Prosím o radu...mám sa rozviesť?
Ahojte už som to tu písala ohľadom manžela, ktorý nie je nikdy doma a stále chodí k rodičom.Začalo sa to ešte viac stupňovať. Ked ide do dennej tak ide od nás o 16.30 domov k rodičom príde o 17.30 celý čas je s nimi doma a potom tam aj prespí.Na druhý den ide do práce v práci je celý čas a ku mne príde až večer o 20.00. Ked ide do nočnej tak ide od nás o 16.00 aby stihol isť domov a z domu ide do nočnej po nočnej ide zasa domov k rodičom a ku mne a malej príde až o 16.00.Povedala som mu nech si dá žiadosť do práce ku nám bližšie tak nechce.. presťahovať sa bližšie k práci nechce lebo nechce brať úver. Tak čo zostáva mne? Rozvod alebo sa zmieriť s tým?
@eliska13 napríklad robí utorok, ide pondelok o 16.00 k ním takže od 17.00 je už pri nich doma tam prespí celú noc a ráno vstáva do práce a v práci je celý den a mne príde až utorok večer domov, takže ja ho nevidím od pondelka od tej 16.00 a príde mi utorok večer o 20.00 takže hovno s dieťatom pomoze asi tak.
@blunka nemusí, zato že nieje manžel to neznamená že nieje iný muž :D :Dmne je luto teba že ten tvoj ešte nedošiel :D
Asi budem hovoriť za ostatné ženy keď poviem, že nikomu nevadia 2 témy. Ide o to, že si raz pisala už sem a nepoucila si sa a ani si nedala na rady. Si pevne rozhodnutá to teraz zmeniť? Je tu vela žien čo sa príde iba vystazovat a keď dostanú rady, seru na to, a potom sa o mesiac znova sťažujú a zasa hľadajú odpovede na otázky. Tu ide o princíp, že aj keď sa niekomu poradí, autorky sa vyseru na to, a potom založia ďalšie 3 témy, kde opakujú to isté.
Ide o to, či si sa proste prišla vyžalovať ale nič s tým nerobiť, alebo dáš na naše rady.
Zober malú a choď s ním ku svokre. A rob to tak stále keď bude odchádzať skôr z domu. Ak chce mať pokoj od vás a nebude ho mať ani u rodičov tak bude radšej "trpieť" doma ako u rodičov 🤷
@panda21 ano máš pravdu, lenže niektoré mi radia také veci, že chod a zbaľ sa, lenže to zasa nie je také reálne musíte pochopiť aj mňa. Je jednoduché napísať chod preč zbaľ sa.... Chcem nájsť riešenie, musím niečo urobiť...
@panda21 ano to mi príde ako rozumné riešenie ano. len tam nemáme kde spať ale tak skúsime sa tam pomestiť ale on asi fakt zošaleje :D lebo si nebude mocť oddychnuť.
Ako ti písala, pobal dieťa a chod s nim, povedz ze aj ty ideš s nim a budeš ho tam čakať a pôjdete domov spolu, no nech to trafí šľak a nech je s dieťaťom aj babka s dedkom
@lenka2710 dobre skúsim tak spraviť, uvidíme čo z toho bude:D
Keď bude niekto niečo namietať tak povedz "nejde hora k mohamedovi, mohamed ide k hore"🤷 buď sa bude manžel venovať malej a tebe u vás doma alebo u svokry. Nemám kde spať? Kúpim madrac ten je lacnejší ako nový byt, a majte tam náhradnú posteľ. Nech ho ak klepne. A ty sa usmievaj a hovor "aj my s tebou chceme byť, keď ty nehľadás riešenia, hľadám ich ja, a toto je lepšie ako úver na byt"
Ja si pamätám keď si tu popisovala svoju situáciu kedysi dávno a čudujem sa, že si ešte nerozviedla.
A možno aj babka s dedkom toho budú mať nakoniec plne zuby a sami ho budú posielať domov, aby si sa k nim zasa nenanominovala 😂😂 no just, keď sa nemôže venovať vám doma ako rodine, tak kľud mat nebude, bude sa vám venovať u rodičov
@panda21 skúsim to tak spravit dakujem.
@vulka ono zasa, on nepije, nepodvádza ma takže hned rozvod?
Ok spravte kompromis a budú všetci spokojní.Pred dennou nech zostane doma a ide ráno z domu a k mame pôjde len po nocnej, aby sa vyspal.Inac už nazoaj nechápem načo tam ide ich občas pozrieť pred nočnou, keď ráno tam bude spať😀ja by som sa tak neponizila, že tam pôjdem aj s dieťaťom a brat ho z pohodlia a budem za stihacku a spať ako v ubytovni.
@lenka2710 ano babku trafí šlak ta sa iba paradiť chce :D vnúča je jej na príťaž
A načo Ti je v takom životnom režime aký má. U nás si mnohé ženy myslia, že muž je vtedy dobrý keď nepije a nehluší deti a ženu. Strašné.
