Psychická šikana na škole
Ahojte moja dcéra je siedmačka a dozvedela som sa veľmi zdrvujúcu správu moje dieťa je psychicky šikanované. A vraj to trvá už 2 roky a stále sa to zhoršuje. Ukazovala mi aj správy kde bolo asi 10 detí DOSŤ agresívne a to ani nechcem vedieť ake su v škole. Vraj ju iba urážajú ohovárajú smejú sa na nej a tak. Hneď som to so školou riešila ale nič nepomáha. Je podla vás dobre zmeniť školu? Zhoršil sa aj jej prospech. Ona je také tiché dievča v škole a NIKDY nemala problém so známkami
No a teraz som sa dozvedela ze ta slecna veduca robi aj horsie veci. Riesila to aj ich triedna na zs na ktoru chvala panu bohu moja nechodi a matka nazor ze vsak to su len deti. Slecna a spol uz aj na yt mali video kde kritizuju a ohovaraju ine dievcata. Bol z toho cirkus. Dalsia susedka ich uz ani do dvora nevpusti a dcere zakazala aby ich tam nosila. Uz aj v nej to vrie. Ze este jedna takato vec a ona to ide riesit. Namyslene preafektovane prknice. Boze kam ten svet speje. Baby su strasne zakerne.
@deximix presne toto riesim momentálne.dcera má 10 rokov,je piatacka. Od začiatku školského roka riešime neustále nejaký problém so spolužiačkami. Vytvorila sa totiz akási skupinka a v nej je tiež vedúca jedno dievča.....najprv som na dcere pozorovala že nechce jej urobiť niečo proti vôli,aby sa na ňu nenahnevala. Následne dievčatá začali hovoriť dcere do má robiť a ak to neurobí tak sa na ňu nahnevaju. Stvu proti nej celú triedu. Správajú sa akoby bola chorá,keď sa jej omylom dotknú už si musia ísť akože umyť ruky......obviňujú ju z krádeže. Podobné si neviem rady. Keď so mnou kedysi deti zavolala k nám,ešte boli menší na povedala som im aby dcére povedali čo im na nej vadí,aby to ona počula od Nich,skončila som ako najväčšia p....lebo som sa dovolila deti niečo opýtať bez toho aby o tom vedeli rodičia.....pritom o nič nešlo. Dcéra vtedy pochopila že niektoré jej Číny spolužiak vadia a dávala si ma to pozor. Teraz neviem či si danú skupinku odchytim,alebo pôjdem za triednou. Len vidím že moje dieťa sa zožiera a trápi junto veľmi. Vety tipu nič si z toho nerob už nezaberajú...
@kristinenka vidíš, ako rodič nevieš ako postupovať, či doľava ci do prava tak bude nedobre. Ja som uz cez leto bola tak na.. ta ze keď som mala možnosť tak som sa tu vedúcu malú opýtala prečo robí to co robí a ten herečky výkon si mala vidieť. Ze ona nič, ona muzikant, vyťahoval veci co jej iné robia... Vravím vidíš, nerob iným blablabla.... Tak sa rozrevala že koniec.... A to bolo u tých oveciek a ich matka ich nacapala ako si tam reve. Odvtedy ma akoze ani na instagrame nevidí jej matka 😂😂😂.... Ledva od zdraví keď mi ide do cesty. Trápne. Ale všimla som si ze istý čas sa s ňou ani tie ovečky neschadzali a ku koncu leta zrazu moju zavolali hrať sa.... Vravím no zbohom. Teraz sú tu tie ovečky pravidelne a ta mala vedúca doma.... Tu už akosi nevyhladavaju... Ale stále vravím mojej nech sa nenámotava. Našťastie po novom roku sa moja dočká malej sestry takže bude mať o zábavu postarané. Mam pocit ze deti sú vedené k tomu ze su niečo viac, su na myslene že majú hento a tamto že kúpili no e suv ale to im nehovoria že si brali úver s mega úrokmi co musí táto dáko vypotit.... Deti už dávno nie sú vedené k skromnosti...

Ahojte. Neviem ci to je sikana ale na forum nemozem pisat, nie ze to niekto uvidi. V ulici je par dievcat, moje je vytlacane a uz aj tie co sa s nou hrali su hlupucke ovce lebo ked ta jedna pove, s tou sa nekamarat tak aj vykonaju. Akoze neschadzame sa ako susedia kazdy s kazdym, to sa neda. Ale kedysi sme boli dobry priatelia. Teraz uz nie. Kym bolo treba pomoci som pomohla. Zrazu sa zadarilo tak uz su nieco viac a aj deti su asi k tomu vedene. Moje dieta trpi, stale jej vysvetlujem ze take kamosky nepotrebuje. Ale zial to este nechape. Ma len 10.je zial jedinacik. Nedavno ma zarazilo ze slecna veduca ju na ulici zvitala vrucnym objatim a potom za jej chrbtom tankuje ine deti proti nej. Pevne verim ze pribudajucim vekom aj rozum zmudrie zial neviem ako riesit, ci vobec. Porozpravat sa s matkou? So slecnou veducou? Nie je to este horsie?