Prosim o radu, manžel sa chce dať na finančné poradenstvo
Moj manzel zacal chodit za nejakou financnou poradkynou.Chodi tam uz asi 4 mesiace najprv mu ponukala svoje sluzby co by mu mohla poskytnut a neskor sa dohodli natom,ze ho zauci aby aj on mohol robit fin.poradcu.Lenze je mi to dost divne lebo posledne dni chodi za nou lazdy den a aj vecer okolo 19 neviem byvaju taky ludia o takom case este v kancelarii?A vcera som mu nasla a
.
Nechcem byť zlá, ale ak si naivná, tak áno, ide len o finančné poradenstvo.
@region ako môže riešiť niečo bez Teba ? veď ak Ste manželia , tak platíte všetko spolu...hypotéku aj poistky (bez ohľadu na to kto by ich z Vás uzavrel). Spoločné prachy z ktorých sa to bude všetko splácať spadajú pod BSM-ko , tak by mi nebolo určite jedno, čo , komu a za akých podmienok budem platiť. Máš plné právo o tom spolurozhodovať!
tak co? Zistila si daco?
😝

Niekedy ked citam co vsetko ludia nakydaju na fin.poradcov....ako vsade,aj tu sa najdu odrbavaci.Ale tak isto aj poctivci...muz to robi vyse 15 rokov,nikdy nehladel ako prve na svoje odmeny,ale na to,aby spravil klientovi dany produkt co najepsie pre neho...v okoli medzi znamymi a rodinou je oblubeny,nikto pred nim neuteka,skor naopak...Mat kvalitneho a feroveho fin.poradcu je jednoznacne vyhodne aj pre klienta.Len si samozrejme treba dobre vybrat 😃