávaj, všetko sa ti zíde.
Dieťa za nič nemôže, narodilo sa do rodiny kde ho mama ľúbi a otec nejaví záujem - v dnešnej dobe bohužiaľ čoraz častejšie.
Poviem ti tak, choď k rodičom. Teraz ti dával len facku, ale nabudúce ťa bude škrtiť. Žiješ s kktom. Na 99,9% ti garantujem, že on sa len vyhráža, že malého ti nedá, aby na teba mal páku. Kamoška mala to isté. Nakoniec povedala že ok, tak teda malá bude v striedavej starostlivosti a chlapik sa tak zľakol, že jej povedal nech sa spamätá, že na to nikdy nepristúpi. Bohužiaľ (našťastie) niektorí muži majú len plné ústa 💩 a skutek utek. Ak sa iné dokázali postaviť na nohy, dostaneš sa aj ty. Aký príklad chceš dať do života svojmu synovi? Vzor nepracujúceho otca bez záujmu o rodinu, čo trieska matku aby si pohonil ego?
@anonym_266b68 ja som sa ako 28 ročná rozvádzače s 5 ročnou dcérou, muž ma bil, pil aj podvádzal ani peniaze mi nedával, keď som bola na materskej. No so všetkým som vždy šla ku doktorke, na políciu atď a dosiahla som aj jeho zakaz vstupu do bytu. Dcéra už má 27 rokov a nikdy sa o ňu nezaujímal aj keď rečí mal
Ja už som vydatá druhýkrát, mám teraz aj 14 ročnú dcéru a muža, ktorého som si vybrala ja.
@anonym_266b68 ja som sa ako 28 ročná rozvádzače s 5 ročnou dcérou, muž ma bil, pil aj podvádzal ani peniaze mi nedával, keď som bola na materskej. No so všetkým som vždy šla ku doktorke, na políciu atď a dosiahla som aj jeho zakaz vstupu do bytu. Dcéra už má 27 rokov a nikdy sa o ňu nezaujímal aj keď rečí mal
Ja už som vydatá druhýkrát, mám teraz aj 14 ročnú dcéru a muža, ktorého som si vybrala ja.
@anonym_689b7f a stavím sa, že určite to bolo najlepšie čo si kedy urobila. Tak to má byť
S dietatom na krku sa vzdy lahsie odchadza... ach .
Tak hadam si s nim nespravis dalsie a v klude odidete. Drzim palce
https://bezmodrin.sk/dolezite-kontakty/
Tu si vyhľadaj najbližšie centrum pre týrané ženy a zavolaj tam, dohodni si termín. Pomôžu ti. Neodkladaj to a volaj ešte dnes.
Čo sa týka vyrážok, to je len citové vydieranie a on vidí, že na teba platí. Tebe však už ide vážne o život. Ak píšeš, že nemáš kam ísť, predpokladám, že máš tiež komplikovanú situáciu s rodičmi, ak žijú, tak si pozri tie centrá a VOLAJ! POMOC EXISTUJE.
@bleblee19 Veľmi smutné, ale bohužiaľ časté čítanie o násilníkoch,lebo tvoj partner ním je.On ta nie "len,,fyz.napada, ale psych depta tým, že ti hrozí,ak si dovolíš odísť od neho,stratou dieťaťa.Vzhladom na to, že sa staráš o dieťa len ty,z jeho strany to sú len reči,realne by sa postarať nevedel a ani nechcel.Prosim,naber odvahu a odíď od neho , lebo jeho agresivita sa bude len stupňovať.Bolo by dobré mať svedkov a dôkazy na jeho útoky .Prajem ti dostatok odvahy a odhodlania urobiť si váš život lepším, pokojnejším
@bleblee19 verím, že si už unavená...ale v tvojej situácii máš jednu výhodu...nie si VYDATÁ...môžeš odísť (utiecť)...ak nemáš rodičov, tak nejaké centrum pre matky s deťmi....a je jedno, či blízko, či ďaleko...nič Ťa pri takomto partnerovi nedrží, nie je ani dobrý otec, ani partner, tak šup, rozhyb sa a začni konať...únava rýchlo zmizne, keď budeš mať dobrý cieľ a neviem ako si na to prišla, že by ti niekto- neviem kto ( aký úrad) zobral 1,5 ročne dieťa a dal ho do starostlivosti partnerovi, ktorý nepracuje? ...ešte otázka ...a kde sú tvoji rodičia? vedia o tom? ...
