icon

Prvé stretnutie s neznámym chlapom

anna883
19. nov 2021

Ahojte baby,.. dva týždne si volám, píšem s jedným chlapom (má 27 rokov) zo zoznamky,.. chce ísť so mnou von, lenže nemám s takýmto rande nejaké dobré skúsenosti, keď jednému Oslo čisto o sex a hral to, že mu nejde. Tak neviem či ísť alebo sa radšej na to vykašľať. Každý deň mi píše, sem tam si zavoláme,.. a hovorí mi zlato, čo je tiež veľmi čudné po tak krátkej dobe. Tak ja neviem. Aké máte, prosím, skúsenosti. Ďakujem.

Strana
z2
sidicek
20. nov 2021

@anna883 našťastie prežila , ale nič z toho nebolo.On tam ľuďom narozprával, že sú spolu a oni mali len prvé stretnutie.

sidicek
20. nov 2021

@anna883 neviem ako si stará, možno je to vekom, ze ešte nemáš dosť skúsenosti a si doverciva co je v mladom veku normálne. Tak skus požiadať niekoho, kto to vie odhadnúť - kamoška nech si vypočuje vás telefonát napr. Alebo jej daj prečítať správy.

madeline1
20. nov 2021

@sidicek kamaratka je mozno este vacsie dieta. Treba si strazit sukromie a nedavat citat spravy, ci nechavat sa odpocuvat. Ved dievca ma svoj vlastny rozum.

madeline1
20. nov 2021

@martinasz13 niekedy popisat si dlhsie nie je na skodu, hlavne ak vyslovene nehladali a navrh na stretnutie prisiel tak nejak sam, ale pravdu mas, len na zivo zistia ci chemia zafungovala.

ursula22
20. nov 2021

ano chod ale tam kde je veľa ľudí,

monka105
20. nov 2021

@anna883 Bola som. Prvýkrát medzi ľuďmi samozrejme. Hneď ako sme sa navzájom zbadali, nevedeli sme zo seba spustiť oči. Obaja sme sa cítili uvoľnene a dobre, ako keby sme boli starí známi. Hneď na prvom rade mi dokonca pohladkal zápästie, lebo cítil potrebu sa ma dotknúť. Aby sme si rozumeli. Nemám rada romantické filmy a dovtedy som neverila ani na to, že je možné stretnúť svoju spriaznenú dušu. 😄 Už verím. Najlepšia kamarátka sa jeden večer tiež stretla s dotyčným. Na druhý deň jej písal, že ju miluje a že je žena jeho života. Ja som sa smiala, čo je to za tupca, že po jednom stretnutí dokáže napísať žene, že ju miluje. Sú spolu už 12 rokov a majú krásnu dcérku. 🙂Určite choď, lebo inak sa nedozvieš čo je zač. Prinajhoršom budeš hľadať ďalej.

anna883
autor
21. nov 2021

@monka105 tak baby, bola som s ním včera a dopadlo to fajn podľa mňa aj mi potom písal, že už je doma a písali sme celú noc,.. ale to písanie mi prišlo také iné, také už odmerane,.. ako keby ani nechcel, len zo slušnosti,.. a dneska sa neozval. Pritom je pomaly stále prihlásený. Takže asi z jeho strany to fajn nebolo,.. a ja sa mu vtierat nechcem,.. už má nebaví chodiť s niekým, lebo to dopadne len zle, to, že som sama má nebaví,.. kamošky sú už vydáte, majú deti, .. a ja si neviem nájsť ani frajera.... Vždy keď idem s niekým von, tak buď chce sex, čo ja samozrejme odmietam,.. alebo sa už potom neozvu alebo ideme maximálne trikrát von a potom to skončí. Nevyzeram najhoršie a myslím si, že som celkom normálna,.. no asi sa dnešným chlapom páčia zmachlene baby z instagramu bez rozumu alebo ja už neviem, kde robím chybu,.. už ani nemám náladu ísť na ďalšie rande.

monka105
Autor odpoveď zmazal
77daniela77
21. nov 2021

@anna883 On mozno len mal nejaky program,nemohol sa ti ozvat.Este z toho nieco moze byt,pockaj este ci sa ti ozve sam.

monka105
21. nov 2021

@anna883 Vieš, chlapi sú divní. Niekedy sa ti po osobnom stretnutí neozvú práve preto, že cítia, že sa im dotyčná naozaj páči a zľaknú sa. Ozvú sa znova až keď tento iracionálny strach opadne. Ale tým ti samozrejme nechať dávať ilúzie. Na svete je predsa ešte X chlapov. Nebuď taká frustrovaná a netlač na pílu. Užívaj si samú seba a svoju voľnosť, kým môžeš.

savanna
21. nov 2021

Pride mi zvlastne, ze by ti pisal celu noc len zo slusnosti. Keby sa mne niekto nepacil, asi by som neinvestovala tolko casu na odpisovanie. Ale aj sama musis vidiet, ako ta konverzacia prebieha. Ci si len ty iniciatorka a ci len ty kladies otazky a on len odpoveda, alebo je to vzajomna plynula konverzacia. Ak len ty udrziavas konverzaciu, tak to nechaj tak. Nema cenu mrhat energiou. A ako to vlastne prebieha, ked chcu len sex, to ti narovinu na kave povedia, ze ideme na to? Mozno si len na jedneho takeho nestastne natrafila, nie su vsetci taki. Mne sa to raz stalo, ale nespoznala som ho online, ale nazivo v pube. Na druhy den sme sa stretli a jeho prve slova boli bez okolkov, ci chcem sex :D. Nastastie to bol len jeden taky trt, inak som na takeho uz nastastie nenatrafila.

monkasponka
21. nov 2021

@anna883 juj, toto poznam.. a v podstate stale nie som vydata, ale priatela mam.A našla som ho cez badoo. Ale presne poznam tento stav. Asi 8 rokov som toto riesila a to mam uz aj syna. ( polovica ked to zistila tak ušla 😁) Rande, cudak.. zle, potom ok, pol roka randenia a nic z toho.. zas sa z toho dostavat a dookola. Ale nezufaj, fakt nie. Len selektuj, naozaj netlač na city, nebud vtierava. Ja som v kazdom videla toho praveho 😁. Potom ma to preslo a začala som byt realistka.

janickacrazy
21. nov 2021

@anna883 ty sa veľmi rýchlo vzdavas, veď nebude ti písať celú noc zo slušnosti hádam, že sa ti jeden deň neozve nemusí nič znamenať u chlapa, proste mi príde, že ty príliš tlacis a chces po jednom rande, aby ti písal nielen celú noc ale aj ďalší deň, mala si mu napísať, že ideš spať a nie vypisovať celú noc, musíš mu nechať priestor

anna883
autor
23. nov 2021

@janickacrazy tak ozval sa včera aj dnes,.. stále mi píše,.. že čakal, že sa mu ozvem je,.. písal aj že som mu sympatická a podobne,..
Lenže ja sa bojím, že zas niečo pokazim,. Alebo sa na neho namotam a on bude chcieť byť len kamarát

janickacrazy
23. nov 2021

@anna883 no vidíš, veď buď v kľude, sú len 2 možnosti, buď to vyjde alebo nie, zatiaľ to vyzerá celkom nádejne, držím palce

modrykonik33
1. mar 2022

@anna883 ahoj, ako to dopadlo? 🙂

Strana
z2