icon

Problémy vo vzťahu

jarkan09
26. sep 2021

Ahojte baby uz sama neviem čo mám robiť ja už vôbec neviem nič nemám to ani komu povedať porozprávať sa o tom proste konec nebaví ma život už dva roky som úplne na dno nevládzem už sták ho života najradšej by som zomrela....vyrospraval svoj príbeh aspoň tú začalo sa to keď som si našla priateľa chodili sme spolu 2roky všetko bolo úžasné milovali sme sa aj rodina sa mala rada všetko bolo super potom som otehotnela viem bolo to skoro ale vek sme na to mali obaja no len moja mama to nechápala a vyhodila má z domu takže som logická musela ísť bývať k nim no zozacatku to bolo super proste viete jak mali sme sa radi a fungovalo to no potom časom sa to zhoršovalo stále jeho mamine všetko. Na mne prekážalo všetko komentovala stále nadávala ohovarala a nahockovala aj môjho muža proti mne stále no ja som to tak trpela muž pracoval stále lenže to taký mamin manzacik že jak mama piskla ta to spravil peniaze investoval do avoj j rodiny proste vob c neodkladal mne alebo bábätku že spolu budeme žiť vôbec len im no nič nemala som kam ísť mama ma nechcela tak som to trpela no po pôrode prišla za mnou mama že či by som nechcela bývať u nej aj s manželom (som jedináčik) ja som chcela protoze to tam bolo peklo no on nechcel lebo jeho mama nechcela takže stoho nebolo zase nič proste keď som niečo chcela ja jeho mama sa do toho vložila a potom stoho nastala veľká hádka s ktorej mňa vyhadzovali preč pretože som nemala kam ísť no tak som bývala stále u nich aj s malou do teraz malú majú no ale niesom tu sama mám ešte1 švagrinú ktot u tiež býva a ešte jednu to katastrofa tu nerozumie si Chyby hádžeme jedna na druhú a babetko mám len ja takže viete Jake pohľady dávajú a komenti na mnaa už som to nezvládala a musela som poslať muža do zahraničia aby mohol zarobiť viac a aby sme už stáde mohli ísť preč no čoon pracuje pri môjmu otcovi otec sa o neho stará ako o svojho vlastného syna ale ja tu schytavam všetky nadávky kvôli tomu že som ho tam poslala a ešte pracuje po 2mesiace a aj tak ho dokáže nahuckat aby ma sa somnov hádal peniaze musí investovať do nej a mi šetríme už dva roky a máme mizerné 6tisix porisla som ho na podnájom už máme môžme si dovoliť on nie on šetrí na dom pretože tam chce aj svoju mamičku ja neviem už ako ďalej je toho viac ale to je veľa už aj pre iných poraďte mi vážne som zúfalá
a doma je len na 1tyzden tak doká muža.Ahrani

Strana
z2
jarkan09
autor
27. sep 2021

@0silvia0 nie mesačne .. týždenne

haley7897
27. sep 2021

@jarkan09 kde v zahraničí pracuje? Nebolo by lepšie ísť za ním a usadiť sa mimo takéhoto toxickeho prostredia?

jarkan09
autor
27. sep 2021

@haley7897 v Čechách on tam je s otcom na ubytovni

haley7897
27. sep 2021

@jarkan09 vy potrebujete priestor len pre vašu rodinu. Toto je strašne toxické aby ti jeho matka takto odoberala kompetencie a finančne ta vydelovala. Problém je, že ak posiela 400e mesačne do nenávratna matke, šetrenie vám bude trvať veky. Verím, že za oných vyhodených 400e by ste vedeli nájsť niečo skromne 1-2 izbové kde budete s kľudom ďalej šetriť, pripadne splácať hypotéku (?). Potrebuješ minimálne vyhliadku na zmenu, takto sa nedá žiť. Ak nebude chcieť, naozaj by som to riešila po vlastnej línii - odsťahovala sa a vyžiadala výživné oficiálnou cestou...

mariejenka
27. sep 2021

@jarkan09 mama ta súdi,ze mas bieleho muza?ak si napoly romka,tak tvoj oco je biely,ci mama,ako v podstate je to jedno,kto,ale ide tu o princíp. Ste vôbec zosobášení?
Koľko máte rokov? Inú radu ,ako tu, že musíš partnera, otca tvojej dcéry, presvedčiť, otvoriť mu oci! Ze on dava 500€ jeho matke na domácnosť kde ziju jeho bratia,svagrine,tebe a vasej dcérke da stará 100€. Oki treba prispieť, nepoviem nič, ale tebe ma poslať muz €, ty dst svokre za Vas dajme tomu 200€, veď užívaš vodu, elektiku,teplo,wifi...
Baba okráda vlastného syna,vnucku! Tak to je.