@bleblee19 Veľmi smutné, ale bohužiaľ časté čítanie o násilníkoch,lebo tvoj partner ním je.On ta nie "len,,fyz.napada, ale psych depta tým, že ti hrozí,ak si dovolíš odísť od neho,stratou dieťaťa.Vzhladom na to, že sa staráš o dieťa len ty,z jeho strany to sú len reči,realne by sa postarať nevedel a ani nechcel.Prosim,naber odvahu a odíď od neho , lebo jeho agresivita sa bude len stupňovať.Bolo by dobré mať svedkov a dôkazy na jeho útoky .Prajem ti dostatok odvahy a odhodlania urobiť si váš život lepším, pokojnejším
@anonym_e0a7a7 naozaj, to je psychické aj fyzické týranie, preč od takého chlapa
@bleblee19 verím, že si už unavená...ale v tvojej situácii máš jednu výhodu...nie si VYDATÁ...môžeš odísť (utiecť)...ak nemáš rodičov, tak nejaké centrum pre matky s deťmi....a je jedno, či blízko, či ďaleko...nič Ťa pri takomto partnerovi nedrží, nie je ani dobrý otec, ani partner, tak šup, rozhyb sa a začni konať...únava rýchlo zmizne, keď budeš mať dobrý cieľ a neviem ako si na to prišla, že by ti niekto- neviem kto ( aký úrad) zobral 1,5 ročne dieťa a dal ho do starostlivosti partnerovi, ktorý nepracuje? ...ešte otázka ...a kde sú tvoji rodičia? vedia o tom? ...
@ivett1 najlepšie je využiť vek dieťaťa, kedy súd až tak často nezverí dieťa otcovi, ani striedačku nedá - lebo má iba 1,5 roka
Toto je typická vyhrážka od chlapa, ktorý si dovolí vyskočiť iba do baby. Pred chlapom by sa pototo mimochodom. Takže zbaľ malého, ked ten tvoj milý bude kdesi a proste odídeš. Dôkazov už musis mat za ten čas milióny ( nahrávky, správy atd). Drží ta v psychologickej hre a ty, keďže sa bojíš, ta to zväzuje. Nemáš sa čoho báť. Proste sa zober a s malým choďte preč. Život prežívaš len jedenkrát a taketo roky s blaznom, co ta otlka ti už nikdy nikto nevráti
@bleblee19 Ak sa to zopakuje zavolať políciu nech máš dôkaz a riešiť krízové centrum... On ťa dieťaťom len vydiera aby si pri ňom ostala, ak sa o dieťa nestará určite by ho nechcel mať na krku a starať sa sám.
boze niektore zeny su extremne chudery, sorry ale toto sa fakt ani neda inak nazvat.. takze on ta otlka a ty si s nim spravis decko? nema robotu je to vlastne uplny luzer.. co akoze teraz cakas? to si na lepsieho nemala ?
@bleblee19 akože keby mi niekto dá facku s dieťaťom na rukách a ja spadnem s tak malým dieťaťom z výšku dospelého človeka ty čo budeš robiť ? Necháš si zavraždiť vlastné dieťa ? Tak ak to takto chceš, prosím. Žiješ s manipulátorom, od takých sa odchádza veľmi ťažko viem. Ale musíš. Ty sama vieš aké máš možnosti tak odíd hneď najlepšie
Bije Ťa tak, že ešte dlho po bitke hučí v ušiach?!
Poznám prípad, že sa z takejto bitky po čase v mozgu vytvoril nejaký ganglióm.
Tak skús ho odprosiť, možno Ti ešte odpustí...
Ironizujem, samozrejme - utekaaaaaj!
v prvom rade, ak nemas dokazy o tyrani... je to slovo proti slovu a kludne sa moze stat, ze dieta prisudia jemu, pretoze na rozdiel od teba ma lepsie podmienky pre jeho zivot... takze ano, stat sa to moze... co poradit ked uz si sa dobrovolne rozhodla mat dieta s muzom, ktory ta udrie? neviem... ale chod sa poradit na upsvar ku koliznym
Ak ešte chvíľu vydržíš, možno ozaj prídeš o dieťa. Môže ti ho totiž zobrať socialka, ak zistia, že dieťa žije v fixickom prostredí, kde je násilie a kde matka odmieta partnera opustiť.
Práve včera som čítala takýto príbeh na Fb a ešte sa žena cíti uktivdeba, a mnohí ľudia ju v tom podporujú, lebo si štát bdivilil zakročiť a chrániť jej deti.
