Prvá láska
ahojte maminky, som v zložitej situácii, preto aj nový nick. mam 2 deti, manžela, pracu, proste normalny život. môj problém je taky, že sa v mojom živote objavila znova moja prva a velka laska. Boli sme spolu 3 roky, on sa v tom case rozvadzal, čiže sme sa stretávali tajne. potom som stretla svojho terajšieho manžela a s týmto som sa rozišla, nevideli sme sa pár rokov, ja som mala medzitým deti, on dva vztahy, postavil dom. a teraz sme sa znova stretli. medzi nami to zacalo znova iskrit, on je sám, ja mám rodinu. chce aby sme sa stretávali, aby som išla k nemu s detmi byvat. a ja neviem. s mojím mužom sa niekedy hadame, niekedy nie, mame asi normalny vztah - on nepije, nefajčí, sex máme 4 x do týždna. proste nemáme problémy, len je u nás stereotyp. toho prvého lubim a svojho muža mam rada.
deti su na mojho muza neskutocne naviazané, trávi s nimi čas, ma u nich autoritu.
Isli by ste do takeho rizika, do noveho vztahu kvoli laske? alebo zostat vo fungujucej rodine kvoli detom
@moonlight1210 ta asi tiez ficala na tureckych serialoch - i ked ta dramaticnost mi pripomina skor juhoamericanov 💃💃💃💃
Ja som sa vcera nad tým len zamyslela. Je tam samozrejme ešte milion vecí, ktoré som nenapísala, čiže to vyznelo asi hlupo, ten štýl akým som to napísala. Večer som to prebrala s kamoškou, ktorá pozná celý pribeh a viem, že by to bola sprostost rozbit rodinu. Ale potrebovala som počut to, že je to hovadina aj od vas
ONA ZIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 🙂
@niesomnova
ak si ozaj skutocna a aj tvoj "problem" je ozajstny tak som rada ze si sa nad tym rozumne zamyslela. A dakujem za moznost dobre sa zasmiat nad prispevkami k tejto teme...musis ale uznat ze sa inak nedalo 😉
@prego81 dakujem, dnes mi to príde ako blbost, čo som vcera riesila/ chcela riešit. uznavam, napisala som to cele takým zmäteným štýlom, ale inak sa mi vtedy nedalo. chcela som to stručne napísat a zle to vypálilo
hm, ešteže to zle vypálilo len na MK a nie v realnom živote 😀 😉
@niesomnova
tak hlavu vzhuru a tento vikend prekvap manzela niecim co rozbije vas streotyp 😉
ale este predtym si chod kuknut otazku o Sudoku, co tu baby spominali. Prijemne sa odreagujes 😀
Inak vsimla som si ze vsetky 3 nicky su si velmi podobne (asi uz prilis kombinujem)
no a pozrite sa do priznaní žien ... to isté .. 😀
@niesomnova vies co mi ti vlastne len zavidime tvoje problemy, lebo obe moznosti su v niecom dobre. si sikovna a vies si dobre zaridati zivot, ked mas 2 deti a este si pritazliva pre inach muzov natolko, ze ti navrhuju ze sa o ne postaraju! ta druha moznost je trocha rizikovejsia v tom, ze napadnik vykazuje trocha nestability. skus si ho nechat na kavy🙂 a ked sa manzelstvo rozbije pre ine veci a deti budes mat velke, mozno bude zase volny!!!

@sam2 sa priznaj, ze si to založila ty 😀