icon

Prosím o radu...mám sa rozviesť?

14. feb 2020

Ahojte už som to tu písala ohľadom manžela, ktorý nie je nikdy doma a stále chodí k rodičom.Začalo sa to ešte viac stupňovať. Ked ide do dennej tak ide od nás o 16.30 domov k rodičom príde o 17.30 celý čas je s nimi doma a potom tam aj prespí.Na druhý den ide do práce v práci je celý čas a ku mne príde až večer o 20.00. Ked ide do nočnej tak ide od nás o 16.00 aby stihol isť domov a z domu ide do nočnej po nočnej ide zasa domov k rodičom a ku mne a malej príde až o 16.00.Povedala som mu nech si dá žiadosť do práce ku nám bližšie tak nechce.. presťahovať sa bližšie k práci nechce lebo nechce brať úver. Tak čo zostáva mne? Rozvod alebo sa zmieriť s tým?

autor
14. feb 2020

@dadus_ka ano ja si tiež myslím, že mu chýba sloboda, aj mne chýba lenže už máme dieťa takže inak k tomu pristupujem.

autor
14. feb 2020

@stela01 nepáči sa mi,že takto reaguješ ved sa tu nemusíš zapájať, nie každý ma také šťastie ako ty! aj keby som tu urobila aj 100 takých tém tebe to môže byť jedno, alebo ťa z toho bolí hlava ?

autor
14. feb 2020

@karolinakr prosím? tebe je čo?? zato že niekto napíše inú diskusiu tak prečo si myslíš že to píšem ja? :D že mame ukazuje on učty? neviem kto to písal ale ja nie.

autor
14. feb 2020

@majka_skvela jeho mame som raz vravela že stále je pri nich a tu je malokedy ona povedala, že on sa musí vyspať že je to náročné chodiť do práce, a že to si mam ja riešim s ním. ešte ona urobila z toho hádku, že ako som si ja dovolila ju tým zaťažovať

eliska13
14. feb 2020

Dobre Stela napísala.On nechce menit nič on problém nevidí chodí do práce, zarába, neflaka sa.... takže niečo musíš zmeniť ty, lebo ty nie si spokojná.Co to je už na tebe.... chyba Ti doma, zvládaš to tie dni čo je preč, ak áno nechaj ho tak, keď je doma a pomôže, ide s dieťaťom von, nakúpi a pod....

autor
14. feb 2020

Jeho rodičia ho v tom podporujú, lebo tiež mu vravia, že je lepšie nech sa vyspí a tak cestuje k nám ....

stela01
14. feb 2020

Hlava má neboli ale oči . Či baví tá sa sťažovať ?

Inak svokra ti dobre povedala či ona má riešiť tvoj problém ? Nemáš kamošky na sťažovanie ?

Cestuj s ním .

leonka10
14. feb 2020

Zažila som to. Chodil do prace 30km a preto byval u rodicov, chodil domov kazdy den. Po par mesiacoch raz a tri dni a neskor dvakrat tyzdenne.Po neakom case chodil domov uz len na pol dna za tyzden. Zistila som, ze ma cely cas podvadzal a pol roka po rozchode sa ozenil. S tym, ze s milenkou si planovali buducnost poza moj chtbat dlhsi cas

autor
14. feb 2020

@lubina to som urobila volala som jeho mame a ona z toho urobila velku hádku, že to si máme riešiť my, a nie ju zaťahovať do toho,ale ona súhlasi s tým aby po nočnej spal tam lebo je to pre neho nebezpečné aby nedostal mikrospánok atd, ona proste ho v tom podporuje.Ona ani nevidí alebo jej sa ani nezdá že je tak často doma, praveže ona mi povedala, že on je málo doma.A že prečo by som mu ja mala zakazovať aby chodil k nim domov.

autor
14. feb 2020

@panda21 Svokra je praveže rada, že on tam chodí, a ona ho v tom podporuje, že nech sa vyspí a napapá a potom ma isť k nám. Mne je tiež divne že jej nevadí že ľudia vidia ho tak často doma... ved je ženatý

blunka
14. feb 2020

Načo sem píšeš tretí raz rovnakú diskusiu ?
Rozum sa mi pozastavuje nad tebou.
Mne prídeš už vadná ty. Ako však poradím sa raz, fakt maximálne druhý raz, stale to budú rovnaké odpovede. Niečo mi vadí, tak konám.
Ty si len taká chronická sťažovateĺka a tvoj muž má tvoje dohováranie asi tak u prdele ako ja po tretej rovnakej diskusii.
Podĺa mňa mu už len lezeš na nervy s tým.

autor
14. feb 2020

@stela01 ale ty to nemusíš čítať, ja ťa nenútim do toho. chod si žiť svoj rozprávkový život 🙂 a ty nemáš kamošky ?

stela01
14. feb 2020

Jasne , že mám . A aj svokru ... aj muža aj deti aaj rada cestujem .

autor
14. feb 2020

@blunka nepíšem sem tretí krát rovnakú diskusiu ale 2x a teba z toho tiež bolí hlava?? ved tu nepíš, ak ti to vadí.Som nevedela že niektoré koničkárky to tak obťažuje ak niekto napíše 2x, tak si počkaj na iný príbeh ktorý budeš mocť čítať, možno niekto napíše niečo iné, podla tvojho gusta. ty vadna.