Mysli na svoje dieťa, ak už na seba nie, a chráň ho. Kontaktuj najbližší úrad a jeho sociálny odbor. Tam ti pomôžu kontaktovať azylove domy a aspoň na začiatok sa budeš mat kde s dieťaťom zložiť. Časom sa postavíš na nohy a dáš sebe i dieťaťu šancu na kľudný život.
boj sa delej, zamyslaj sa nad tym este par rokov, kym ta totalne psychicky neznici.. a aj tvoje dieta. Aj vas vztah s dietatom. Preber sa prosim ta a odid kvoli tomu dietatu od neho. Ty sa kludne davaj otlkat ak ti to dobre robi, s placom a ospravedlnenim si ta potom ututka, aj roky, ale nevychovavaj v tom dieta. Nedavaj dietatu takyto vzor normlanosti, traumy do zivota... Popravde, neviem ci by mi viac bolo treba ako ze mi opakovane da moj chlap facku, ak nic by to so mnou neorbilo, posledna kvapka by bola keby ma udrel s dietatom na rukach, pred dietatom atd... ty nemas rodinu? spytaj sa matky, otca ci je normalne ze ta chlap doma otlka... zastav susedu a tiez sa jej to spytaj, kamaratkam.. aj ked myslim, ze mozno si uz aj dobre izolovana ak je on torsku manipulatorsky. Ale asi potrebujes zoci voci to pocut a pomoct od ludi okolo, podporit. Treba ti o tom zacat hovori, dokazy mat minimalne ake take a odist cim skor. Vyuzi to ze mas dieta male ako ti hovoria. Vyhrazky, ze ti dieta vezme, su bezne... muzi nic ine nevedia, vacsinou aj ked striedavku dostali, nakoniec boli cely nestastni z toho a dieta bolo u mamy (velakrat sebeckych dementov prejde otcovstvo v priebehnu kratkeho casu, co sa o deti maju starat napr tyzden/tyžden so zenou, najdu si konicky, ine zeny... a uz su deti pritaz). Velakrat tieto kecy pouzivaju aj muzi inak "normalni", co proste sa tymto snazia manipulovat, rovnako ako tie hlasky zufalcov "co si nieco urobia ak od nich zena odide". JEHO rodicia co na to , ze ta bije? pochvalia ho? mozno treba pri utoku volat policiu. parkrat spravia hanbu rodine, syna budu korigovat.
Byť tebou, tak vyhľadám krízové centrum, tam by ti mali pomôcť a je možné, že ťa pošlú do iného mesta. No najskôr treba asi požiadať súd o zverenie dieťaťa do opatery...no to ti poradia všetko v centre. Určite neostávaj pri tom debilovi, bude sa to len zhoršovať.
A baby, čo tu píšete...nehanbite sa????? Ona sa tu prišla požalovat, poradiť a vy do nej drbete akoby sama nevedela, že urobila chybu!!!! Preboha, sme matky máme si predsa pomáhať.
Byť tebou, tak vyhľadám krízové centrum, tam by ti mali pomôcť a je možné, že ťa pošlú do iného mesta. No najskôr treba asi požiadať súd o zverenie dieťaťa do opatery...no to ti poradia všetko v centre. Určite neostávaj pri tom debilovi, bude sa to len zhoršovať.
A baby, čo tu píšete...nehanbite sa????? Ona sa tu prišla požalovat, poradiť a vy do nej drbete akoby sama nevedela, že urobila chybu!!!! Preboha, sme matky máme si predsa pomáhať.
@7miriam77 Súhlas a takýto násilníci si zámerne vyberajú ženy čo moc nemajú rodinné väzby a nevedia sa spoľahnúť na rodičov, ale niektorým sa dobre múdruje ak majú za riťou rodičov čo by ich ubytovali, živili a pomáhali s dieťaťom...
Ja sa ta spytam inac, pretoze ty bez neho nemozes zit a preto neodides, lebo...
Skutocne chces aby tvoje dieta zilo a vyrastalo tam kde je otec agresiny na jeho matku, tej matke nadava, otlka ju, nepostara sa o jeho zakladne potreby len sa povaluje a vobec sa o dieta nestara? Chces aby toto zazivalo tvoje dieta cele roky az do dna, ked od vas neutecie? Ak ano, kludne ostan. Ak nie, tak poznas riesenie
To čo sú za odpovede? Chcete ju dohnať k samovražde?
@aurelia2000 ako niektore zeny tu ani nepovazujem za zeny...tak premudrele a tak "skvele" vedia pomoct...niekto pride po radu,alebo sa postazovat a treba tomu cloveku este nakladat, aby sa ukazali, ake su silacky..je mi na grc z tych zien...

Mám dve otázky, prečo je chorý na hlavu? Je agresívny a fyzicky útočí na teba, ale nemám diagnózu psychiatrickú, že? A druhá otázka, prečo si sa ešte nezdvihla a neodišla? Či ťa máme prísť pobaliť a presťahovať?