Psychicky týraná žena zapíja nešťastie alkoholom
Kto je v práve čo sa týka dieťaťa? Žijem pod kamerami, ako v reality show, pri neustálych vyhrážkach straty strechy nad hlavou, najnovšie už aj syna, bitka nebola jedna, klame, manipuluje, izoluje ma od ľudí, vykazuje každý jeden znak psychického tyrana a manipulanta, čo si ľahko vygooglite. Prosím povedzte mi že len preto že to s čistou hlavou nemôžem zniesť, prídem o syna. Naozaj nevládzem. Sme v sledovaní sociálky kvôli môjmu pitiu (zavolal ich môj psychiater lebo som mu o tomto povedala), nič iné ich nezaujíma, len aby som nepila. Jedine ja sa o syna starám, jemu je vsetko ukradnuté. Prešla som dobrovoľne aj protialkoholickym liečením ale pod ďalším tlakom som sa znova napila. Psychologička urobila záver, že nie som alkoholička, len takto riešim tento nátlak, popri ktorom mám ťažkú úzkostno depresivnu poruchu. Napriek tomu ma držia v stave že syna do starostlivosti nedostanem a jeho otec mi veľkoryso ponúka možnosť "kedykoľvek prísť ho pozrieť". Prosím vás z posledných síl je možné niečo ešte urobiť?
Potrebujem teraz s niekým hovoriť a nemám s kým
Neostava ti nic ine iba prestat pit a najst si zamestnanie.
Vzdelana a VYBORNE zarabajuca zena snad mohla davno odist do najmu aj so synom a nie sa nwchat manipulovat.
Kto kupuje ten alkohol a nosi ho domov? Ci kde mas skrysu? Chod to vyliat
Aký je otec?
ja by som sla asi cestou klamstva. Teraz si v srackach. Predpokladajme, ze pit uznechces a uzivas lieky na depresiu. Kym budes v nejakej hladine normalnej psychickej pohody a teda bez depresijnych stavov by som s nim zila dalej a neriesila odchod. Musis to zahrat, tak aby bol, ako tak spokojny ( ze vyhrava hajzel heden) a casom uvidi aj socialka, ze uz ta netreba "sledovat" a ty budes mat dobry dokonalyplan ako od neho odist.
Ked ti bude tazko, hovor si ze raz toskonci, este vydrzis. Fakt jeho oklamat, vymysliet plan,mat financie uliate a aspon jedneho spojenca.
Nikdy som nic taketo nezazila, ospravedlnujem sa ak si to predstavujem scestne.
Aké staré je to dieťa??
Prestaň piť. Správ to pre syna. Radšej si poriadne poplac, udri do vankúša alebo nieco len aby si všetky ti emócie v sebe nemusel zapiť alkoholom. Sprav to pre syna
v prvom rade prestan pit. Alkohol tvoje problemy nevyriesi. Skor naopak. Mysli na svoje dieta. Na tvojom mieste by som sa zbalila a odisla do azyloveho domu pre tyrane zeny aj s dietatom. Musis sa dat dokopy, inak naozaj mozes prist o svoje dieta. Viem ako sa citis, aj ked ja deti nemam, ale presla som si psychickym aj fyzickym nasilim.
On ta psychicky a fyzicky týra? Tak mu prejdi cez rozum. Bud milá ako med, lichot mu, nech nechápe, radikálne zmeň svoje správanie k nemu a keď to nebude čakať, zbal seba a syna a proste odídte. Alebo odid aspoň ty a bojuj o syna. Zaútoč, obvin ho z týrania, bran sa, ale najprv potichu, nie otvorene, aby ta nezdeptal. Neznič si život
Ľudia ja nevládzem bojovať. Už sú to roky. Syna mi vezmú. Má 3 pre tú z vás ktorú to zaujímalo.
On môže byť tyran ktorý ma zničil a dostane naše dieťa, kde je tu spravodlivosť. Môj psychiater je jeho kamarát a síce je to výborný doktor a snaží sa mi pomôcť ale vôbec netuší, ako sa ten jeho kamarát (môj partner) pretvaruje, čo všetko mi narobil a nikdy mi neuverí lebo som liečená a takým ľuďom ako ja neverí nikto. Ani na liečení nikoho nezaujímala história, čo tomu predchádzalo, že som sa vypýtala na liečenie, čo sa deje doma, prečo sa zo mňa počas tohto vzťahu stala troska.
@saraxyz moju mamu otec zbil, neviem kolkokrat, to nepotrebujem vediet. Alkoholik a gambler.
No mala ostat a nechat sa bit? Mala ostat a nechat si brat matersku z penazenky?
Zakladatelka keby mala hrdost, tsk by bola davno prec a nenechala sa deptat do stavu, ze to musi zapijat alkoholom a mohla mat syna s niekym lepsim
Pani radsrj ostala s debilom nez aby bola sama
autorka, musi byt hrozne a nepredstavitelne co prezivas. Ja v poslednom case tiez citam a pozeram na youtube o narcistickych manipulatoroch a myslim, ze v situacii ako si ty sa odporuca v prvom rade zachranit seba. Az ked sa das dokopy a zosilnies, mozes zacat bojovat o dieta.
Ak ti to pomoze a potrebujes trochu povzbudit, mrkni na youtube napr. videjka od Jana Dvoraka
https://www.youtube.com/@jandvorak2236/videos
alebo Jako Fenix
https://www.youtube.com/@JAKOFENIX
Posielam ❤ a kludne mi napis aj do ss.

Len moja psychologička vie všetko a ona s tou sociálkou spolupracuje