icon

Problémy so svokrou

25. okt 2025

Dobrý deň, včera sme boli s frajerom u mňa a celý čas mu mama vypisovala, kedy príde domov, kde je a podobne. Napísal jej, že je u mňa, ona jemu že “ ok…” … cele 4 h čo sme boli spolu, tak namiesto toho aby sa venoval mne, vypisoval mamičke … Urobili sme si parky, znova mu píše “ kde si, už si mal byt doma, mamke chýbaš “ napísal jej že ideme jest parky a ona znova “ parky mame aj doma “. Neviem, či ma so mnou nejaký problém, ale synatora ma 24/7 doma, pomáha.. nie je to tak, že sa fláka so mnou a kašle na povinnosti. My dvaja sa vidíme raz-dvakrát za týždeň, niekedy ani to, pretože mám veľmi malo času. A už keď sme spolu, tak mu stále vypisuje. Vidno aj na ňom že už mu to je nepríjemne. Ako sa mám k tomu postaviť? Veľmi ma to vytáča ..

Strana
z3
autor
25. okt 2025
@vilma7

A ma mama aj ine deti alebo len jeho?
A on je neschopný vypnúť telefón a venovať sa tebe?

@vilma7 ma aj druhého syna, ten ma 20. Okolo toho tiež skáče ako okolo malého chlapca a ešte ho aj nazýva prezývkami ako by mal 5, ale sak oki, veď je mama.. neviem, či mu tak isto vypisuje ako môjmu frajerovi, ale viem, že sa k nemu správa ako k malému..
A myslím, že vypnúť telefón schopný nie je, pretože sa stalo, že mame neodpisoval, tak mu začala volať a keď sa nedovolala jemu, volala mne ( obaja sme vtedy boli v kine, mali sme telefóny na ticho ). Asi si myslela, že ju ignorujeme tak začal potom volať jemu jeho brat a keď nevyslo, jeho brat volal a písal mne že mu mám odkázať nech zavolá mame 😅

anonym_4f604a
25. okt 2025

@anonym_autor Ona nemá manžela že sa tak upla na synov a nevšimla si že už sú dospelí a nie malé deti?
Mala si bratovi napísať správu že sexujete nech neruší 🙂

autor
25. okt 2025
@anonym_4f604a

@anonym_autor Ona nemá manžela že sa tak upla na synov a nevšimla si že už sú dospelí a nie malé deti?

@anonym_4f604a ma manžela práveže a celkom v pohode spolu vychádzajú. Tak neviem kde sa stala chyba 😅

anonym_4f604a
25. okt 2025

Je aspoň samoobslužný? Vie si nabrať na tanier, za sebou umyť riad, upratať? Niečo sám vymyslieť pripraviť zorganizovať?

autor
25. okt 2025
@anonym_4f604a

Je aspoň samoobslužný? Vie si nabrať na tanier, za sebou umyť riad, upratať? Niečo sám vymyslieť pripraviť zorganizovať?

@anonym_4f604a toto hej, ale vymyslieť a zorganizovať niečo nevie

anonym_483ad4
25. okt 2025

@anonym_autor Vždy to môže ignorovať, vypnúť si zvonenie a dovi dopo maminka. Tak to robí väčšina mladej generácie.

slnecnica145
15. dec 2025
@anonym_4f604a

@anonym_4f604a 😂alebo sa jej opytat ci jej jebe uz na hlavu

Strana
z3