icon

Puberta po 40-tke

anita6666
7. apr 2018

Potrebujem rady zrelých žien,nestranné názory,nakoľko mi asi úplne šibe. Mám okolo 40 a strácam pôdu pod nohami.som dlho rozvedená,takmer dospelé dieťa a je mi dobre,nesťažujem sa. partnera nemám,nehľadám. Ale! Pred 3r.som mala pekný dvojročný vzťah s mužom (slobodný,bezdetný),ktory má ľúbil a robil možné aj nemožné aby ma nestratil,no ja som to tak necítila. Rozišla som sa s ním,nepriali nám iné rodinné okolností a v Tom čase som to už nevidela na posun inam,inak som ho neprestala mať rada dodnes. Po 3r. Sme sa náhodou stretli na soc.sieti,kam sme dlho ani jeden nechodili a začali sme si písať....uplna nahoda....ja vravím,že osud...trvá to cca 2-3 mesiace....tak úprimnú debatu som od neho nečakala,spomienky,velmi sme sa zblížili aj keď len virtualne....ma ma stále rád,ja jeho tiez...bolo (je) nám spolu dobre a až príliš na to,že on ma už novú priateľku,ešte starsiu než ja s dospelými detmi (nežijú spolu).... vraj ju ľúbi a nechce o ňu prísť,ale ja som topka,vždy to tak cítil a nič sa na Tom od nášho rozchodu nezmenilo. Verim mu,cítiť to z každej jeho vety....sme na nete spolu v praci cez deň,večer,v noci,každý deň,aj keď jeho frajerka zaspí na ich spoločnom romantickom výlete, hneď ide na net za mnou....take pubertálne viem,ale ani jeden z nás sa tomu nevie branit....teraz problém....popísali sme všetko,vrátane intimity,ktorá mu chyba najviac,lebo len so mnou ho to kedy v živote bavilo a navyše ma miloval....a chce ma ma späť,ako milenku....nebránim sa tej myšlienke, súhlasím s ňou lebo cítim,že ma stále ľúbi avšak trošku sa to pokazilo a ja neviem,či mám teraz spraviť krok dopredu ja alebo čakať.....ide o to,že sme asi presvihli ten správny moment na osobné stretnutie,hoci má už viackrát pozýval na rande...zatiaľ som odmietla,mala som obavy.....predsa len dlho sme sa nevideli...a skončilo to tým,že keď ma volal teraz naposledy a ja som odmietla, nahneval sa,vraj,si z neho robím len srandu a neviem sa nikdy prispôsobiť už i tak komplikovanej situácii,že som sebec,ktory si určuje termíny a neberiem ohľad na neho a jeho rodinnú situáciu,že práve vtedy keď mne,jemu sa nedá (co je pravda priznávam).....a takto to zatiaľ skončilo....že kašle na to.....už pár dni sa neobjavil na soc sieti,volať mu nemôžem (víkendy je s ňou) a neviem čo s tým....chcem ho vidieť,chcem s ním byť....mám urobiť teraz krok ja a navrhnúť stretko prvýkrát konečne aj ja? Áno, aj toto sa rieši po 40-tke....dievčatá, ďakujem za rozumné rady....

Strana
z2
moonlight1210
7. apr 2018

@anita6666 vobec nevies, co je zac ta jeho priatelka a coho moze byt schopna, az mu na teba pride.
Vacsinou sa zlost neobracia na partnera (a ked uz, tak prevazne iba do tej miery, aby neodisiel), ale na “tu stetku”. Tak aby si ten pokus pohrat sa trochu nezavazne v posteli este neoplakala.

Alebo dokonca nevymenila slobodu za dalsie plienky.

xxxkatka
7. apr 2018

no zjavne chlapec vie, ako na teba...ked sa odmlci, uz zvazjes spravit prvy krok 😉

natalka13
7. apr 2018

Fakt veris jeho reciam,ze ho to s nou nebavi? Ieje s nou zenaty,nema zavazky,moze od nej odist kedykvek,ALE evidentne nechce. A tymu tozeres.
taketo reci maju vsetci ako im to doma neklape,manzelka ho nechape.....z.obud sa dievca.

montemotherone
7. apr 2018

@dazdovka polyčo?! Ty kokso, čo sa človek na staré kolená nedozvie 😁

dazdovka
7. apr 2018

@montemotherone je to teraz velmi moderne ❤ je to bomba, kazdy to chce 😝 https://diva.aktuality.sk/clanok/49494/polyamor...

montemotherone
7. apr 2018

@dazdovka Sodoma Gomora 😵

deti95060810
7. apr 2018

s týmto chlapom by som skončila.... čo vlastne čakáš a očakávaš od vzťahu s ním? Ak ti nevyhovoval pred rokmi, nemyslím žeby sa až tak zmenil a bude ti vyhovovať teraz...

