icon

Problémy so svokrou: Ako riešiť časté konflikty

Dnes o 13:32

Ahojte, máte aj vy problémy so svokrami? Neustále je niečo zle, hodnotí, komentuje, sudi, myslím skrz toho, že som iná ako ona , niesom domáca gazdinka ako by chcela. Ale syn môže vsetko..Neviem už ako to riešiť, lebo čochvíľa pretečie pohár a pohádame sa asi.

Strana
z2
merkelica
Dnes o 17:49

@anonym_autor tak sa pohadajte, prejde burka a bude klud. Mozno

letfenixa
Dnes o 18:29
@anonym_autor

@letfenixa a sú s tým všetci ok? 😁

@anonym_autor kto všetci? Ich vec je to, mne je to úplne jedno.

anonym_38966f
Dnes o 18:39
@anonym_autor

@anonym_38966f a nikto z rodiny sa nesťažuje že nevarí? Ja tiež varím minimálne, viď príspevok vyššie. Keď je treba spravím nejakú rýchlovku ako palacinky, lievance na výlet.. aj to svokra okomentovala že nič moc ( nesypem tam toľko cukru ako by si priala)...

@anonym_autor nikto.ale myslime si s mamou svoje.. maju dieta.. bude vyrastat na donaskach? Ste lenive! Ja stiham vsetko. Varenie, pecenie, domacnost, vylety, bicykle, zmrzliny, sex, ... mne zalezi, co doma jeme..

anonym_38966f
Dnes o 18:39
@muzula

@anonym_38966f a tvoj brat prečo teda nenavarí, keď je zvyknutý na domáce do tej miery, že mu musíte posielať jedlo?

@muzula pretoze na tie donasky zaraba.. 🤦‍♀️

anonym_38966f
Dnes o 18:41
@anonym_autor

@anonym_63ed8a povedala som že vari muž raz týždenne na víkend. A ja riešim doma všetko ostatné. Či , niečo sa ti nepáči ešte?

@anonym_autor ze si leniva.. urcite nastajlovana moderna matka, ktora radsej riesi svoj vyzor ako kuchynu a umyvacku🤦‍♀️😆 jasne, ze to svokre vadi.. ked vidi, ze zijete na suchych vecerach a aj to dieta na polotovaroch abo kupenych s*ackach🤦‍♀️😞

anonym_38966f
Dnes o 18:42
@anonym_1522dc

@anonym_38966f nedávam ich ani rodičom. Svoje deti si vychovali, moje si vychovavam ja. Aj tak majú či svokrovci, či moji už 70rokov, majú čo robit so sebou, nie ešte vnúčatá im dať. “Dnešná nevesta” je už pomaly 28rokov vydatá. Ale ďakujem za tu “dnešnú nevestu”.🙈🙈

@anonym_1522dc tak dospele deti asi nebudes davat dochodcom🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_b6fe8c
Dnes o 18:53
@crazy_cat_lady

@anonym_autor neznasam takyto alibizmus.., ved ona to tak nemysli, ved ona uz je taka..., no asi by som priatelovi oznamila, ze pri najblizsom vycitani si to s drahou svokrou vykomunikujes.. a asi aj viem, na koho stranu sa postavi tvoj drahy :D

@crazy_cat_lady bože, to by bolo srandy poslať svokru priamo do .... a potom s úsmevom mužovi povedať, Ja už som raz taká 😀

anonym_f2848c
Dnes o 19:29

@anonym_autor Problém tvojej svokry a veľa ďalších svokier je, že nepoznajú svoju hodnotu.A to vnútorne bolí.A aby utisila tú nepríjemnú bolesť používa " analgetiká" - kritiku,buzerovanie,komandovanie, ponižovanie,zlahčovanie,urážanie a pod.
Vtedy keď svokra nevestu poníži,tak má nachvíľu pocit, že je" viac" ako nevesta, že má hodnotu.A na malú chvíľu tá vnútorná bolesť prestane.

Ale potom príde bolesť znova a svokra na utisenie bolesti potrebuje " väčšiu dávku" kritiky, ponižovania a pod.
Treba si určiť hranice a kľudne ísť do konfliktu, ináč to v tebe bude vrieť.
Čiže keď jej niečo povieš bude zle.Ale keď to necháš dusiť v sebe,bude to oveľa horšie.

anonym_3a4fef
Dnes o 20:03

Na jednej strane máte zlý vzťah a na druhej strane na čo sa s ňou o tom bavíš?
A to ide len o varenie?

anonym_ab9f78
Dnes o 22:49

@anonym_autor Odvez ju do lesa, nech si tam posedí.

Strana
z2