icon

Problémy vo vzťahu

lenus3111
11. aug 2016

Som zúfalá s partnerom mám trojmesačného syna počas tehotenstva a po narodení som bývala unho! Už dlhší čas máme vo vzťahu problémy a teraz to došlo až ktomu že má vyhodil že už somnou nechce ďalej žiť! No problém je vtom že ja nemám kam ísť a nemám ani žiadnu rodinu ku ktorej by som mohla ísť tak teraz sa už pomaly dva týždne presúvam po kamaratkach a tam kde sa dá! On chcel nech mu neham malého a nech sa zatiaľ sama zariadim a kedykoľvek ho mozem navštíviť ja som to už ale nezvládla a včera som mu ho teda odniesla a teraz už nevládzem ani žiť bez neho! Rozišiel sa somnou preto že som ho kontrolovala a upodozrievala a koli tomu sme sa ustavične hádali ale nakoniec vyšlo najavo že to bola pravda podvádzal má dokonca prvý deň ako ma vyhodil si zobral níaku zenu ku sebe a ráno som ju stretla ako odného vychádzala oblečená v mojich šatách a v kabelke mala zabalené ďaľšie moje oblečenie a obuté moje topánky!ja neviem čo ďalej chcem len svojho syna ale nemám snim kam ísť a keď si to požiadam na súde tak ho dajú určité jemu lebo on má veľký rodinný dom a vie ho zabezpečiť! Som už na pokraji zrútenia neviem ako to mám zvládnuť ak sa to vôbec dA

pribinak
11. aug 2016

V BA mas krizove centra pre matky s detmi: Majak na Ksrpatskej, Brána do života v Petržalke,,Dúha, Repulus tiez v Petrzalke, Náruč zachrany na Fedakovej

To, ze ma dom urcite neznamena, ze mu dieta zveria. Zajtra chod na urad prace, kuratorky ti pomozu spísať predbezko a vyzivne a styk

dominika6
11. aug 2016

@lenus3111
Nemas kde byvat,z coho zit, ale na nete si...a to ani dieta nekojis?..
Nemas rodicov,surodencov?
Ci sa zas niekto rano zobudil aby si tu prdel robil?

pribinak
11. aug 2016

@dominika6 je to dost možné, lebo je to nový nick, ale mozno si o par dni prečíta tuto diskusiu nejaka zena co ma fakt problem a nájde nejake užitočne info

dominika6
11. aug 2016

@pribinak
Toto tak blba kombinacia problemov ze to ani nevymyslis

panuzasny
11. aug 2016

Tieťa mu vezmi, nájdi si azilový dom, kde sa za čas ubytujete, potom rieš ďaľšie veci.

mihula
11. aug 2016

@lenus3111 ako že nemaš kam íst?ved si hadam niekde vyrastala.Mama otec,surodenci,teta....či?

anatalia77
11. aug 2016

@mihula presne tak

obsadenemeno
11. aug 2016

@lenus3111 vsetko sa da zvladnut, ked sa chce....

mysicka36
11. aug 2016

No jasné 😎 a teraz tú o červenej čiapočke.

charlie1980
11. aug 2016

Z MK sa stava riadne smetisko novozalozenych nickov a historiek.
Odkial vies, ze v kabelke boli zabalene tvoje veci ? Kto jej pozeral do kabelky...? Nebodaj sused isiel skontrolovat obsah kabelky ? Kto sa stara o 3.mes dieta ? Priatel nepracuje ? Prip.svokra ako to zvlada ? Alebo ma opatrovatelku a priatel pracuje...? Ci ako ?
@lenus3111

svetluska82
11. aug 2016

@charlie1980 az do historky s oblecenim som mala tendenciu verit tejto historke 😒

charlie1980
11. aug 2016

@svetluska82 Jaj, vidis ako nepozorne citam 😁 Ona sama ju stretla rano s jej oblecenim 😁 Mno, tak to je odvaha, teda. Kazdopadne, Kon sa uz pomaly neda citat, lebo je to tu zaspamovane nedoveryhodnymi uzivatelmi, vymyslenymi historkami, uchylkami, mali by admini podniknut nejaky sposob ako to riesit

krajcikovad
11. aug 2016

Dobrý blud... čím ďalej , tym lepšie a zaujímavejšie témy, palec hore MK 😂😂😂

moonlight1210
12. aug 2016

@lenus3111 tomuto brigadnikovi by som na mieste dala Dohodu o ukonceni DoBPS. prvy pribeh a take amaterske chyby.

yonce
12. aug 2016

@dominika6 ja tiez pozeram ze ci to mam brat aj seriozne vazne alebo ci si naozaj stojim na kabli 🤐