icon

Problémy so svokrou

25. okt 2025

Dobrý deň, včera sme boli s frajerom u mňa a celý čas mu mama vypisovala, kedy príde domov, kde je a podobne. Napísal jej, že je u mňa, ona jemu že “ ok…” … cele 4 h čo sme boli spolu, tak namiesto toho aby sa venoval mne, vypisoval mamičke … Urobili sme si parky, znova mu píše “ kde si, už si mal byt doma, mamke chýbaš “ napísal jej že ideme jest parky a ona znova “ parky mame aj doma “. Neviem, či ma so mnou nejaký problém, ale synatora ma 24/7 doma, pomáha.. nie je to tak, že sa fláka so mnou a kašle na povinnosti. My dvaja sa vidíme raz-dvakrát za týždeň, niekedy ani to, pretože mám veľmi malo času. A už keď sme spolu, tak mu stále vypisuje. Vidno aj na ňom že už mu to je nepríjemne. Ako sa mám k tomu postaviť? Veľmi ma to vytáča ..

luccys
25. okt 2025
@janai1

a máte 15 rokov?

@janai1 Toto by bolo aj pri 15rocnych od veci, keby mu mati kazdych 10 min. pisala 😄

anonym_d2bfa1
25. okt 2025
@anonym_90499d

@anonym_autor s odstupom času a pribúdajúcim vekom ti len poviem, najväčší ❗❗❗je u mňa fráza ;
"párky máme aj doma"
Mám presne takúto svokru
Najlepšie vie obriadiť deti ona
Ona vie predsa nakúpiť pyžamá deťom tiež, nie len moja strana
Zavára sa džem najlepšie u nich
Šaty na prijímanie ona videla krajšie , kúpila by krajšie
Zákusky sme , kde objednali , to ona tam a tam.. tam sme aj my mali
Do pipiny tam, to je žena na pohľadanie

Zastreľte ma deti moje, keď budem takáto !!!!

@anonym_90499d Tu poslednu vetu si hovorim aj ja, lebo mam podobnu svokru😃

autor
25. okt 2025
@anonym_5ef8b2

Nazvala si ju svokra ona nie je tvoja svokra je to pre teba cudzia osoba frajerova mama a v podstate bud rada ze nie je tvoja svokra 🤣takú by som ani ja nechcela

@anonym_5ef8b2 ja som ju nenazvala svokra. Admin to zmenil

autor
25. okt 2025

Pre všetkých ostatných, ja som diskusiu takto nenazvala.. nazvala som ju “ problémy s mamou môjho frajera “… nie problémy so svokrou…

autor
25. okt 2025
@anonym_ecb7d4

Fakt??
Skôr by som povedala, že ty si bola u frajera a matka ti vypisovala, keď si v obraze a vieš od slova do slova čo mu písala.
No s ešte keby vedela, že si ju už pasovala za svokru😅😅vie vôbec o tom, že už má mladuchu, čo jej syna napcháva párkami?
Však treba teplú večeru uvariť a nie frajerovi furt liezť do mobilu

@anonym_ecb7d4 kedy som povedala, že mu leziem do mobilu? Keď vedla neho ležím, tak asi vidím, čo mu píše…

autor
25. okt 2025
@anonym_133898

@anonym_autor A čo si mala? Kvasinkové infekcie? Toto sú starosti teda. Ale zase počas študentského života ani iné "starosti" nie sú.

@anonym_133898 je úplne jedno čo som mala. Pointa bola, že to nemá preberať s jeho mamou. Tak isto, ako ja jeho anamnézu nepreberam s mojimi rodicmi.

autor
25. okt 2025
@tom_i

Kks jaká svokra? Máte 18 🤦 to, že je vekovo dospelý neznamená, že je dospelý 😁 a mamička mu nevie orvorene povedať aby pri sexe používal kondóm, aby nebola "babka" takto ho "ruší" SMSkami

@tom_i nemáme 18, povedala som, že mame po 18. On ma 23

sense
25. okt 2025
@anonym_autor

@tom_i nemáme 18, povedala som, že mame po 18. On ma 23

@anonym_autor keby si bola pre neho priorita a bral by vas vztah vazne tak by dokazal matku stopnut. Presa som si niecim podobnym a to teda moj mal viac ako 23r. Jedneho pekneho dna som mu povedala že s jeho mamou superit nebude, ale moze sa stat že jedneho dna ostane uplne sam. To sme boli spolu asi rok. Potom sa mu to asi v hlave upratalo, rodicom sa postavil a rodicia dali ultimatum bud ja alebo ho vydedia. Nepomohlo. Stale sme spolu a aj mama prestala x krat za hodinu vyvolavat, vola sice 5x za den, ale vie akonahle pride naznak vycitky Telefon sklada

michaela329
25. okt 2025

No ... skús mu povedať, že Ti to vadí. Ak to bude aj tak pokračovať, ja by som sa s ním rozlúčila, toto je jednoducho divné 🫣

anonym_4f604a
25. okt 2025

Keby chcel dá si režim lietadlo, odloží mobil a venuje sa tebe.
Keď je tĺk a prednejší mu je mobil ako ty, asi vieš kde ťa má vo svojom rebríčku hodnôt, tak sa podľa toho zariaď.