@eliska13 ale vidíš niektoré mi radia to, takže ja to skúsim prečo nie? možno to fakt zaberie.hľadam riešenia..., vidíš niektoré mi píšu že im je ma luto a prečo? peniaze mam muža raz mam raz nemám, k tomu milenca hahahahah
@vulka ono je to strašné ale zasa to ma aj jednu výhodu 🙂 takže tak
@eliska13 ale prečo? ved pojdem s manželom tak čo🙂 a vnúčatko pojde k starým rodičom 🙂
Jasné, že by som sa nerozvadzala, ale nemôže si ani on robiť z rodiny holubnik.Vlastne, keď dobre počítam spi tam raz za týždeň pred dennou a raz po nočnej je to tak veľa?vlastne si raz za týždeň sama v noci doma.A to nech zmení, aby bola spokojnosť a život ide ďalej😀to bude ďalší sralo, ktorý sa bojí vlastnej mamy.Ja som s mojím mužom chodila rok, keď každý deň chodil pre svoju mamu do roboty, lebo tak to bolo vždy.Prve mesiace som nechcela byť za stihacku a hneď mu dávať kazania, ale už potom som nevydrzala, lebo milosť pán potom s mamou kavickoval, najedol sa občas zaspal na gauči a ja doma ho čakala.A to mama bola za 15 min doma autobusom.A to tiež mal takmer 30 r strašne.
@eliska13 viac som s dieťatom sama, lebo ked ide do dennej som sama, potom ked je na nocnej ok to beriem ale potom zasa to vychádza denna takže viackrát to tak vychádza. ach tí muži to je horor. no jeho nebaví sa starať o dieťa. on ju sam ani von nevezme, proste ho to nebaví, nemá k tomu vzťah.
@panda21 Pravdu ti napíšem babka sa rada parádi jej sa nechce hrať s vnučkou, alebo starať sa o vnučku vieš....
Ako to bolo pred tehotenstvom a počas neho? Aj sa ma malú niekto tešil? Lebo takto mi to príde ako nechcené dieťa z ich strany.. Vlastný otec nemá vzťah ku hre s dcérou, vlastná babka radšej pred zrkadlom ako s vnučkou. Podarená to rodinka.. Ešte aby ti nevykricala raz, že si jej syna chcela ukradnúť 😂
@panda21 ano tešil sa na babatko ... že vraj aj jeho rodičia.. vieš oni sú takí pohodlní ľudia ako ti to napíšem, radšej majú drahé dovolenky, oddych, akoby napríklad niečo robiť alebo byť pri detsku. Radšej idu na nákupy do obchodu, alebo na kávu. Ich baví proste oddychovať a nie sa zapodievať dieťatom.Je to ich jedinné vnúča🙂
Ja sa divim, ze mu rodicia na to nic nepovedia. Proste si zvykol na to, na twn komfort, doma nic nerieši...
Toto je co? Nesuhlasila by som. Radšej uver zobrat a ist bližšie k praci.
Zevraj? Ako často ich navstevujete spoločne? Ja som na budúcej svokre videla radosť s vnúčatá už iba tým, ako mi furt volá že čo ešte nemáme a čo treba kúpiť, a bruško hladká, a fotky chce posielať stále, poviem jej že oblečenia máme na rozdávanie a ona sa urazí že jediný vnuk tak si spraví radosť 🤷 a otecko? Ten je furt nalepený na bruchu, stále sonduje a podobne. Aby dospelý ľudia dávali prednosť pohodliu a dovolenkam pred dieťaťom mi nepríde zdravé a aspoň vidno pokom to má.. Babkovci roka 🙈
Je ti lúto že môj manžel ešte nedošiel ?
Že mu trvá cesta z práce 15 minút a dojde vždy do 15 minút.
Áno dobre čítaš 15 minút nie 29 hodín 😀 😀 😀 😀 😀.
Už je túúúúúúú. Aj k kyticou valentínskou 😉.
Vieš chceš sa hrať na vtipnú hrdinku nad vecou, ale každý medzi riadkami vidí len úbohú osamelú zúfalku, ktorá si nevie urobiť poriadky vo svojom živote. To nezakryješ ☹.
Muž s tebou skrátka nechce tráviť čas, to je fakt. A ani ja 😀 s tebou nechcem tráviť čas, lebo za to nestojíš.
Len zabíjaš svojím chronickým sťažovaním čas ostatným ženám tu na koníku, ktoré sa ti už dávno snažili poradiť a zbytočne drali klávesnicu.
Preto si bola upozornená na nevhodnosť spamovania.
Tak, ale vieš, že tak robil a mohla si tusit co Ťa bude čakať.ber to tak, že potom ma celé dni voľno, keby každý večer prišiel o 18 máš to ešte horšie.Bavi, nebaví dieťa je tu.Ked má voľno mu ju daj nech idú von.Aki sú babkovci nerieš nech sedia po kavach oni už deti vychovali.Ani ja nemám takých čo by sa potrhali a také sú aj vzťahy každému sa to raz vrati.Kolko má dieta?

Už mi ťa je len ĺúto, ako si dopadla.