0silvia0
27. sep 2021

@jarkan09 ano, 500 týždenne, pochopila som, len som to zle napísala. Naozaj keď pošle za mesiac matke 2000 euro, z čoho chce stavať dom?

jarkan09
autor
27. sep 2021

@haley7897 každý týždeň posiela po 500€

haley7897
27. sep 2021

@jarkan09
@0silvia0 oh wait what?!?! Týždenne? Jeho matka je parazit jak vyšitý. V sekunde by musel prestať alebo by ma nebolo 😨

jarkan09
autor
27. sep 2021

@mariejenka mama je biela otec róm ako ked majú nervy tak mi tak aj nadávajú sme zosobášení ja mám 21 on 25

haley7897
27. sep 2021

@jarkan09 máš predstavu kam tie peniaze vlastne jeho matka dáva? Lebo to je vcelku solídny bonus k vlastnému príjmu...

terina25
27. sep 2021

@jarkan09 tvoj muz posiela svokrr mesacne 2000 eur?😳🤦

haley7897
27. sep 2021

@jarkan09 ako nadávajú?!? To je úplne neakceptovateľné. Je mi to ľúto, ale toto naozaj treba ukončiť.

0silvia0
27. sep 2021

@jarkan09 musíš sa vážne porozprávať s tvojim mužom. To keď svokre posiela jej muž toľké peniaze, tvoj muž toľké peniaze, čo s toľkými peniazmi robí? Svokra pracuje?

jarkan09
autor
27. sep 2021

@haley7897 áno preto som ho tam poslala pretože sa tam dá zarobiť a by sme si mohli dovoliť vlastný dom lenže on neje vôbec vďační somnov nepíše vôbec aj doma taký bol málo kedy sa somnov bavil a keď niečo bolo malej tak sa pital svojej mamičky

haley7897
27. sep 2021

@jarkan09 to je mi veľmi ľúto. Takto sa ale k tebe správa ako k babysitterke. Aj to otrasne platenej. Peniaze možno zámerne posiela matke a odkladá si len na vlastnú buducnost. Máš pocit, že ma záujem o vás ako rodinu. Alebo mu vyhovuje že je mimo domu. Nevyznieva to ako funkčný vzťah

jarkan09
autor
27. sep 2021

@haley7897 Ona poberá aj opatrovatelsky na otca svojho a aj jej muž pracuje no do svojej domácnosti kupuje si čo len chce

haley7897
27. sep 2021

@jarkan09 aký má naňho nazor tvoj otec. Predsa len s nim trávi aspoň nejaký čas

jarkan09
autor
27. sep 2021

@haley7897 tak oni si sami začínajú hádku oni sú tak naučený že Ked som zadu v izbe tak zatvoria dvere a v kuchyni kričia nadávajú že napríklad som zle oblečená že mám špinavé legíny ale to on jedla no ja sa prezleciem ale oni jak už začnú hádku ta všetko do toho pletú že to preto lebo som romka a tak

haley7897
27. sep 2021

@jarkan09 začni prosím hľadať cestu preč odtiaľ. Žiješ s rasistickymi nevyzretymi parazitmi. Nielenže trpis ty, ale príde čas keď toho bude tvoje dieťa svedkom a pripadne sa tak začnú správať aj k nemu. A tvoj muž nieje o nič lepší, inak by to netoleroval. Skus sa pls poradiť v právnej skupine alebo ak máš s kým aj osobne aké sú tvoje možnosti. Hlavne finančné. Je mi ľúto v akej si situácii, ale ver, že je vždy cesta von. Zďaleka to nieje neriešiteľné, len treba premyslieť a spraviť prvý krok.

jarkan09
autor
27. sep 2021

@haley7897 no momentálne mám na účte 6 tisíc sú to moje nasporené peniaze no neviem že kde mám začať a ako fakt

0silvia0
27. sep 2021

@jarkan09 nájdi si podnájom, alebo choď k rodičom, ak vychádzate. Ak muž stojí o vašu mladú rodinku, príde za vami.

haley7897
27. sep 2021

@jarkan09 verím ti, preto je dobré sa s niekym poradiť. Myslím ze na slovensku existovalo aj bezplatné právne poradenstvo, mohli by ta skôr nasmerovať. Ale je tu na mk aj skupina kde odpovedajú právnici. + by som si na tvojom mieste odtiaľto stiahla aspoň fotku aby ťa tu náhodou nenašli. Naplanuj si co chceš robiť. Ak niesi v nebezpečí, nemusíš sa chaoticky zbaliť a ujsť dnes, ale pre vlastné dobro a zdravie potrebuješ na tom začať postupne pracovať. Uvidíš, bude sa ti hneď dýchať ľahšie keď budeš vidieť svetlo na konci. Najhoršie je nevidieť zmenu k lepšiemu v budúcnosti. Určite by som sa zdržala toho aby som im napríklad v hádke nechtiac vykricala, že chcem odísť. Buduj si ďalej vlastne a keď to bude možné, odíd.

lenuska333
27. sep 2021

@jarkan09 určite by som vzala dcéru a išla k mame nepočúval by som manžela keď ma chceš prídeš za mnou ak nie dovidenia neviem koľko má dcérka rokov nechala by som pri mame a išla do prace ale určite by som sa tam nevracala a on nech si žije s matkou ta tebe urobil dieťa a peniaze dáva matke no toto by som nedovolila radšej by som ho nechala nech ho ľúbim ako kolvek

didi2102
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2