tova
8. apr 2018

necitala som prispevky. Ako nahle si napisala ze on nechce stratit terajsiu priatelku tak by mi mohol bozat zadok. Handru nikomu by som nerobila. Ked ste spolu chodili tak hadam nemal inu bokovku bolo to ine pre teba. A ze nejaky pindas sa urazi ze mu nechces ist robit stetku ked ma on cas??? draha , chod sa osuchat inde aspon za peniaze.

bejami
22. apr 2018

Zeny ved sa spamatajte.Autorka. jasne napisala ze nema zaujem o vztah s tym chlapom lebo jej liezol do osobneho priestoru chce iba sex s nim.Potesit sa s niekym koho dobre pozna.Ja mam v okoli. Par zien kt.su rozvedene a maju iba obcasny sex s muzmi zadanymi alebo zenatymi.Nie kazda zena ma potrebu sa zavesit na chlapa a rodit mu deti.Muzi maju tiez city aj taky zajacik mlady sa vie zamilovat a vie byt otravny/doterny so zenatym alebo zadanym je to lahsie.

0silvia0
22. apr 2018

@bejami no super... je fajn ze vies byt solidarna s rozvedenymi zenami ktore chudence potrebuju obcasny sex so zadanymi/zenatymi. Len ci by si vedela tak isto sucitit aj s manzelkami/partnerkami zenatych muzov. Zeby im bolo prijemne byt podvadzanymi zenami? Pochybujem...

bejami
23. apr 2018

@0silvia0 Ano každá minca má dve strany. Tak to v živote chodí, súcitim aj s manželkami/partnerkami ktoré sú podvázdané. Zrejme už vo szťahu niečo nehrá alebo nikdy to nebol skutočný vzťah plný lásky a porozumenia(keď má muž potrebu ísť niekde inde) Hovorím z vlastných skúseností bola som vydatá som čerstvo rozvodená cesty sú nevyspitateľné a preto nesúdim už tak striktne ako som súdila. Proste len poznám v okolí ženy, ktoré zvolili tú cestu zadaného milenca lebo si už nechú komplikovať život. Miešať cudzieho muža do svojho bytu/domu k svojim deťom...Sú to však ženy silné, vedia sa finančne postarať nepotrebujú k tomu muža. Ja bohužial patrím k tej druhej romantickej zamilovanej skupine kt. by nezniesla sa deliť o nejakého chlapa. Iba som poukázala že je skutočne veľa žien ktoré si začali so ženatými/zadanými aby si nekomplikovali viac život.

maminecka2
27. apr 2018

@bejami Neverim ze neexistuje dostatok muzov ktori takisto absolutne nemaju potrebu sa viazat a su nezadani... Akoze mne rozbila nejaka ona vztah tak sa pomstim na inej? 😈
Ked ma nejaky chlap prestane bavit a som bez chrbtovej kosti (co tieto zeny podla mna su), tak nemam najmensi problem poslat ho do prd.le. Moj nazor.

kvetinka75
27. apr 2018

no ja by som nedokázala hrať druhé husle a byť pre niekoho milenka. Ak by som niekoho ľúbila a aj on mňa, najskôr by som trvala na tom, aby si dal do poriadku svoj vzťah a potom by som si s ním začala. Nepáči sa mi ak ľudia podvádzajú a nechcela by som to ani ja robiť. Je to podľa mňa svinstvo voči podvádzanému. Viem že teraz je to strašne v mode, podvádza sa vo veľkom ale mne je to proti srsti.

alaguema
28. apr 2018

@bejami to je úplná kravina, že by bol problém nájsť muža, ktorý sa nechce viazať. Je ich na mrte. Je to jedna z archetypálnych mužských vlastností. Paradoxne - ženáča je len ľahšie uloviť. Muž, ktorý sa nechce viazať a pohybuje sa v nezáväzných vzťahoch, býva obvykle free spirit a nebýva taký frustrovaný ako nespokojní ženáči, ktorých doma majú za málo, alebo nič. Taký muž, ale aj žena, sa namotá oveľa skôr, ako spokojný a vyrovnaný človek. Takže teraz tú o červenej čiapočke 😉

tinatitti
25. sep 2018

Panebože, ty si naivná. Ma inú. Teba chce len na sex ako bokovku. Úbohé z jeho strany..... Odhlas sa z danej soc. siete, predpokladám, že ide o pokec. Tam skusni chlapi nechodia. Váž si samu seba a nerob nikomu matrac

tenerifka
25. sep 2018

ktory chlap by nechcel mat harem, ked sa mu to same ponuka.....

lubkavargova1
25. sep 2018

zufale zeny robia zufale veci...asi tolko.

Si pripravena byt len milenka a nic viac? Ze ta druha ho ma celeho, vece zaspava pri nej a ty budes mat len sex "v piatok od 17.00 do 20.00"? Ze ta druha sa ho smie na verejnosti dotykat, nazyvat oficialne milacik a ty NIC? Mileneky vztah existuje. Ae len ak zena prijme tvrde odmienky toho, ze od chlapa nechce nic viac. A v pripade, ze sa to prevali, tak si ho nenasackuje k sebe.

hej hej... Nebude partnerka, ona je LEN milenka.

Strana
z2