Problémy v manželstve: Ako si poradiť s mužom?
Začnem takto manžel pracuje v Nórsku . Máme 2 dve deti 3 a dva roky .Ide o to že momentálne je viac doma ako vpraci tým pádom sme natom horšie aj po finančnej stránke .Ďalším problémom je to že celé dni hra plejko a nejakú hru na internete doslova celé dni nemôžem ísť bez deti niekedy ani na záchod lebo on hra ...keď od neho niečo potrebujem kým hra tak jači pomne lebo on má boj akurát .Ráno mi trošku s deťmi pomôže s obliekaním a to je tak všetko odvedie syna do škôlky potom je celý deň duchom neprítomný .Večer sa mu niekedy nechce ani osprchovať lebo kvôli hre nemá čas tým pádom smrdí v posteli . A už ani nesecujene tak ako predtým lebo hra .
Čo by urobil,keby si mu tú hru vypla a navrhla mu sa zahrať s deťmi, keďže sa mi javí ako ďalšie dieťa? 🙄
@zuzanazu85 vynadal by mi zato
Toto je vtip?
Nie nieje to vtip .
Tak dnes sa to tu hemží úžasnými diskusiami. Nechápem, nechápem, nechápem. Poslať kade ľahšie čo najrýchlejšie. Načo ti je tretie "dieťa", ktoré sa správa ako pubertiak? To nie je manžel.
To ti verím . Aj môj muž hráva hry , no už keď to začal preháňať tak som mu to stopla . Hráva už len večer keď deti spia a ja si idem pozrieť film😄
Prepáč, nechcela som sa ťa dotknúť, ale príde mi úplne šialené, aby chlap uprednostnil boj v PC hre pred reálnym životom.
Pripomeň mu,že sú to aj jeho deti a ty potrebuješ tiež oddych. Koľko má rokov? Pretože mu asi nedošlo,že je už otec a nie chlapec. Alebo ako to moja mamina zvykne...keď dieťa má dieťa 🙄.
A kedy sa vracia naspat do norska? Ako dlho takto funguje?
Určite sú to tie online hry však ako Pubg alebo Call of duty🤦🏾♀️ , ono tiež keby som to mužovi vypla z ničoho nič tak zinfarktuje 😂😂ale hlavne je nepreháňat to lebo človek sa dokáže stať závislým a potom z neho bude len nervózny debil .
Má 32 a teraz je to druhý týždeň ale funguje to tak stále keď príde aj teraz napríklad hra . Vôbec ma ani nevníma nepočúva , takisto keď mu deti robia zle kým hra tak po nich vrieska väčšinou .
@kika147 veď presne ako hovoríš nervózny debil je aj teraz
Chudence deti😌toto pozerat. Maj aspon ty rozum a kopni ho do riti pre dobro deti
U nás to tiež tak bolo , zbalila som seba aj deti a odišla po dvoch hodinách prišiel po nás a odvtedy je to ine
A to zacal robit az po 2. dietati?????? Tento veru doma nepohol prstom ani pred tym ako ste mali deti. Tak preco hned 2 po sebe?? Toto treba vratit mame, alebo do obehu. Kde si to nasla?
Keď som bola tehotná hral ale veľa sne sa hádali kvôli tomu tak prestal ,potom väčšinou len občas hral na telefóne ale to sa ešte dalo , a toto už trvá asi vyše pol roka začal hrať jednu hru a stále dookola ešte aj keď šoféruje to musí skontrolovať.
Odišla by som aj s deťmi...či by si to vôbec všimol a čo by nasledovalo.
Fúha, to je regulérne závislosť... Pozri niečo o nelatkovych zavislostiach a o možnostiach pomoci... A odporúčam aj knihu Hranice v manželstve. Ty si ich musíš nastaviť, toto musí mať nejaké následky z tvojej strany. Skôr, než vás to zničí.
Tvoj muž má vážny problém. Je závislý na hrách. Sadnúť si a rozobrať to spolu. Keď nezaberie, som osobne za ráznejšie riešenia. Potrebuje pomoc.
Naco ti je chlap co sa cele dni hra na pocitaci? Nech si najde pracu na slovensku kde bude musieť ist kazdy den
No hold, mas 3 deti a nie 2...😔
Kopnut do zadku a zacat si hladat pracu na Svk aj ty aj on … alebo ty za nim do Norska. On je viac casu niekde mimo vas, sam, kde je v urcitom obdobi len tma a zima tak sa zacal hrat (ako alkoholik pit) … nema realny zivot, pokial sa nezacne liecit, nic sa nezmeni … on musi sam chciet a uznat, ze ma problem a zaroven byt “vytazeny” realnym zivotom, odide znovu mimo … bude sam tak sa znova zacne hrat
Akože aj môj priateľ si zahrá a ja tiež, ale to je tak hodinka denne max. A keď treba niečo spraviť tak vypne hru a ide. Ja by som sa zbalila aj s deťmi, zatiaľ na víkend a išla, či si všimne ze nie ste doma
To nie je manzel ale idiot. Zbav sa ho.

* nesexujeme aj keď mu dávam najavo že chcem ...on sa pritom rozčuľuje lebo ma boje v hre .