really8
25. okt 2025

@anonym_autor je ti toto treba?

anonym_2884b6
25. okt 2025

@anonym_autor utekaj od neho

anonym_2f90d4
25. okt 2025

@anonym_autor ,,"parky máme aj doma."😳 Najlepšie čo môžeš v danej situácii robiť, ho nechať jesť parky doma. Nájdi si iného, čo si môže parky vychutnať aj s frajerkou, alebo na lavičke v parku, alebo v reštike.

anonym_2f90d4
25. okt 2025

@anonym_autor "mamke chýbaš" - myslím, že stará už potrebuje odborný zásah, najlepšie od psychiatra.

janinah
25. okt 2025

Je to na tebe aby si mu urobila taky program,ze mu ani nenapafne brať mobil do ruky....
Nabuduce pride k tebe,nech hned napuse mame som u frajerky pridem o tolkej hodine...a mobil vypnut a odlozit...a vwnovat sa jeden druhemu

alchemilkazltozelena
25. okt 2025

@anonym_autor utekaj čo ti nohy stačia.. je to mamičkár a bude to len horsie.. bez, čo najďalej a čo najskôr.

sova7
25. okt 2025

Utekaj. Toto je recept na celozivotne problémy ak spolu ostanete. Precitaj si tu pár diskusii o vadnych svokrach a pouc sa od žien ktoré urobili chybu a neušli hneď na začiatku toto je mamičky cecok a do takéhoto vzťahu radšej nezasahovat nech si ho mamička nechá tu bude kazda iba tá druhá

sova7
25. okt 2025
@janinah

Je to na tebe aby si mu urobila taky program,ze mu ani nenapafne brať mobil do ruky....
Nabuduce pride k tebe,nech hned napuse mame som u frajerky pridem o tolkej hodine...a mobil vypnut a odlozit...a vwnovat sa jeden druhemu

@janinah nepomôže. Obávam sa že ak sa mamičke nebude hlasit je schopná prísť zavolať políciu zburcovat hasičov. Toto je vadny vzťah mama a syn tuto len utekať

sova7
25. okt 2025
@anonym_133898

@anonym_autor A čo si mala? Kvasinkové infekcie? Toto sú starosti teda. Ale zase počas študentského života ani iné "starosti" nie sú.

@anonym_133898 podstata je že ona túto info síriť nechcela a dilino to vykecal mamičke

anonym_133898
25. okt 2025
@sova7

@anonym_133898 podstata je že ona túto info síriť nechcela a dilino to vykecal mamičke

A čo ja s tým?

sova7
25. okt 2025
@anonym_133898

A čo ja s tým?

@anonym_133898 keď nič tak sa nevyjadruj len dom reaguvsla na ten tvoj komentár kde naznacujes že študenti robia len to jedno a reagujes odveci na celý problém

anonym_133898
25. okt 2025
@sova7

@anonym_133898 keď nič tak sa nevyjadruj len dom reaguvsla na ten tvoj komentár kde naznacujes že študenti robia len to jedno a reagujes odveci na celý problém

@sova7 a just budem reagovať 😂😂😂 áno, ide o nedozretých študentíkov

greta2017
25. okt 2025

"Mamke chybas..."....? WTF!? PRE BOHA ZIVEHO dievca utec a co najrychlejsie...toto bude este veeeelice zle ak s tymto by si vhupsla do manzelstva

sova7
25. okt 2025
@anonym_133898

@sova7 a just budem reagovať 😂😂😂 áno, ide o nedozretých študentíkov

@anonym_133898 reaguj. Ty sa prezentujes svojou hlúposťou

anonym_133898
25. okt 2025
@sova7

@anonym_133898 reaguj. Ty sa prezentujes svojou hlúposťou

@sova7 Podobne aj ty v inej téme.

danica2711
25. okt 2025

@anonym_autor dievča, utekaj. Tento mamičkin synáčik tú pupočnú šnúru neprestrihne nikdy, keď to za 23 rokov nedokázal

sidicek
25. okt 2025

Takto nekontrolujem ani 10r dieta ked je u kamaratov 🙂

tykat
25. okt 2025

@anonym_autor a to ma chalan ten mobil implantovany do ruky? Ved dojdete k vam, mobily na ticho, odlozit v chodbe na policku hotovo.

vilma7
25. okt 2025

A ma mama aj ine deti alebo len jeho?
A on je neschopný vypnúť telefón a venovať sa tebe?

domkakvet
25. okt 2025

@anonym_autor ak nevies ako dopadne vztah s mamickarom, tak je tu o tom viac diskusii. Ti maju zenu iba na sex, plodenie deti, nikdy nebude zalezat na tvojom nazore a podobne. Ak sa ti teraz venuje, je to iba hra na dosiahnutie jeho cielu.