Problémy so svokrou
Dobrý deň, včera sme boli s frajerom u mňa a celý čas mu mama vypisovala, kedy príde domov, kde je a podobne. Napísal jej, že je u mňa, ona jemu že “ ok…” … cele 4 h čo sme boli spolu, tak namiesto toho aby sa venoval mne, vypisoval mamičke … Urobili sme si parky, znova mu píše “ kde si, už si mal byt doma, mamke chýbaš “ napísal jej že ideme jest parky a ona znova “ parky mame aj doma “. Neviem, či ma so mnou nejaký problém, ale synatora ma 24/7 doma, pomáha.. nie je to tak, že sa fláka so mnou a kašle na povinnosti. My dvaja sa vidíme raz-dvakrát za týždeň, niekedy ani to, pretože mám veľmi malo času. A už keď sme spolu, tak mu stále vypisuje. Vidno aj na ňom že už mu to je nepríjemne. Ako sa mám k tomu postaviť? Veľmi ma to vytáča ..
@anonym_autor Ona nemá manžela že sa tak upla na synov a nevšimla si že už sú dospelí a nie malé deti?
Mala si bratovi napísať správu že sexujete nech neruší 🙂
@anonym_autor Ona nemá manžela že sa tak upla na synov a nevšimla si že už sú dospelí a nie malé deti?
@anonym_4f604a ma manžela práveže a celkom v pohode spolu vychádzajú. Tak neviem kde sa stala chyba 😅
Je aspoň samoobslužný? Vie si nabrať na tanier, za sebou umyť riad, upratať? Niečo sám vymyslieť pripraviť zorganizovať?
Je aspoň samoobslužný? Vie si nabrať na tanier, za sebou umyť riad, upratať? Niečo sám vymyslieť pripraviť zorganizovať?
@anonym_4f604a toto hej, ale vymyslieť a zorganizovať niečo nevie
@anonym_autor Vždy to môže ignorovať, vypnúť si zvonenie a dovi dopo maminka. Tak to robí väčšina mladej generácie.
@anonym_4f604a 😂alebo sa jej opytat ci jej jebe uz na hlavu

A ma mama aj ine deti alebo len jeho?
A on je neschopný vypnúť telefón a venovať sa tebe?
@vilma7 ma aj druhého syna, ten ma 20. Okolo toho tiež skáče ako okolo malého chlapca a ešte ho aj nazýva prezývkami ako by mal 5, ale sak oki, veď je mama.. neviem, či mu tak isto vypisuje ako môjmu frajerovi, ale viem, že sa k nemu správa ako k malému..
A myslím, že vypnúť telefón schopný nie je, pretože sa stalo, že mame neodpisoval, tak mu začala volať a keď sa nedovolala jemu, volala mne ( obaja sme vtedy boli v kine, mali sme telefóny na ticho ). Asi si myslela, že ju ignorujeme tak začal potom volať jemu jeho brat a keď nevyslo, jeho brat volal a písal mne že mu mám odkázať nech zavolá mame 😅