icon

Psychické zrútenie

sofokles1
1. mar 2016

Ahoj dnes som sa psychicky zrutila bolo toho vela na mna . Natlak , nestastie , smola , a ine veci 5 mesiacov v strese uz nevladzem viac fungovat . Potrebujem poradit dakujem

Strana
z3
katka1981
2. mar 2016

@katuliena82, ono kto chce, nauci sa aj neskor. Ja som nevedela ani varit, naucila som sa az neskor a ako mam dieta, rada varim a peciem, je to super na psychiku, je to skvely relax a navyse strasne rada jem 🙂 Hento bola cista truba.

katuliena82
2. mar 2016

@katka1981 myslis psychologicke? Bola zmluvna s poistovnou, takze nic 😁 asi to bolo v tom...ale nakopla ma, tak sa vo mne mylila, ze som si povedala ze clovek ma hladat radu u seba. A tak som si spravila po svojom. Alebo mamke myslis?

katuliena82
2. mar 2016

@katka1981 pte mna je to najlepsi relax tiez 🙂 uz ked neviem co so sebou, tak idem piect a varit

katka1981
2. mar 2016

@katuliena82, presne tak, zaclony to budem riesit neviem kedy, to je ta posledna vec, ktora ma trapi 😀

katka1981
2. mar 2016

@katuliena82 , keby nemali peniaze, nechodi kadernicke, ma vlasy v cope, odrastene, nema nechty jak zo studia, ona nevie co je nemat peniaze. A muzovi vyhovovalo robit v Cechach, zil si zivot slobodneho.

bonaqa2013
2. mar 2016

@aliosa_pn ja bežne nejem ani pri strese. V sept. keď mi zomrela mama, tak som nejedla 3 dni. bola som funkčná - vybavovali sme pohreb, ale jesť som nemohla vôbec. Aby som neodpadla cmúľala som len cukríky a pila vodu. Samozrejme váha išla prudko dole. niekde som čítala, že ľudia pri strese alebo vôbec nejedia - čo som ja, alebo naopak sa prepchávajú a tak sa ukľudňujú....druhý prípad bude asi pani čo založila tému, ale aj tak maminka jej to nemusela povedať až tak blbo... A ešte dostala si sa z toho sama, či si musela navštíviť lekára...

aliosa_pn
3. mar 2016

@bonaqa2013 nejesť pri strese je dosť bežné, stres je stres. Psychické zrútenie je normálna diagnóza, kedy musí telo vypínať nedôležité veci, aby mohol fungovať mozog. Nedá sa to ovplyvniť. S tou hnačkou sa z domu nepohneš ani k tomu lekárovi. No ale treba na to kľud, ja som extrémne odolný jedinec, takže som to pár dní uležala, ale pomáhal mi muž so všetkým, aj s dcérkou. Slabši by mohli skončiť na psychiatrii v kľudovom režime a s psychofarmakmi, Hlavne viem reálne zhodnotiť situáciu a čo mám robiť, nepretekám sa sama so sebou.

bluesgirl
4. mar 2016

@gabrielaslivkova Wow, no ty asi zvladas vsetko stale na sto percent. Riadne bezcitny prispevok, chovas sa k autorke akoby bola nejake male hlupe decko. No tak to nezvlada a co? Obcas sa to skratka stane a ludia sa potrebuju vystazovat.

gabrielaslivkova
4. mar 2016

@bluesgirl nie, nezvládam všetko na 100%, ale psychické zrútenie vyzerá trošku inak. A potom, ak niečo nezvládam, tak začínam u seba a nie u druhých (nesťažujem sa, prečo mi nikto nepomáha, nesťažujem sa na to, čo o mne kto povie, ak sa ja cítim dobre tak ako vyzerám, nesťažujem sa na to, že nič nestíham, nič nevládzem, na nič nemám čas, ale na net a sociálne siete áno a hlavne, ak už som na tom naozaj tak zlé, tak to riešim so svojimi blízkymi, napr. s manželom, ale nie že sa zaregistrujem na sociálnu sieť a tri dni na to príde to "psychické zrútenie", tak hneď o tom informujem všetkých...). Vieš, koľko tu už bolo takých "psychických zlyhaní" v čase prázdnin?

Strana
z3