icon

Prvá láska

niesomnova
5. mar 2015

ahojte maminky, som v zložitej situácii, preto aj nový nick. mam 2 deti, manžela, pracu, proste normalny život. môj problém je taky, že sa v mojom živote objavila znova moja prva a velka laska. Boli sme spolu 3 roky, on sa v tom case rozvadzal, čiže sme sa stretávali tajne. potom som stretla svojho terajšieho manžela a s týmto som sa rozišla, nevideli sme sa pár rokov, ja som mala medzitým deti, on dva vztahy, postavil dom. a teraz sme sa znova stretli. medzi nami to zacalo znova iskrit, on je sám, ja mám rodinu. chce aby sme sa stretávali, aby som išla k nemu s detmi byvat. a ja neviem. s mojím mužom sa niekedy hadame, niekedy nie, mame asi normalny vztah - on nepije, nefajčí, sex máme 4 x do týždna. proste nemáme problémy, len je u nás stereotyp. toho prvého lubim a svojho muža mam rada.
deti su na mojho muza neskutocne naviazané, trávi s nimi čas, ma u nich autoritu.
Isli by ste do takeho rizika, do noveho vztahu kvoli laske? alebo zostat vo fungujucej rodine kvoli detom

Strana
z4
esterba
6. mar 2015

@sam2 sa priznaj, ze si to založila ty 😀

timea7
6. mar 2015

@sam2 tak úroveň MK prudko stúpa 😀 😀 😀 😀 inteligentné maminy majú inteligentné deti, nechce riešiť sudoku.....a krížovky tiež nechce lúštiť? Sopliak!!!!!

sam2
6. mar 2015

@esterba hahaha...tak ja som za kazdu srandu, ale vies ze by mi taka blbost nikdy v zivote nenapadla? Nie, nie, nebudem na seba brat slavu autorky, taka svina nie som 😀

sam2
6. mar 2015

@timea7 vsak totok....podla mna by mal napisat aj memoare 😀

prasiatko30
6. mar 2015

@moonlight1210 ta asi tiez ficala na tureckych serialoch - i ked ta dramaticnost mi pripomina skor juhoamericanov 💃💃💃💃

niesomnova
autor
6. mar 2015

Ja som sa vcera nad tým len zamyslela. Je tam samozrejme ešte milion vecí, ktoré som nenapísala, čiže to vyznelo asi hlupo, ten štýl akým som to napísala. Večer som to prebrala s kamoškou, ktorá pozná celý pribeh a viem, že by to bola sprostost rozbit rodinu. Ale potrebovala som počut to, že je to hovadina aj od vas

branodominika
6. mar 2015

ONA ZIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 🙂

prego81
6. mar 2015

@niesomnova
ak si ozaj skutocna a aj tvoj "problem" je ozajstny tak som rada ze si sa nad tym rozumne zamyslela. A dakujem za moznost dobre sa zasmiat nad prispevkami k tejto teme...musis ale uznat ze sa inak nedalo 😉

niesomnova
autor
6. mar 2015

@prego81 dakujem, dnes mi to príde ako blbost, čo som vcera riesila/ chcela riešit. uznavam, napisala som to cele takým zmäteným štýlom, ale inak sa mi vtedy nedalo. chcela som to stručne napísat a zle to vypálilo

fopka
6. mar 2015

hm, ešteže to zle vypálilo len na MK a nie v realnom živote 😀 😉

natalym
6. mar 2015

@fopka Už ste polúštili so synom sudoku?

fopka
6. mar 2015

@natalym aaaale,nechcel.... uz klacal na kukurici

natalym
6. mar 2015

@fopka Sa tu smejem ako trúba pri PC v robote. Asi trpím schizofréniou..... 😀 😀 😀

fopka
6. mar 2015

@natalym treba sa poradit tu na MK, ci ide ozaj o schizu 😀

prego81
6. mar 2015

@niesomnova
tak hlavu vzhuru a tento vikend prekvap manzela niecim co rozbije vas streotyp 😉
ale este predtym si chod kuknut otazku o Sudoku, co tu baby spominali. Prijemne sa odreagujes 😀

natalym
6. mar 2015

@fopka somschizofrenikalebonie

alerka
6. mar 2015

Inak vsimla som si ze vsetky 3 nicky su si velmi podobne (asi uz prilis kombinujem)

natalym
6. mar 2015

@alerka Možno si tiež - somsomschizofrenikalebonie

22beba
6. mar 2015

no a pozrite sa do priznaní žien ... to isté .. 😀

denkatn
5. dec 2020

@niesomnova vies co mi ti vlastne len zavidime tvoje problemy, lebo obe moznosti su v niecom dobre. si sikovna a vies si dobre zaridati zivot, ked mas 2 deti a este si pritazliva pre inach muzov natolko, ze ti navrhuju ze sa o ne postaraju! ta druha moznost je trocha rizikovejsia v tom, ze napadnik vykazuje trocha nestability. skus si ho nechat na kavy🙂 a ked sa manzelstvo rozbije pre ine veci a deti budes mat velke, mozno bude zase volny!!!

Strana
z4