Prsteň po bývalej snúbenici
Čo by ste povedali na to keby ste mali vzťah 1.5 roka a nájdete prsteň po bývalej snúbenici,čo už 7 rokov nie sú spolu.
@terezkaa22 tvoj pripad je este nic....u mna bola realita ze som v minulosti dostala zasnubny prsten ktory predomnou dostala predosla snubenica....to bol taky trapas ze az 🙈 a este ktomu o 4 cisla velky 🤣🤣🤣
@nevenka to je síce pekné ale nie každý ma za 200, niekto má aj za 100 a niekto za 10k alebo aj viac… ja som len reagovala na príspevok, že sme naivne ak si myslíme že snubný prsteň dokáže pokryť splátku hypotéky. No dokáže, dokáže pokryť aj celu hypotéku a za to že ja taký nemám neznamená že iné taký nemajú.
@nnnuuunnn Tak ja dufam,se twm nejaky je.Ale stopila by som ho aj bez sutra 😁
@terezkaa22 ja som dokonca dostala prsteň čo predtým nosila priateľov a bývalá. Bol pekný a vedela som o Tom. Snubný som dostala iný. Nemala som problém nosiť prsten po nej. Dala som ho pekne vyčistiť a hotovo. Potom sme ho nechali v zlatníctve keď sme dali robiť obrúčky.
@viestta to ze isla cena zlata hore neznamena v realite nic len zvysi to trochu obchodnu cenu sperkov ....skor je nevyhoda zlata ze ked sa ho chce niekto zbavit utrzi 1/3 s bozou pomocou 1/2 z ceny za ake tie sperky kupil ...to iste plati pri diamantoch - surove kusocky clovek zozenie uz od 3€, vybrusene mini horsej kvality kol 40€ a tie co bezne su osadene v prstenoch okolo 150-180€....na dnesnu dobu a sustavne zdrazovanie uz abi toto nema bohvie aky obraz hodnoty
@terezkaa22 že sa mu máš prestať hrabať vo veciach 😂
Neviem, je to prsteň, má asi nejakú finančnú hodnotu, jesť to nepýta, tak kým ho každý večer nebozkáva pred spaním, tak by som to neriešila.
A lepšie že mu zostal po exke prsteň ako genitálny herpes 😃
Ako vies ze to je jej ? Nie je nozne ze to kupil teraz pre teba. ? 7 rokov nie su spolu urcite ho nema z mega lasky k nej len to mohla byt draha osobna vec ktorej sa Nevie zbavit. Ved sa ho opytaj ..
@terezkaa22 Vyskúšala by som ho a čakala kedy príde na mňa rad a požiada ma o ruku.Mozno jej ho nikdy nedal.A ako čo ho má vyhodiť?Ja mam dva snubne prstienky po bývalých a nosím ich ako klasické prstene.Kedze oni sú bývalí a prsteň je vec,tak ním nemám absolútne žiadne citové spojenie.Niektore ako fakt vyrobíte z komára somára.Mat tak vaše problémy a možno aj plat...
@terezkaa22 a co mal s nim urobiť? Vyhodiť, predať?To vôbec nerypem, len fakt sa pýtam, že čo podľa teba by mal s takým prsteňom spraviť.
Chlapi také veci vôbec neriešia, pozerajú na to inak ako ženy. Pre neho je to len prsteň, nič iné
Ja napríklad som u nás v kuchyni (bývame zatiaľ u svokry) nasla riady po bývalej, v skrini nejaké šatočky hej dieťaťa ostali, hračky, dokmca aj jej topánky v botniku som našla.
OK,nie je to to iste nie je to prsteň, ale tým chcem len povedať ze aj toto mohol oveľa ľahšie vyhodiť, ale jemu to ani nenapadlo, veď su to len veci.
Asi nic. Ako co s nim mal spravil. Ono chlapi beru proste niektore veci inak. Je to pre neho len vec a mozno si myslel, ze ho teda este nejakej da 🙂 Proste nerob zbytocne paniku tam, kde podla mna nie je
Ja som našla, vlastne mi po čase sám od seba ukázal snubný, jt.mu vrátila a aj obrúčky. Nedala som mu po papuli, ana sa nezrušila, ani som sa nepýtala na koni.
Zlato bolo z rodinných zdrojov, nemal dôvod ho nevziať späť keď vrátila, jesť to nepýta a ani neviem čo s tým. Vec jeho rodiny, ja neriešim. Možno ten snubný, je neutrálny, venuje dcére k 20.narodeninam.
@terezkaa22 necitala som reakcie, takze neviem, ci to uz bolo povedane. Ale odkial vies, ze je to prsten po byvalej snubenici?
@tykat no pozor!!!!, jedna tu uz pri upratovani frajerovho bytu aj otehotnela😁🤣🤣. Takze nikdy nevies, co sa moze stat.
@terezkaa22 nehrab sa mu vo veciach a nebudeš mať čo povedať. Čo je ťa do toho, čo si odkladá a čo nie? Aj vo vzťahu musí mať každý svoje súkromie
No čo ja viem, tak on dal za ne peniaze, tak nech si robí s prsteňom čo chce.
🤦🏼♀️zas taka diskusia.... a čo ho mal zahodit?ved je to zlato - investicia... aj moj muz mal odlozenu obrucku z predosleho manželstva... a mal ju hodit do kanala?nie... este nieco sme prihodili,doplatili A mali sme nase obrucky.boze,nemam problem tak si ho vyrobim🙄

@maminkadeticiek kde sa píše o sutri?