autor
14. feb 2020

@stela01 aj vela fantázie 🙂

stela01
14. feb 2020

Samozrejme
A ty máš čo ? Či to už sme si tu 2 x prečítali .
Teraz si evidentne sama však že ?

autor
14. feb 2020

@stela01 ešte mam aj niečo čo ste nečítali 🙂 ale to si nechám pre seba🙂 evidentne ťa nechám hádať 🙂 neprezradím🙂

eliska13
14. feb 2020

Ok nech tam spi po nočnej.Naco tam ide spať pred dennou?koľko x do týždňa je tam nápis celý rozpis.Mama nechce byť zla, tak to hodila na teba nech riešiš.Oni sami ho v tom podporujú, aby tam spal a potom sa hrá na neutrálnu.Keby rodičia bývali inde ako by to robil?zmenil by prácu?je tá robota taká top, že sa bráni ju zmeniť?v inom si rozumiete neodpovedáš na vsetko😀

autor
14. feb 2020

@leonka10 fuuu nezávidim ti. ale ten môj fakt chodí domov k mame.

lenka2710
14. feb 2020

Milá dobrota, môj ide do roboty ráno o pol 6, do roboty hodina a pol, večer konci v zime o 16 a v lete o 18, plus hodina a pol cesty naspäť a to robí na stavbe ci prší, alebo je vonku 35 stupňov
V zime je na totalku tma, aj ráno aj večer!
A sam mi povedal, že chvalabohu, že nechodi na týždňovky, takto aspoň vidí každý jeden pokrok co mala spraví a co nove sa naučí!
Podla mňa je na vine aj jeho matka, lebo ho v tom podporuje a nepošle ho za rodinou!
Ja by som to nezniesla, aby bol viac u rodičov ako so mnou a dieťatu by sa nevenoval alebo len minimálne! A potom sa bude sťažovať, že ho mala nechce a ze si ju tak ty naučila, aby ho nemala rada! A vyjadrenia, že matka je na DOVOLENKE mi trhajú žily, toto neznášam a nech sa na mňa nikto nehnevá, ale nechaj mu malu na pár hodín a ci si bude myslieť aj ďalej, že ty si na dovolenke! A to nieje len o tom ze hrať sa s dieťaťom, ale aj všetky domáce práce do toho! A takisto neznášam, keď muž povie, že on to s dieťaťom nevie, tak nech sa naučí, aj ty si sa musela všetko učiť, nenarodila so sa už ako super žena a super matka 🤦‍♀️

autor
14. feb 2020

@eliska13 tak rozpis ti tu písať nebudem kedže niektorým ženám to tu vadí že som založila 2x tu istú diskusiu, radi by niečo iné videli no bohužial. viem ti to tak napísať že nieje doma aj 29 hodin z toho robí 12tky, tak vieš kolko je pri mame .... Robí denne a nočné meniť sa to nedá v ich práci.

blunka
14. feb 2020

V podstate opakovanie toho istého je už obťažujúce, je to SPAM.
Prajem krásny ďalší život osamote, aj ja by som išla radšej ujsť od teba k rodičom.

autor
14. feb 2020

@blunka ak ma niečo obťažuje tak to nečítam🙂 ja ti prajem to isté čo ty mne🙂 pekný den

autor
14. feb 2020

@lenka2710 ja si tiež myslím, že keby ho mama viedla k tomu aby bol pri nás tak by bol, lenže ona ho v tom podporuje ... asi tak

blunka
14. feb 2020

@stela01 nezabíjaj s ňou čas, sprav si pekný valentín s mužom. Ja tiež tu len čakám na svojho, robí do 17:00 a o chvíĺu je doma. Nechajme ju nech si tu osamelá žena vypisuje 😂.
Komu niet rady tomu niet pomoci.

eliska13
14. feb 2020

Vieš mne je to smiešne môj muž chodí raz do týždňa do Poľska 450 km celý deň robí vstáva 04 a večer chce ísť domov pritom by mu zaplatili hotel.a tu sa prežíva hodina cesty po nočnej.Dufam, že nie je chirurg na ktorom zavisi druhý život je to rozmaznany fagan.Mama ho ofukuje ako keby bol svätý.Nech si otvorí okno, zapne rádio, keď sa bojí mikrospánku.Ale budiz nech po nočnej sa vyspi, ale také reči, že musí k rodičom, lebo po tme sa bojí šoférovať by som ho vysmiala

autor
14. feb 2020

@blunka hm, zato že nemám muža doma to neznamená že nebudem mať valentína 🙂 ved mam čas na milenca 🙂))

eliska13
14. feb 2020

Spi tam aj po dennej či ide domov?takže, ak dobre chápem spi tam pred dennou a po nočnej?či ešte aj pred nočnou ich ide pozrieť a najesť sa?ja si pamätám tu minulú diskusiu a bol to nonsens.

autor
14. feb 2020

@eliska13 nie po dennej príde domov toto by bol už horor fakt keby tam ostal spať aj po dennej :D

autor
14. feb 2020

@eliska13 no niekedy ked ide pred nočnou tak ich skočí pozrieť takže ano niekedy tak skočí aj pred nočnou ano. ale nie stale