Prvá láska
ahojte maminky, som v zložitej situácii, preto aj nový nick. mam 2 deti, manžela, pracu, proste normalny život. môj problém je taky, že sa v mojom živote objavila znova moja prva a velka laska. Boli sme spolu 3 roky, on sa v tom case rozvadzal, čiže sme sa stretávali tajne. potom som stretla svojho terajšieho manžela a s týmto som sa rozišla, nevideli sme sa pár rokov, ja som mala medzitým deti, on dva vztahy, postavil dom. a teraz sme sa znova stretli. medzi nami to zacalo znova iskrit, on je sám, ja mám rodinu. chce aby sme sa stretávali, aby som išla k nemu s detmi byvat. a ja neviem. s mojím mužom sa niekedy hadame, niekedy nie, mame asi normalny vztah - on nepije, nefajčí, sex máme 4 x do týždna. proste nemáme problémy, len je u nás stereotyp. toho prvého lubim a svojho muža mam rada.
deti su na mojho muza neskutocne naviazané, trávi s nimi čas, ma u nich autoritu.
Isli by ste do takeho rizika, do noveho vztahu kvoli laske? alebo zostat vo fungujucej rodine kvoli detom
Pocuvajte, ale som tak rozmyslala, ze to vlastne chce kus talentu vymysliet 3x do tyzdna novy vystizny nick a srdcervucu a zivotohrozujucu temu. Takze ona sa preto musi citit strasne nedocenena (to je aj zaroven tip na novy nick 😀 ) 😉 a my sliepky tu este do nej rypeme, aka to drzost z nasej strany :D :D :P
Kokos, tato zena sa mi urcite sniva :D
co keby ti deti povedali, mama, bolo s tebou fajn, ale henta teta sa nam paci viac, ideme sa k nej prestahovat aj s tatom
prestan byt sebecka a mysli na rodinu
@zita19 no ja som to tak pochopila :D chápem keď sa ide o problém a nevedia si radi Áno sme ženy tak si poradíme ale toto vôbec neviem čo napísať :D :D :D niektoré veci sa riešia len doma a nie na modrom koniku 🙂 keby že by som mala riešiť všetky problémy čo máme doma by som potrebovala vlastnú stránku :D :D :D
Ono kazdy vztah sa casom dostane do istej formy stereotypu. Praca,doma praca,deti,.....zalezi len,ci sa nam ten stereotyp paci alebo nie....ale zasa aj v jednej piesni sa spieva "jaky si to udelas,takovy to mas".... ja ti k tomu poviem len tolko,ze keby som to brala ako ty,stahujem sa asi kazdy druhy tyzden 😉 ..
...prosím ťa nerieš takéto hlúposti a váž si čo máš doma.............Alebo nasťahuj sa k prvej láske 🙂 a o pár týždňov budeme čítať tému: " Ako sa vrátiť naspäť k manželovi"
@niesomnova jednu taku, co sla za hlasom srdca za prvou laskou do jeho bytu poznam. do pol roka skoncilo iskrenie, do dalsieho pol roka uz bola aj s detmi u rodicov v ich dvojizbovom byte. tlaci sa s detmi v jednej izbe, rodicia v druhej.
prva laska ma uz dalsiu novu priatelku a ona caka na rozvod, ktory si podal manzel.
a kolko bolo silnych reci o tom, ze radsej prezit zivot s niekym, o kom si je ista, ze ho miluje, ako s niekym, s kym je len spokojna. ze oni sa vlastne nikdy milovat neprestali a cely cas vlastne iba cakali na seba a aj pri iných vztahoch neprestali premyslat o tom druhom. ze len boli primladi a museli iba pockat az dozreju. ale oni su dve polky jednej duse, atd.
silnych reci o tom, ze chape manzela, ze je nahnevany a praje mu iba vsetko dobre, aby si nasiel tiez zenu, ktora ho bude milovat. ze iba ked bude mat taku, tak pochopi, ze iba urobila, co musela a ze to bolo spravne rozhodnutie a najlepsie pre oboch. zeby sa spolu iba utrapili.
myslim, ze teraz by si bola radsej usta kobercovou paskou zalepila.
@moonlight1210 ...ale jej sa to nestane, je to predsa jej prvá a jediná láska 😉 . S ňou nebude riešiť starosti, nepríde časom stereotyp......všetko bude určite krásne, romantické a jej milý ju bude nosiť na rukách aj s jej 2 deťmi..... 😝
myslím, že sa už neozve.. vybaluje batožinu v novom hniezdočku a čaká na obed- krabičkovú diétu 😀 chi chi kto toto vymyslel je frajer.. že krab. diéta.. koneeec... 😀 😀 😀
Viete co je natom vsetkom najsamhorsie? Ze mne normalne dosli duchaplne vety a slova 😀 😀
Lebo komu niet rady, tomu niet pomoci 😎
@niesomnova ach zena, co tebe poradit? Tu to asi vystihuje prislovie: Bolo somarovi dobre, isiel sa na lad smykat...... 😉 Hladas problem tam kde nie je....
Je hlúpost rozbit rodinu, a deti pripravit o otca len kvôli Tvojmu rozmaru... ok, bola to Tvoja prvá veľká láska, milovala si ho, ale čo ak ide teraz len o nejaký rozmar?? Co ak si časom uvedomíš, ze si urobila najväčšiu chybu vo svojom zivote? Podľa mna si Tvoj terajší muz nezaslúzi, aby si nad niečím takým uvazovala. On sa rozhodol s Tebou zit, mat s Tebou rodinu, všetko vybudovat, a Ty ako vdaku ho chceš kopnut do zadku kvôli ,,prvej Láske" ???? Nikdy neuprednostnuj svoje štastie pred štastím svojej rodiny! Z nejakeho dôvodu sterajším muzom si, nie? Zamysli sa.. Veľa štastia.
Mame novu temuuu, len je to otazka, ale skuste kuk, skoro som odpadla, vola sa Moj dva a pol rocny syn mi nechce lustit sudoku
to sudoku zabite 😀
moj synator mi uz napomadoval kolena a laket a riesi co s objavenymi tamponmi,takze sa.lucim a tesim vecer na zivot ohrozujuce nove temy 😀 😉

Skus test krabickovou dietou🙂 ak ti ju zaplati tak ostan pri muzovi 🙂 😀 😝