Problémy vo vzťahu
Ahojte potreboval by som poradit. Som vo vztahu uz rok s partnerkou ktora ma 11 rocneho syna a poslednu dobu sa vo vztahu uz naozaj trapim a citim sa zle. Na prvom mieste sa robi len to co chce on, potom co chce robit ona ale ked chcem si najst cas pre seba a svojich priatelov tak je mi to vycitane. Takze radsej nic nepodniknem a cely den len zbytocne presedim doma pretoze sediet za pocitacom a telkou ked maly chce je to hlavne. Stale pocuvam co potrebuje maly a ona ale nikdy ziadna otazka co by som chcel ja. Co sa tyka financii mam tiez pocit akoby som bol povinny prispievat na vsetko zo svojho a nevidim ochotu s druhej strany. Ma podla Vas takyto vztah buducnost ? Dakujem za vsetky seriozne odpovede.
Využívajú ťa,lebo im to dovolíš.Prepáč,ale také "submisívne teliatko" mať doma,tak by ma to ani nebavilo,chlap má byť chlapom.
Je kopec bezdetných žien bez záväzkov, v tomto vzťahu si mimo, ukončí to skôr ako sa budeš cítiť ešte horšie
Sám vieš že takto to dobre nie je
A vy spolu doma nekomunikujete? Prečo čakáš, či sa Ťa niekto opýta, čo chceš Ty? Veď si urob podľa seba. A keď "je Ti to vyčítané", treba to odkomunikovať s partnerkou. Ak jej to nepovieš, ona nevie, že to pre Teba takto nie je v poriadku.
@burn3 tak 11-rocny môže telku pozerať aj bez mamy a jej priateľa za zadkom, skús niečo navrhnúť, pozvi ju na večeru alebo výlet a keď teda nechce ísť s tebou, tak je to asi jasné
Ked to abudeš tolerovať, má to budúcnosť, ked to nebudeš tolerovať, nemá to budúcnosť, ale z tvojho písma jasne vyznieva, že si nespokojný
Má budúcnosť, ale len za podmienky, že sa naučíte s partnerkou spolu rozprávať a navzájom sa chápať. Takto, ako to máte teraz, to fungovať nebude. Vzťah predsa nie je o tom, čo chce len jedna strana (resp. je, ale musí to tak obom zúčastneným vyhovovať).

v momente ak sa pytas ci ma vztah zmysel,vies ze nema🤷♀️